הפועל באר שבע- אפועל ניקוסיה, חמישי, 20:00, טרנר
Re: הפועל באר שבע- אפועל ניקוסיה, חמישי, 20:00, טרנר
ברצלונה נגד ריאל בקאמפ נואו 120k צופים סולד אאוט חודשייים מראש.
ברצלונה נגד באייר לברקוזן בשלב הבתים של הצמפיונס והאיצטדיון לא סולד אאוט חודשיים מראש ולא סולד אאוט גם ביום המשחק והמחירים בקלאסיקו יותר גבוהים.
אלה החיים וככה בני אדם פועלים, משיקולים של אטרקטיביות ומחיר.
אין פה שום טעם להאשים את הקהל שבחר לא להגיע, אם יש פה אשמה זה אך ורק על מקבלי ההחלטות.
בהודעה הבאה אני עושה העתק הדבק לתגובה שהגבתי לאוהד שרשם פוסט על "אוהדי הצלחות" וכמה ש"הוא מתבייש בהם".
אם תצליחו להיכנס לראש שלי, דיינו.
ברצלונה נגד באייר לברקוזן בשלב הבתים של הצמפיונס והאיצטדיון לא סולד אאוט חודשיים מראש ולא סולד אאוט גם ביום המשחק והמחירים בקלאסיקו יותר גבוהים.
אלה החיים וככה בני אדם פועלים, משיקולים של אטרקטיביות ומחיר.
אין פה שום טעם להאשים את הקהל שבחר לא להגיע, אם יש פה אשמה זה אך ורק על מקבלי ההחלטות.
בהודעה הבאה אני עושה העתק הדבק לתגובה שהגבתי לאוהד שרשם פוסט על "אוהדי הצלחות" וכמה ש"הוא מתבייש בהם".
אם תצליחו להיכנס לראש שלי, דיינו.
פוסטים מהסוג הזה לא תורמים לא תרמו ולא יתרמו לקהל של הפועל ב"ש.
מי אתה ומי מינה אותך לצאת בהצהרות על אוהדי הצלחות או לא הצלחות?
מי אתה שתשפוט אנשים כמה לשלם או כמה לא לשלם למשחק כדורגל?
גבר, הגיע הזמן שתתעוררו, אם חצי איצטדיון ריק זה הרבה יותר בגלל המחיר/ ציפיות נמוכות/ לוז מאשר בגלל הקהל.
אם טרנר יהיה חצי ריק המועדון אשם לפני הכל, לא הקהל.
כמו שידעו לזיין לנו את השכל על היצע וביקוש וכל העולם רוצה מנויים אז מעלים מחירים ככה כשהביקוש יורד קדימה מועדון יקר בואו תורידו במחיר בחזרה.
אני רוצה את טרנר מלא או כמעט מלא ואם 85 אחיד היה משיג את המטרה אז זה מה שהיה צריך לקרות.
כשהביקוש גובר על ההיצע אתם רצים לנוסחאות ממיקרו כלכלה ומסבירים שחייב לעלות מחיר, כשהביקוש יורד פתאום אתם מזיינים את השכל על אוהדי הצלחות וכל הנוסחאות כבר לא תקפות אה?
אם טרנר יהיה חצי ריק מחר מול ניקוסיה זו תהיה פארסה באשמת המועדון ומקבלי ההחלטות אחד אחת ושלא יספרו לי או לאחרים פה סיפורים.
אוהדי הצלחות היו ויהיו בטרנר ובכל איצטדיון אחר בארץ, תלמד איך להביא אותם ליציע ולא איך להרחיק אותם.
זה מה שקורה כשמתייחסים לקהל כמו אל לקוחות, כשהמוצר קצת פחות טוב יורד הביקוש ולא משלמים את אותו מחיר, אלה החיים.
מה שקורה עכשיו זה משהו שדיברנו עליו לפני שנה ושנתיים וצפינו וראינו, מקווה שבמועדון יפיקו את הלקחים.
גבר, הגיע הזמן שתתעוררו, אם חצי איצטדיון ריק זה הרבה יותר בגלל המחיר/ ציפיות נמוכות/ לוז מאשר בגלל הקהל.
כמו שידעו לזיין לנו את השכל על היצע וביקוש וכל העולם רוצה מנויים אז מעלים מחירים ככה כשהביקוש יורד קדימה מועדון יקר בואו תורידו במחיר בחזרה.
אני רוצה את טרנר מלא או כמעט מלא ואם 85 אחיד היה משיג את המטרה אז זה מה שהיה צריך לקרות.
כשהביקוש גובר על ההיצע אתם רצים לנוסחאות ממיקרו כלכלה ומסבירים שחייב לעלות מחיר, כשהביקוש יורד פתאום אתם מזיינים את השכל על אוהדי הצלחות וכל הנוסחאות כבר לא תקפות אה?
אם טרנר יהיה חצי ריק מחר מול ניקוסיה זו תהיה פארסה באשמת המועדון ומקבלי ההחלטות אחד אחת ושלא יספרו לי או לאחרים פה סיפורים.
אוהדי הצלחות היו ויהיו בטרנר ובכל איצטדיון אחר בארץ, תלמד איך להביא אותם ליציע ולא איך להרחיק אותם.
זה מה שקורה כשמתייחסים לקהל כמו אל לקוחות, כשהמוצר קצת פחות טוב יורד הביקוש ולא משלמים את אותו מחיר, אלה החיים.
מה שקורה עכשיו זה משהו שדיברנו עליו לפני שנה ושנתיים וצפינו וראינו, מקווה שבמועדון יפיקו את הלקחים.
יפה כתבת, אורן.
ובעניין כרטיסי ילדים וחיילים אני מוכרח להגיד שעם כל הכאב יש לאוהדים חלק בעניין. כשעשו ביקורת במזרחי וגילו אינספור מבוגרים שנכנסים עם מנויי ילד עלינו להלין ראשית על עצמנו. נכון, המועדון עשה לעצמו חיים קלים בעניין, במקום לתפוס את הרמאים הוא פגע בכולם אבל המקור לכך נובע מאוהדים שחשבו לדפוק את המערכת ובשורה התחתונה דפקו אוהדים אחרים.
ובעניין כרטיסי ילדים וחיילים אני מוכרח להגיד שעם כל הכאב יש לאוהדים חלק בעניין. כשעשו ביקורת במזרחי וגילו אינספור מבוגרים שנכנסים עם מנויי ילד עלינו להלין ראשית על עצמנו. נכון, המועדון עשה לעצמו חיים קלים בעניין, במקום לתפוס את הרמאים הוא פגע בכולם אבל המקור לכך נובע מאוהדים שחשבו לדפוק את המערכת ובשורה התחתונה דפקו אוהדים אחרים.
נערך לאחרונה על ידי delta7 ב 08 אוגוסט 2018, 13:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
מסכים 100%oranu כתב:פוסטים מהסוג הזה לא תורמים לא תרמו ולא יתרמו לקהל של הפועל ב"ש.
ואומר ואוסיף ואחפור,מי שקורא לאדם ששם 1500 שח על מנוי שהוא אוהד הצלחות הוא חוצפן בן חוצפן וארשה גם להגיד לעצמי ילד שמנת עם חלב על השפתיים.
בוא נראה אתכם בגילאים קצת יותר מתקדמים וסטאטוס משפחתי קצת יותר רחב משלמים ככה באהלן אהלן 120 ולפעמים גם כפול 2 או 3 למשחק.
אין ספק שהמועדון חירבן אותה עם המחירים האלו.
מילא רכש נוצץ ועלית מחירים.
לא קיבלנו לא מזה ולא מזה.
אוהדים פחות שרופים מושפעים מזה.
מה גם שהעיר שלנו מושפעת מהרבה דברים. (בעיקר מושפעת)
עוד מעונה שעברה צצו להם המאמנים הסופר איכותיים מהיציע.
מעבירים ביקורת ומדברים שטויות בקצב. פרופסורים לכדורגל ממש.
עזבו אתכם. אני אומר תודה לאל שהגענו לרגע הזה.
רגע גדול לאוהדי בש.
מדושני העונג out קהל חם in.
צריך להסדיר את עניין המחירים/ כרטיסי הנוער ולראות איך פותרים את הסוגיה.
יאללה דם חדש ורענן בטרנר יעשה לכולנו טוב
רגע גדול לאוהדי בש.
קהל חם in שווה 2500 ביציע.אלדר כתב:אין ספק שהמועדון חירבן אותה עם המחירים האלו.
רגע גדול לאוהדי בש.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא בטוח אחי. ראינו נגד זאגרב למעלה מרבבת אוהדים שתומכת ללא שום טרוניהTotti כתב: קהל חם in שווה 2500 ביציע.
עזוב, עוד כשקראו כאן להגדלת טרנר טענתי שאין לנו את הגרעין המתאים.Totti כתב: קהל חם in שווה 2500 ביציע.
אצטדיון מלא לא תמיד מעיד.
עצם זה שהגרעין שלנו גדל במספרים יפים והוויב שנוצר בעיר ב3 שנים האחרונות יבטיח עתיד מצוין לבש מבחינת קהל.
תן לממורמרים לחזור לסלון.
תן לדם חדש להכנס ויהיה לנו כיף.
זה מייצג "כשלונות", כי מרבית האוהדים רכשו כרטיס עוד לפני ה-5:0...דבר איתי כשנהיה מקום 6-7dor69 כתב: לא בטוח אחי. ראינו נגד זאגרב למעלה מרבבת אוהדים שתומכת ללא שום טרוניה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
10,000 אוהדים שרכשו כרטיס לפני התבוסה.dor69 כתב: לא בטוח אחי. ראינו נגד זאגרב למעלה מרבבת אוהדים שתומכת ללא שום טרוניה
10,000 אוהדים שרכשו כרטיסים מאמונה עיוורת.xboy כתב: 10,000 אוהדים שרכשו כרטיס לפני התבוסה.
כל אלה שחיכו לראות מה יקרה בזאגרב עדיף מראש שלא יגיעו לטרנר.
לא רוצה מהדבש ולא מהעוקץ שלהם.
לא חושב... היינו רואים נהירה המונית החוצה במקרה כזה ברגע שספגנו את השיוויון. בפועל 99% נשארו לשבת ועודדו בסוף למופתxboy כתב: 10,000 אוהדים שרכשו כרטיס לפני התבוסה.
שיעור בחשבון.
אב ובנו יושבים במערבי.
מנויים לעונה 2900 ש"ח.
זאגרב 250 ש"ח.
ניקוסיה 250 ש"ח.
נניח והגעת לבתים, אז שלב פלייאוף 250 ש"ח, בתים 900 ש"ח.
4550 ש"ח ועוד לא דיברתי על שתייה ואוכל, משחקי חוץ, דלק.
המחירים פה יקרים. מאוד.
לא שאין תמורה בעד האגרה, אבל בהחלט אפשר להבין את מי שהולך רק על חלק מהחבילה.
אב ובנו יושבים במערבי.
מנויים לעונה 2900 ש"ח.
זאגרב 250 ש"ח.
ניקוסיה 250 ש"ח.
נניח והגעת לבתים, אז שלב פלייאוף 250 ש"ח, בתים 900 ש"ח.
4550 ש"ח ועוד לא דיברתי על שתייה ואוכל, משחקי חוץ, דלק.
המחירים פה יקרים. מאוד.
לא שאין תמורה בעד האגרה, אבל בהחלט אפשר להבין את מי שהולך רק על חלק מהחבילה.
כתבו את זה לפני, אני אחדד.
יש בעיקרון 3 קבוצות של אוהדים:
המעגל הראשון, 5000 עד 7000 אוהדים, שרופים, חולים, ישלמו כל מחיר כדי להגיע למשחקים וגם למשחקי החוץ, העול הכלכלי משני בשבילם, גם אם זה כרוך במשכנתא...
המעגל השני, 3000 עד 5000 אוהדים. אוהדים מסורים אבל עם גבולות. לא מגיעים בדרך כלל למשחקי חוץ, והוצאה כספית נוספת
לא יוצאת באופן אוטומטי.
הקבוצה השלישית, 4000 עד 5000 איש, אוהדי ההצלחות שהצטרפו לקבוצה לאחרונה. מכיר אותם. חלק מהם הגיעו רק לאירועים גדולים כמו גמר גביע. לא נראה אותם בדרך כלל במשחקי חוץ (לא מבקר אותם, רק מציין), יגיעו גם כאן לאירועים גדולים, יצאו בדקה ה 80 על מנת לא לאחר הביתה.
בהקשר להגדלה, אני ששייך לקבוצה הראשונה סובל מזה שאני כמובן לא יכול לצרף לידי או במיקום קרוב את הדור הבא...
יש בעיקרון 3 קבוצות של אוהדים:
המעגל הראשון, 5000 עד 7000 אוהדים, שרופים, חולים, ישלמו כל מחיר כדי להגיע למשחקים וגם למשחקי החוץ, העול הכלכלי משני בשבילם, גם אם זה כרוך במשכנתא...
המעגל השני, 3000 עד 5000 אוהדים. אוהדים מסורים אבל עם גבולות. לא מגיעים בדרך כלל למשחקי חוץ, והוצאה כספית נוספת
לא יוצאת באופן אוטומטי.
הקבוצה השלישית, 4000 עד 5000 איש, אוהדי ההצלחות שהצטרפו לקבוצה לאחרונה. מכיר אותם. חלק מהם הגיעו רק לאירועים גדולים כמו גמר גביע. לא נראה אותם בדרך כלל במשחקי חוץ (לא מבקר אותם, רק מציין), יגיעו גם כאן לאירועים גדולים, יצאו בדקה ה 80 על מנת לא לאחר הביתה.
בהקשר להגדלה, אני ששייך לקבוצה הראשונה סובל מזה שאני כמובן לא יכול לצרף לידי או במיקום קרוב את הדור הבא...
עליית מחירים כי השאיפות גדלו? הקהל לא ראה שאיפות בקיץ ולכן חלקם לא משקיע את הכסף. יש גבול כמה אפשר לשחוט על כרטיסים, מילא היה קיץ מרגש.