יעדר גם מהמשחק מול בית"ר...
אימראן אולאד עומאר - חתם ל4 עונות
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: אימראן אולאד עומאר - חתם ל4 עונות
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בקצב הזה הוא יהיה פאוליניו
אז אני מבין שהוא עושה גם חינה
שיהיה במזל וכשניזכר בו ירגיש כמו רכש אמן.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- ForeverRed
הבחור יכנס לכושר במחנה אימונים של קיץ 24/25 בקצב הזה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הגזמת פאוליניו לא קיבל דקה הוא לפחות שיחק קצת
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מהרגע שהוא והשופט המחיליף נכנסות הבקענו 4 שעריםדר אדום בנשמה כתב: ↑18 דצמבר 2023, 14:27הגזמת פאוליניו לא קיבל דקה הוא לפחות שיחק קצתמקווה שהוא לא ייעדר עכשיו וייעלם כמו הסיפורים שהיו לו בגאורגיה

לזכותו ייאמר שכשהוא חתם , הוא תזמן את החתונה ביחד עם המועדון למשחק שהיה אמור להיות סיבוב ח' בגביע המדינה / ריינה
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש
לתחושתי אנחנו קרובים לפספס אותו. פירורי דקות בסופי משחקים גמורים לא יכניסו אותו לעניינים, להפך.
ממה שאני רואה הוא רמה מעל שאר השחקנים שלנו בהבנת, ראיית וקריאת המשחק.
יש לו פסים יפים מאוד(נראה שחקן טכני מאוד, יהיה ליריבה קשה ללחוץ אותו), תנועה למקומות הנכונים שהחברים שלו תמיד מפספסים ולא רואים.
לא יודע, אני מבין שיש הרכב שרץ מצוין אבל יש משחקים שהם על הנייר יותר קלים ושם חייבים לתת לו לשחק דקות משמעותיות.
ממה שאני רואה הוא רמה מעל שאר השחקנים שלנו בהבנת, ראיית וקריאת המשחק.
יש לו פסים יפים מאוד(נראה שחקן טכני מאוד, יהיה ליריבה קשה ללחוץ אותו), תנועה למקומות הנכונים שהחברים שלו תמיד מפספסים ולא רואים.
לא יודע, אני מבין שיש הרכב שרץ מצוין אבל יש משחקים שהם על הנייר יותר קלים ושם חייבים לתת לו לשחק דקות משמעותיות.
- ForeverRed
נאמר בשידור שהוא היה חולה (כמוני) והחסיר אימונים.
העונש שלו, לאבד את ההרכב. העונש שלי, שעתיים מזוקקות של שייע שהפרשנות שלו נלקחה מהמשחק פיפא 2000.
העונש שלו, לאבד את ההרכב. העונש שלי, שעתיים מזוקקות של שייע שהפרשנות שלו נלקחה מהמשחק פיפא 2000.
אהבתי את הכניסה שלו, הרגיש עם הרבה ביטחון ושמתחיל להתחבר לשאר הקבוצה.
זה ייקח זמן וכרגע אנחנו בסיטואציה בעייתית כי צריך לתת להרכב לרוץ ולנשום אחרי התחלה מזעזעת אז שחקנים כמוהו יצטרכו לחכות עוד קצת.
מה גם העמדה שלו הטבעית שלו היא להיות מאחורי החלוץ וכרגע אי אפשר להזיז את ספר. ברדה כרגיל מנסה להיות יצירתי ולשחק איתו באגף, נראה איך זה יעבוד.
זה ייקח זמן וכרגע אנחנו בסיטואציה בעייתית כי צריך לתת להרכב לרוץ ולנשום אחרי התחלה מזעזעת אז שחקנים כמוהו יצטרכו לחכות עוד קצת.
מה גם העמדה שלו הטבעית שלו היא להיות מאחורי החלוץ וכרגע אי אפשר להזיז את ספר. ברדה כרגיל מנסה להיות יצירתי ולשחק איתו באגף, נראה איך זה יעבוד.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ForeverRed כתב: ↑16 ינואר 2024, 22:42העונש שלי, שעתיים מזוקקות של שייע שהפרשנות שלו נלקחה מהמשחק פיפא 2000.

בבקשה עוד ממך בפנינים כאלה
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
מאוד קשה לשלב אותו כשספר כרגע ממוסמר ל-10, מניח שזה בהחלט נוגס לו בדקות שלא באשמתו. הוא כן עושה דברים לא רעים עם הכדור ובהחלט הייתי סקרן לראות אותו 2-3 משחקים בהרכב אבל כאמור הסיטואציה לא בדיוק מקלה עליו.
בשביל להרכיב אותו ומצד שני להשאיר גם את ספר ב-11 פירוש הדבר להזיז את ספר ימינה ואני לא רואה כרגע את ברדה עושה את זה, מאמין גם שאם יחזקאל יבוא בסופו של דבר זה עוד יותר ילחים את ספר לעמדת ה-10.
בשביל להרכיב אותו ומצד שני להשאיר גם את ספר ב-11 פירוש הדבר להזיז את ספר ימינה ואני לא רואה כרגע את ברדה עושה את זה, מאמין גם שאם יחזקאל יבוא בסופו של דבר זה עוד יותר ילחים את ספר לעמדת ה-10.
לא הייתי פוסל אותו במקום שמיר.
כל משחק אני משתכנע יותר שמדובר בשחקן מצוין ברמה גבוהה. סומך על ברדה שימצא לו את המקום הנכון ויתן לו מקום משמעותי.