מחנה אימון 24/25
Re: מחנה אימון 24/25
אולי זה ייראה שולי לאור הבעיות שיש לנו אבל יש משהו שתפס לי את העין, בכל המחנות אימון היינו רואים שחקנים חדשים/כאלו שהצטרפו בינואר שעולים לשיר בזמן הארוחה עם הקבוצה.
העונה זה לא קורה, מעבר לחיבור מקצועי הקבוצה גם צריכה להידבק חברתית, מקווה שאני טועה ומדמיין אבל זה לא נראה טוב כרגע, גם מקצועית יש במחנה לפחות 4-5 שחקנים שלא יהיו חלק מהמועדון
בעתיד הקרוב לדעתי וכמובן חסרים לא מעט שאמורים להצטרף.
בקיצור מחנה מאוד מקולקל.
העונה זה לא קורה, מעבר לחיבור מקצועי הקבוצה גם צריכה להידבק חברתית, מקווה שאני טועה ומדמיין אבל זה לא נראה טוב כרגע, גם מקצועית יש במחנה לפחות 4-5 שחקנים שלא יהיו חלק מהמועדון
בקיצור מחנה מאוד מקולקל.
מקווה שלא נריץ סתם שחקנים שבסוף החלון לא יהיו פה (חטואל,ספר,יוספי)Itay כתב: ↑09 יולי 2024, 21:50אולי זה ייראה שולי לאור הבעיות שיש לנו אבל יש משהו שתפס לי את העין, בכל המחנות אימון היינו רואים שחקנים חדשים/כאלו שהצטרפו בינואר שעולים לשיר בזמן הארוחה עם הקבוצה.
בקיצור מחנה מאוד מקולקל.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- אוהד בגולה
- Title: קרייזי-רד
- Melikson24
- Title: CrazyRed
אין שידור אה?
הפועל "ויקטורי" באר שבע תחל בשעה 12:30 את משחק ההכנה השלישי והאחרון במחנה האימונים, מול טיצ'י. עדכונים חיים יועברו באפליקציה הרשמית.
ההרכב הפותח: אופיר מרציאנו, גיא מזרחי, אור בלוריאן, איתן טיבי, הלדר לופס, רועי גורדנה, אנטוניו ספר, יוני סטויאנוב, גיא בדש, רותם חטואל, אלון תורג'מן.
ההרכב הפותח: אופיר מרציאנו, גיא מזרחי, אור בלוריאן, איתן טיבי, הלדר לופס, רועי גורדנה, אנטוניו ספר, יוני סטויאנוב, גיא בדש, רותם חטואל, אלון תורג'מן.
- dardasmiley
אם זה ההרכב שהוא בונה עליו לצערי אני מתחיל לאבד בו אמון.
זה מה שהוא בונה עליו למשחקים הראשונים הקרובים , עד שיבוא לו עוד כמה חיזוקים קלים .
- Melikson24
מחצית ראשונה:
9': גול! מבצע אישי מרשים ביותר של רותם חטואל, שהחל מהאגף, המשיך במעבר מספר שחקני הגנה והסתיים בבעיטה חדה שהכניעה את השוער הפולני - 0:1 הפועל "ויקטורי" באר שבע.
15': צירופי מסירות בין גיא בדש ליוני סטויאנוב מסתיימות בבעיטה חדה של בדש, אשר חומקת סנטימטרים מהקורה.
22': טיצ'י משווה ל-1:1.
41': יוני סטויאנוב מוסר את הכדור לאלון תורג'מן שנמצא על סף הרחבה, אלון בועט והכדור פוגע בקורה וניתז החוצה.
סיום המחצית הראשונה.
מחצית שנייה:
70': זאהי אחמד מוסר כדור לרועי גורדנה, שמקצה הרחבה בועט למסגרת אך השוער קולט.
תוצאת סיום: 1-1
כן שותפו: מריאנו בריירו, דיינר קיניונס, זאהי אחמד, תומר יוספי, ארתור שושנאצ'ב, שי אליאס, אופק פרץ, אור דדיה, לירן ריגן, איליי מדמון.
9': גול! מבצע אישי מרשים ביותר של רותם חטואל, שהחל מהאגף, המשיך במעבר מספר שחקני הגנה והסתיים בבעיטה חדה שהכניעה את השוער הפולני - 0:1 הפועל "ויקטורי" באר שבע.
15': צירופי מסירות בין גיא בדש ליוני סטויאנוב מסתיימות בבעיטה חדה של בדש, אשר חומקת סנטימטרים מהקורה.
22': טיצ'י משווה ל-1:1.
41': יוני סטויאנוב מוסר את הכדור לאלון תורג'מן שנמצא על סף הרחבה, אלון בועט והכדור פוגע בקורה וניתז החוצה.
סיום המחצית הראשונה.
מחצית שנייה:
70': זאהי אחמד מוסר כדור לרועי גורדנה, שמקצה הרחבה בועט למסגרת אך השוער קולט.
תוצאת סיום: 1-1
כן שותפו: מריאנו בריירו, דיינר קיניונס, זאהי אחמד, תומר יוספי, ארתור שושנאצ'ב, שי אליאס, אופק פרץ, אור דדיה, לירן ריגן, איליי מדמון.
- ForeverRed
רק שלא יגזימו שם עם רמת הפירוט.
עוד משחק נגד קבוצה מליגה פולנית שנייה שכנראה אין הרבה מה לקחת ממנו.
עוד משחק נגד קבוצה מליגה פולנית שנייה שכנראה אין הרבה מה לקחת ממנו.
סיקור ביזיוני. בקטע הזה חזרנו 10 שנה אחורה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- Melikson24
כאילו כמה זה קשה לפרט קצת?גם במשחק הקודם פירטו מעט במחצית הראשונה והלכו לישון במחצית השניה.
אפילו איזה כמה תמונות ואיזה וידיאו קטן. לא מבין מה הבעיה.
בחיי על רמה כזאת נמוכה מישהו צריך ללכת הביתה. אי אפשר להציב סטנדרט כזה ביזיוני.