נכון, זו נטו בכיינות ועל כן אין מה להתייחס, יחד עם זאת, אני בטוח ב-100% שלא הייתם שולפים כל כך מהר מקרי עבר במידה וזה היה נגדנו.RedBend כתב: לא להיות בכיין זאת אחלה סיבה. כי הרי זה מה שזה, בכיינות. אלו כללי המשחק לא נולדנו אתמול. לא לספק אליבי לשחקנים שלו לכישלון עתידי זו גם סיבה טובה. לשדר רוגע ואלגנטיות על פני אכלו לי שתו לי היה מצטלם עבורו הרבה יותר טוב.
שמואל שיימן | חתם **ונעלם**
- The red one
Re: שמואל שיימן בדרך לטרנר
ספרו את כל הבכי הזה לשחקן הפועל חיפה שיקרע רצועה באפריל וכץ יזרוק עליו ז.
אני לא חושב שזה כזה פשוט.izguy83 כתב:ספרו את כל הבכי הזה לשחקן הפועל חיפה שיקרע רצועה באפריל וכץ יזרוק עליו ז.
אם שחקן חותם בב"ש ונפצע בחיפה, אני דיי בטוח שישנם סעיפים (בריאותיים) שהופכים את ההסכם ללא תקף.
- ForeverRed
בסיס הטענה הוא שהקבוצה רוצה לתת במה רק לשחקנים שמחוייבים לעתידה. לכאלה שרואים את עצמם חלק ממנה ולא עלולים להיות נגועים בניגודי אינטרסים כאלה ואחרים.Eelect כתב: כל השיח הוא על אתיקה ולא על חוק.
מן הסתם שהם יטענו ששחקן שחוזר לקבוצה שהוא שייך אליה זה לא כמו שחקן שלא.
כל אדם עם קצת יושר פנימי מבין שלקבוצה שרצה לאליפות מותר לעשות כל מה שבגדר כשר.
ושהבכיינים ימשיכו להתבכיין.
ברגע שאתה מתייחס בצורה שונה לשיימן ובארסקי - שני שחקנים שחוזרים בעונה הבאה ליריבה ישירה לצמרת - כל הטיעון הזה הולך לפח.
מבחינת המהות אין שום הבדל בין המקרים וההיטפלות דווקא לשיימן היא צביעות עלובה.
אבל די, באמת שהעיסוק בזה מאוס בעיניי.
שימשיכו לבכות ואנחנו נמשיך לעבוד.
כנראה. ועדיין זו בכיינות לשמהThe red one כתב: נכון, זו נטו בכיינות ועל כן אין מה להתייחס, יחד עם זאת, אני בטוח ב-100% שלא הייתם שולפים כל כך מהר מקרי עבר במידה וזה היה נגדנו.
השורה התחתונה היא עדיין זהה
אם בחיפה מתעקשים לבוא למישהו בטענות כדאי שיפנו אותם אך ורק לבעלים שנתן לזה לקרות. כל האשמה אחרת פשוט לא עניינית
- The red one
נכון מאודRedBend כתב: כנראה. ועדיין זו בכיינות לשמה
ברור.The red one כתב: נכון, זו נטו בכיינות ועל כן אין מה להתייחס, יחד עם זאת, אני בטוח ב-100% שלא הייתם שולפים כל כך מהר מקרי עבר במידה וזה היה נגדנו.
ולא כדאי שנחזור אחורה לאותה בה נמכר אליניב ברדה למכבי חיפה ומה אמרו אז על שחר.
אבל.. כל זה לא מעניין.
אני באופן אישי מתחבר יותר לחזק,האגרסיבי,זה שמכתיב את העניינים שגורם לכולם להיות ממורמרים.
רק ככה הופכים לאימפריה,רק ככה מביאים תארים,רק ככה אתה נרשם בדפי ההיסטוריה.
מי שרוצה רומנטיקה,ספורטיבי וכו שיפתח קבוצת אוהדים.
מעולם לא מסוגל להתחבר לאנשים שלא רוצים לזכות בתארים עאלק,העיקר הקבוצה.
אז למה ללכת למשחקים ולהתעצבן?
שימשיכו לחפש מציאות בחינם עם שחקנים בנונים נראה לאיפה זה יוביל אותנו
שקט בגזרתו.. סיכם/חתם? ויתרו עליו?
כבר הצהיר שהוא לא מתעסק בזה עד סוף העונה, ובצדק האמתStar כתב:שקט בגזרתו.. סיכם/חתם? ויתרו עליו?
מקווה שחושבים על אופציה אחרת. לא רואה מה הוא עוזר לנו.
קצת יותר מנוסה מאורן ביטון אבל אני חושב שהאחרון כבר יעקוף אותו עוד מעט.
עם שניהם אני משקשק לעלות באירופה
מסכים לגמרי אבל מצד שני איזה מגן שמאלי טוב יבוא להיות מחליף?yedidel כתב:מקווה שחושבים על אופציה אחרת. לא רואה מה הוא עוזר לנו.
לא רוצה להעיר את המתים אבל , אם נחשוב רגע מהשכל ולא מהרגשStar כתב: מסכים לגמרי אבל מצד שני איזה מגן שמאלי טוב יבוא להיות מחליף?
א.ד יכול להגיע.
אם אני לא טועה הוא די שרוף אצל א.ב.גיא חניה כתב: לא רוצה להעיר את המתים אבל , אם נחשוב רגע מהשכל ולא מהרגש
א.ד יכול להגיע.
לדעתי אם א.ד יפרסם בתקשורת הודעה התנצלות ושהוא טעה בדרך שלו אז האש לאט לאט תיעלם ממנו..