גיא מזרחי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

Re: גיא מזרחי

שליחה על ידי shovalb9 »

4 לב אדום כתב:
27 אוגוסט 2024, 15:44
אתם שוכחים שההצבה של יחזקאל כמגן ימני הייתה הצלחה מסחררת כי יחזקאל יצר הרתעה עם המספרים שלו . זה היה מאוד חריג וגם סייע לפחות תקיפות של האגף ההגנתי שהיה מופקד עליו .
לרוב השחקנים זה לא יצליח .
יחזקאל היה שחקן מהיר מאוד, עם אחד על אחד טוב, חזק במאבקי קרקע, עם קבלת החלטות מזעזעת מקדימה. ברגע שהוסט למגן - פתאום הוא לא נדרש לקחת החלטות בצורה שנדרש כנף לקחת כי הוא פשוט יכול ורצוי שימחזר את הכדור אחורה. היכולת ההגנתית שלו, בגלל המהירות והיכולת במאבקי קרקע - הוא הוכיח את עצמו לגמרי ובלא מעט מקרים שגיב היה טוב הגנתית יותר מאשר התקפית, המהירות ההגנתית שלו גם חיפתה על האיטיות של הבלמים.

אני רואה מאפיינים מאוד דומים של זאהי אחמד, הן במהירות+יכולת במאבקי קרקע, אני רואה מספרים מקדימה אבל סחרור מוחלט כששיחק באגף.
אגב גם ברדה, אם תלכו אחורה למשחקי אימון בשנה שעברה - זאהי היה מחליף של סטויאנוב במגן ימני מעל 3 בלמים.
אני חושב שזאהי יוכל להיות שחקן מפתח עבורנו, אנחנו יכולים להרוויח מגן טוב יותר, קיניונס או שחקן התקפה רכש יכולים להשתלב בצד ימין והקבוצה תשתפר.

אני ממש בטוח שמזרחי אתמול, בתחרות קשה עם בלוריאן, היה השחקן הכי חלש על המגרש ונהנה מהספק/גב מהמאמן.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

מצטער, לא שותף לפסטיבל ההסבות פה.
לא מספיק שקנינו מגן ימני גרוע במיליון שקל עכשיו גם לקחת שחקן מהיחידים בהתקפה שמתפקדים ולתקוע אותו כמגן? אפשר לחשוב גם מה יש לנו בקו ימין (כי את דיינר שרפו) בשביל לעשות את ההקרבה המטופשת הזאת.
לא תודה, שיביאו מגן

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

dor69 כתב:
27 אוגוסט 2024, 16:11
מצטער, לא שותף לפסטיבל ההסבות פה.
לא מספיק שקנינו מגן ימני גרוע במיליון שקל עכשיו גם לקחת שחקן מהיחידים בהתקפה שמתפקדים ולתקוע אותו כמגן? אפשר לחשוב גם מה יש לנו בקו ימין (כי את דיינר שרפו) בשביל לעשות את ההקרבה המטופשת הזאת.
לא תודה, שיביאו מגן
אז אני מהנאיבים שדיינר עוד לובש מדים אדומים, ויכול לחזור בקלות להרכב. כבר במחזור הבא, ואז אם תשים זאהי מגן הרווחת 2 במחיר של אחד.
זו ההחלטה הכי קלה והכי כלכלית שניתן לעשות, בלי שינויים מיותרים ברכש (מענקי חתימה, פיצויים).

כל עוד ספר לא נמכר, אין שינוי שניתן לעשות מלבד להביא בלם תמורת פיצויים על שושנאצב.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

shovalb9 כתב:
27 אוגוסט 2024, 16:19
אז אני מהנאיבים שדיינר עוד לובש מדים אדומים, ויכול לחזור בקלות להרכב. כבר במחזור הבא, ואז אם תשים זאהי מגן הרווחת 2 במחיר של אחד.
זו ההחלטה הכי קלה והכי כלכלית שניתן לעשות, בלי שינויים מיותרים ברכש (מענקי חתימה, פיצויים).

כל עוד ספר לא נמכר, אין שינוי שניתן לעשות מלבד להביא בלם תמורת פיצויים על שושנאצב.
שמע אני באופן כללי שונא את ההסבות האלה, בטח כשיש חלון פתוח עדיין. על כל פעם שזה עובד יש עשר שלא

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

dor69 כתב:
27 אוגוסט 2024, 16:20
שמע אני באופן כללי שונא את ההסבות האלה, בטח כשיש חלון פתוח עדיין. על כל פעם שזה עובד יש עשר שלא
הסיבה למשל שזה לא עבד עם סטויאנוב, היא בגלל המאבקים שציינתי. סטויאנוב רך נורא והגנתית היה חור מזעזע, לא הייתה לו גם מהירות או בעיקר סיבולת לכסות על זה. את זאהי אני דווקא רואה בהתקפה חוטף לשחקנים, נמרץ ומאוד תומך בהגנה בעמדה שלו.

אם תסתכל בהודעות שלי, אתה תראה שאני מאוד פרו מגן זר, לפני שחקן התקפה, ונגד להביא את בן הרוש במצבנו הנוכחי בחלון זה.
אני פשוט לא מאמין שזה יקרה, העמדה לא תתחזק, אז החיזוק יכול לבוא מהסבה ממקום שיש בו עודף שחקנים.

סמל אישי של משתמש
MikiRed
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי MikiRed »

dor69 כתב:
27 אוגוסט 2024, 16:20
זה תהליך הפיך...
זה לא שניסית ואתה צריך לחיות עם ההחלטה עד סוף העונה...
אבל אם תצליח, זה יכול לשנות את הקבוצה, כמו שיחזקאל שינה את העונה. ועל פי זכרוני יחזקאל לפני שהפך למגן, לא הבריק ולא כבש בצרורות. כבש יותר כמגן...

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

MikiRed כתב:
27 אוגוסט 2024, 17:08
זה תהליך הפיך...
זה לא שניסית ואתה צריך לחיות עם ההחלטה עד סוף העונה...
אבל אם תצליח, זה יכול לשנות את הקבוצה, כמו שיחזקאל שינה את העונה. ועל פי זכרוני יחזקאל לפני שהפך למגן, לא הבריק ולא כבש בצרורות. כבש יותר כמגן...
אני מאוד נגד לעשות את הצעד הזה עם שחקן במומנטום טוב ובלי תחליפים, בטח שחקן צעיר. השתלבות לא טובה בעמדה (מאוד סביר) ואתה מחרבן לו את המומנטום ואולי את העונה

סמל אישי של משתמש
yarinbenizri94

שליחה על ידי yarinbenizri94 »

שחקן מחליף, כל עוד יהיה הרכב נהיה חלשים.
מהספסל של נתניה לבלעדיות להרכב של ב"ש למה מה קרה
יכול להשתפר ועוד צעיר אבל אי אפשר לבנות עליו כהרכב והמאמן שהביא אותו תקוע איתו.
:צעיף:

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

yarinbenizri94 כתב:
01 ספטמבר 2024, 00:59
מה המצחיק? שקוזו אימן אותו, ידע על כל חולאיו המקצועיים ועדיין הביא אותו ברכישה יקרה וחסרת הגיון ונתן לו באנקר בהרכב.

שיקול דעת כזה מופרך.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

yarinbenizri94 כתב:
01 ספטמבר 2024, 00:59
אולי כשנפנים מה זה באר שבע באמת ולא בדמיון שלנו נבין את ההחתמה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

sumsum כתב:
01 ספטמבר 2024, 05:50
מה המצחיק? שקוזו אימן אותו, ידע על כל חולאיו המקצועיים ועדיין הביא אותו ברכישה יקרה וחסרת הגיון ונתן לו באנקר בהרכב.

שיקול דעת כזה מופרך.
מדויק.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

sumsum כתב:
01 ספטמבר 2024, 05:50

שיקול דעת כזה מופרך.
השאלה מה היו החלופות
באמת באמת מה היה על השולחן? בן הרוש אני מניח לא היה גם זר לדעתי לא היה כי רצו במקומות אחרים
אז ברכישה היקרה ( זולה לעומת החלופות) הביא מה שיכל

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

שיש כתב:
01 ספטמבר 2024, 09:33
השאלה מה היו החלופות
באמת באמת מה היה על השולחן? בן הרוש אני מניח לא היה גם זר לדעתי לא היה כי רצו במקומות אחרים
אז ברכישה היקרה ( זולה לעומת החלופות) הביא מה שיכל
דדיה/סטויאנוב עם כל הסלידה מהם לא נופלים ממנו. מצידי תעלה מהנוער, ממילא העמדה ברמה נמוכה מאוד גם עם מזרחי. היה צריך לרכוש רק מה שמשדרג ולא כי ״אין ברירה״

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

dor69 כתב:
01 ספטמבר 2024, 09:53
דדיה/סטויאנוב עם כל הסלידה מהם לא נופלים ממנו. מצידי תעלה מהנוער, ממילא העמדה ברמה נמוכה מאוד גם עם מזרחי. היה צריך לרכוש רק מה שמשדרג ולא כי ״אין ברירה״
עם כל הכבוד דדיה לא ראוי לחיגה א'
להעלות מהנוער זו סיסמא יפה

הנקודה שלי היא שאין לנו יותר מידי אלטרנטיבות במגבלת התקציב . איך שלא תסובב את זה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

על מה אתם מדברים?
כמו עם בדש קוזוך בחר להביא אותו למסיבת עיתונאים לפני משחק הליגה הראשון שלנו.
יש יותר באנקר מזה?
אנחנו יכולים עד מחר לטעון שהוא לא ברמה המתאימה, העובדה שקוזוך הביא אותו במיוחד מנתניה והביא אותו למסיבת עיתונאים לקראת המשחק היום מלמדת שהוא גם מחזיק ממנו וגם מרוצה ממנו אחרת הוא לא היה מביא אותו למסיבת עיתונאים...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה