הפועל ב"ש- בית"ר ירושלים, ראשון, 21:00, טרנר
Re: הפועל ב"ש- בית"ר ירושלים, ראשון, 21:00, טרנר
פורום מת. איך נראה לכם שאני אמור להתמודד עם הלחץ? לבד?
- ForeverRed
לשלב מהספסל שחקנים כמו בן שהר ומאור מליקסון (עדיין חושש להשתמש בו) זה חתיכת כוח.
יכול להכריע את המשחק.
יכול להכריע את המשחק.
שהר חייב לפתוח...מול מרכז ההגנה הכבד שלהם פקהארט זה חלוץ בהזמנה מבחינתם
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מצד אחד מת שמאור יעלה בהרכב, מצד שני להעלות אותו בדקה 65 כשיש פחות חמצן בדם לשחקני היריבה יכול להיות קלף מנצח.
יאללה שיגיע כבר יום ראשון.
יאללה שיגיע כבר יום ראשון.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

שון גולדברג יפתח בבית"ר על חשבון הייסטר, קריאף ימשיך בהרכב על חשבון קלטנס. טוב מאוד עבורנו.
ההרכב המשוער שלהם: קליימן, קונטה, סירושטיין, כחילה, גולדברג, קלאודמיר, קריאף, סאבו, עזרא, שכטר, וראן
מניח שזה יהיה 4-4-2 הגנתי כשסאבו ועזרא משחקים כמו מגנים לכל דבר. בב"ז אוהב את השיטה הזאת. חושב שהם יתבססו על כדורים ארוכים לוראן ושכטר שיודעים לשמור על הכדור, כמובן צריך להיזהר מעבירות על שכטר כי זה 95% גול כשמדובר בקלאודמיר.
אפשר לפתוח עם ממן בראש שקט כי מאמין שאיינבינדר וקבהא יצליחו להסתדר עם קריאף וקלאודמיר.
ההרכב המשוער שלהם: קליימן, קונטה, סירושטיין, כחילה, גולדברג, קלאודמיר, קריאף, סאבו, עזרא, שכטר, וראן
מניח שזה יהיה 4-4-2 הגנתי כשסאבו ועזרא משחקים כמו מגנים לכל דבר. בב"ז אוהב את השיטה הזאת. חושב שהם יתבססו על כדורים ארוכים לוראן ושכטר שיודעים לשמור על הכדור, כמובן צריך להיזהר מעבירות על שכטר כי זה 95% גול כשמדובר בקלאודמיר.
אפשר לפתוח עם ממן בראש שקט כי מאמין שאיינבינדר וקבהא יצליחו להסתדר עם קריאף וקלאודמיר.
מדאיג שהם מרשים לעצמם שפתוח נגדנו בלי הייסטר ובמיוחד בלי קלטינס.
הכי חשוב שברק בכר לא יתפתה לשחק עם שלושה בלמים,שישחק רגיל.
מקווה שלא ניראה את ראדי משחק במקום קוואנקה/מליקסון ,הייתי רוצה לראות הרכב דומה למשחק כמו נגד פ"ת.
התלבטות נוספת של ברק ,היא בעמדת המגן הימני, בן ביטון מבחינה הגנתית טוב יותר מדור אלו(ניראה שהוא במגמת שיפור מהבחינה הזאת)
מבחינה התקפית יתרון בולט לאלו על ביטון,במיוחד עם השילוב עם קוואנקה שמפעיל נכון את דור אלו.
אלה לדעתי עיקר התלבטויות של ברק בכר
מקווה שלא ניראה את ראדי משחק במקום קוואנקה/מליקסון ,הייתי רוצה לראות הרכב דומה למשחק כמו נגד פ"ת.
התלבטות נוספת של ברק ,היא בעמדת המגן הימני, בן ביטון מבחינה הגנתית טוב יותר מדור אלו(ניראה שהוא במגמת שיפור מהבחינה הזאת)
מבחינה התקפית יתרון בולט לאלו על ביטון,במיוחד עם השילוב עם קוואנקה שמפעיל נכון את דור אלו.
אלה לדעתי עיקר התלבטויות של ברק בכר
הם למדו לקח מהמפגשים איתנו, ולא מרשים לעצמם לשחק התקפי כמו שהם משחקים.שמעון א כתב:מדאיג שהם מרשים לעצמם שפתוח נגדנו בלי הייסטר ובמיוחד בלי קלטינס.
הם עושים את השינויים האלה כדי להתאים את עצמם אלינו.
- ForeverRed
למה זה מדאיג?שמעון א כתב:מדאיג שהם מרשים לעצמם שפתוח נגדנו בלי הייסטר ובמיוחד בלי קלטינס.
הייסטר חור הגנתי וקלטינס בכושר רע מאוד.
הגיוני מבחינתם.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
הכי הכי הכי חשוב זה הכדורים החופשיים וחוץ מזה כלום לא משנה. פריירה אחראי ל15 נקודות לפחות ממצבים נייחים (מזכיר את התלות שלנו בכדורים החופשיים של הזבלון בתקופת אלישע לוי)
הצרפתי חלש בהגנה. טוני יכול לעשות שמות. מצד שני הוא טוב יחסית בהתקפה ושם טוני לא עוזר הרבה. הגיון אומר שבן ביטון יפתח.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- ForeverRed
אם למישהו יש ניקוב מיותר למחר - בבקשה תשלחו הודעה בפרטי.
לפי ההרכב שפתח נגד יבנה... נראה לי שנשחק עם אותו הרכב ששיחק מול פ"ת.גדי כתב:הצרפתי חלש בהגנה. טוני יכול לעשות שמות. מצד שני הוא טוב יחסית בהתקפה ושם טוני לא עוזר הרבה. הגיון אומר שבן ביטון יפתח.
בן ביטון כמגן שמאלי?גדי כתב:הצרפתי חלש בהגנה. טוני יכול לעשות שמות. מצד שני הוא טוב יחסית בהתקפה ושם טוני לא עוזר הרבה. הגיון אומר שבן ביטון יפתח.
אם שהר כשיר, אני פותח איתו.
פקהארט לא עושה כלום על המגרש עם כל הכבוד וההערכה להשקעה שהוא נותן.
אם לא, הולך עם מלמד.
פקהארט לא עושה כלום על המגרש עם כל הכבוד וההערכה להשקעה שהוא נותן.
אם לא, הולך עם מלמד.