הפועל ב"ש - מכבי ת"א, אלוף האלופים. שבת, 20:15, טדי
Re: הפועל ב"ש - מכבי ת"א, אלוף האלופים. שבת, 20:15, טדי
איך אתם יכול לבוא בטענות ל3 בלמים?!
אבוקסיס זה המאמן היחידי בליגה שנותן למכבי פייט.
בניגוד לבלבול, בכר.
כאשר מקבלים שער מוקדם הכל מתפרק.
בסגל הנוכחי ללא זרים ועם מגן שמאלי שלא יודע התקפה קשה מאד מול מכבי עד אין סיכוי.
אבוקסיס זה המאמן היחידי בליגה שנותן למכבי פייט.
בניגוד לבלבול, בכר.
כאשר מקבלים שער מוקדם הכל מתפרק.
בסגל הנוכחי ללא זרים ועם מגן שמאלי שלא יודע התקפה קשה מאד מול מכבי עד אין סיכוי.
צריכים לחזור ל4-3-3 עם חילוף כפול דחוף! ביטון וסבג אאוט, קלטינס ומדמון אין.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
מחצית עם ניהול מביך של אבוקסיס.
לא מבין את המערך של ה-3 בלמים בהרכב בלי שחקנים שיכולים לייצר משהו, לא מבין למה ספורי שעם רגל אחת בחוץ מקבל דקות לפני אסקיאס/מדמון, באופן אישי גם לא מבין למה גאנם מועדף על וארן.
לא מבין את המערך של ה-3 בלמים בהרכב בלי שחקנים שיכולים לייצר משהו, לא מבין למה ספורי שעם רגל אחת בחוץ מקבל דקות לפני אסקיאס/מדמון, באופן אישי גם לא מבין למה גאנם מועדף על וארן.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
באמת שאני כבר לא מצפה להרבה מהסמרטוטים האלה, ראבק, משלמים לכם סכומים שאני רק חולם עליהם, על מה ולמה????
זה הפאקינג מקצוע שלכם, הפרנסה שלכם, איך יכול להיות שאתם לא מצליחים לעשות את הדברים שהם הבסיס ללהיות כדורגלן???
לא ביקשתי דריבלים, או איזה טכניקה עילאית, או איזה יכולת בעיטה מופלאה, פס!!! פאקינג פס אחד כמו שצריך!!! אחד!!!!
שימו עכשיו את הפועל מרמורק על הדשא והם לא נראים כ"כ מביך
זה הפאקינג מקצוע שלכם, הפרנסה שלכם, איך יכול להיות שאתם לא מצליחים לעשות את הדברים שהם הבסיס ללהיות כדורגלן???
לא ביקשתי דריבלים, או איזה טכניקה עילאית, או איזה יכולת בעיטה מופלאה, פס!!! פאקינג פס אחד כמו שצריך!!! אחד!!!!
נערך לאחרונה על ידי maxkid22 ב 08 אוגוסט 2020, 20:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
אין חדש תחת השמש
אין לנו קישור
להוציא את עמית ביטון, ולהכניס את קלטינס/מדמון לקישור.
הייתי מוציא גם את שון גולדברג ומכניס את טויטו
אין לנו קישור
להוציא את עמית ביטון, ולהכניס את קלטינס/מדמון לקישור.
הייתי מוציא גם את שון גולדברג ומכניס את טויטו
אני אשמח בתור התחלה לשחק על מסירות קצרות ולא לזרוק כדורים ארוכים קדימה כאילו טוני שם להחזיק על הגב הגנה שלמה עד שהיתר מצטרפים
אולי שומרים כוחות לגביע
העיקר שיש לנו את הבלם הישראלי הכי טוב בליגה. אין מה לדאוג
בוא נתחיל מזה שינעלו את עצמם בחדר כושר ויעבדו קצת על פיזיות, לא יכול להיות ששחקני מכבי ינערו אותם כאילו הם בנות בצופים.maxkid22 כתב: ↑08 אוגוסט 2020, 20:11באמת שאני כבר לא מצפה להרבה מהסמרטוטים האלה, ראבק, משלמים לכם סכומים שאני רק חולם עליהם, על מה ולמה????
הרבה טעויות!
מערך כזה דורש קישור דינאמי. סבג הוא שחקן שנוטה להעלם. כלומר, קבהא לבד באמצע (וזה אחת הסיבות שהוא נראה זוועה). למה לא מדמון? הראה דינאמיות רבה מאוד ויכול טובה.
טעות שניה, זה למה הביאו את טוויטו אם נותנים לגולדנברג לשחקן מגן במערך הזה? אין לו יכולת התקפית.
ונחזור לזה שלא עשינו משחקי אימון והם עברו לפחות 2. לא כוחות בכלל.
מערך כזה דורש קישור דינאמי. סבג הוא שחקן שנוטה להעלם. כלומר, קבהא לבד באמצע (וזה אחת הסיבות שהוא נראה זוועה). למה לא מדמון? הראה דינאמיות רבה מאוד ויכול טובה.
טעות שניה, זה למה הביאו את טוויטו אם נותנים לגולדנברג לשחקן מגן במערך הזה? אין לו יכולת התקפית.
ונחזור לזה שלא עשינו משחקי אימון והם עברו לפחות 2. לא כוחות בכלל.
קל ליפול על טאהא, הוא לא ניחן בחוכמה יתרה זה ממש לא חדש.
במערך הזה הוא קורבן של הסיטואציה, עמית ביטון חסר מושג לחלוטין, שיר עם כל האהבה רע מאוד.
טאהא רואה את החורים ונמשך למרכז, דדיה יחסית עומד למעלה בשל התפקיד שלו וקיבלתם בור עצום ששחקן כמו אלמוג מנצל לחלוטין.
לא שופט את אבוקסיס, רציתי שיישאר אבל הוא לא בכיוון. לא בסדר במגרש, לא בהכרת השחקנים ואיך שהוא עולה איתם.
נשפוט כשהסגל יושלם ויהיה לו זמן ריצה.
במערך הזה הוא קורבן של הסיטואציה, עמית ביטון חסר מושג לחלוטין, שיר עם כל האהבה רע מאוד.
טאהא רואה את החורים ונמשך למרכז, דדיה יחסית עומד למעלה בשל התפקיד שלו וקיבלתם בור עצום ששחקן כמו אלמוג מנצל לחלוטין.
לא שופט את אבוקסיס, רציתי שיישאר אבל הוא לא בכיוון. לא בסדר במגרש, לא בהכרת השחקנים ואיך שהוא עולה איתם.
נשפוט כשהסגל יושלם ויהיה לו זמן ריצה.
- ForeverRed
ומי בחר להשאיר ולבנות על אותו מגן שלא יודע התקפה?
איזה שופט פח.
פשוט אפס
פשוט אפס
אדום מטומטם - צ'ק