קינגס קאנגווה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: קינגס קאנגווה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ReDo כתב:
27 יולי 2024, 09:18
השחקן הזה הוא דוגמא קלאסית ללמה צריך מנהל מקצועי.
אשכרה בכר החליט לא לממש עליו אופציה ב50 אלף דולר.

המנהל המקצועי כן רצה אותו -

תמונה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

ReDo כתב:
27 יולי 2024, 09:18
השחקן הזה הוא דוגמא קלאסית ללמה צריך מנהל מקצועי.
אשכרה בכר החליט לא לממש עליו אופציה ב50 אלף דולר.
הכסף לא הייתה בעיה, הבעיה שקבוצות בלאומית לא רוצות להשאיל זרים אפריקאים צעירים של קבוצות אחרות כשהם יכולים להביא אותם בעצמם כי בסוף מדובר בכסף קטן.
צריך לזכור שב18/19 היינו במציאות אחרת מבחינה כלכלית ומקצועית. מה גם בתור מישהו שראה את קנגואה בנוער והחזיק ממנו גם שם זה שחקן אחר לגמרי.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

רכש מעולה, נקווה לעוד באזור חיוג הזה.

אם לא היה פה מגבלת זרים סוציאליסטית היינו אשכרה יכולים לפתח כאלה לבד.
היה אפשר להביא צעירים, היה אפשר לתת להם להשתלב לאט לאט בלי ציפיות שכל זר צריך להיות וואקמה הבא ולהוביל את חבורת הישראלים החלשה שמסביבו.
חבל שזה לא יקרה. זה שם חתיכת תקרה, ויתרון רציני למכביות שבשוק יקר וסגור מנציחות את הבלעדיות שלהן. בלי מגבלת זרים, הסיכוי להיאבק בהם היה תלוי יותר גם באיכות המקצועית של הרכש ושל העין שמביאה.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

הסרת מגבלת הזרים צריך להיות המשימה העליונה של אלונה אם היא רוצה לחזור ולהיות פקטור משמעותי במאבק האליפות.
לפני כמה שנים הדעה שלי הייתה שונה לחלוטין,היום זה כורח המציאות אם רוצים להישאר רלוונטיים במאבקים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

זה לא האינטרס של מי שקובע.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

Red Tiger כתב:
27 יולי 2024, 11:11
הסרת מגבלת הזרים צריך להיות המשימה העליונה של אלונה אם היא רוצה לחזור ולהיות פקטור משמעותי במאבק האליפות.
לפני כמה שנים הדעה שלי הייתה שונה לחלוטין,היום זה כורח המציאות אם רוצים להישאר רלוונטיים במאבקים.
בא נשים את הדברים על השולחן, אני חושב שזה רק יגדיל את הפערים מהיריבות שלנו לצמרת.
עדיין, לטובת רמת הכדורגל פה, הגיע הזמן שהכדורגלן ישראלי יתאמץ קצת כדי לקבל את הארגזים שהוא מרוויח.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ReDo כתב:
27 יולי 2024, 11:31
בא נשים את הדברים על השולחן, אני חושב שזה רק יגדיל את הפערים מהיריבות שלנו לצמרת.
עדיין, לטובת רמת הכדורגל פה, הגיע הזמן שהכדורגלן ישראלי יתאמץ קצת כדי לקבל את הארגזים שהוא מרוויח.
למה?
עם מגבלה הפערים יותר גדולים. הבסיס הישראלי של המכביות יהיה בהכרח חזק יותר משלך, לצפות שתקלע ב6 זרים שיהיו משמעותית יותר טובים משלהם, קבוצות עם יותר כוח שמיכה וכסף, כדי לפצות על אותו חסרון ישראלי זה די קלוש.

בלי מגבלת זרים המקצוענות תקבע הרבה יותר. כסף זה לא הכל.
היום מקצוענות לא קובעת יותר מדי. שחר/גולדהאר שולפים פנקס, מחתימים את אצילי/זהבי וזהו. מקצוענות לא צריך פה.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

yossi כתב:
27 יולי 2024, 11:54
למה?
עם מגבלה הפערים יותר גדולים. הבסיס הישראלי של המכביות יהיה בהכרח חזק יותר משלך, לצפות שתקלע ב6 זרים שיהיו משמעותית יותר טובים משלהם, קבוצות עם יותר כוח שמיכה וכסף, כדי לפצות על אותו חסרון ישראלי זה די קלוש.

בלי מגבלת זרים המקצוענות תקבע הרבה יותר. כסף זה לא הכל.
היום מקצוענות לא קובעת יותר מדי. שחר/גולדהאר שולפים פנקס, מחתימים את אצילי/זהבי וזהו. מקצוענות לא צריך פה.
המשאבים שלהם יהיו גדולים משלך וזה לא הולך להשתנות.
גם הם חייבים לבחור את הזרים שלהם בפינזצטה ולעשות כל מיני קומבינות עם מתאזרחים כאלה ואחרים.
נראה לך שחיפה משאירה בינוניים כמו סונדגרן, גוני נאור, שריף כייף וכ' בתפקידי מפתח בקבוצה אם הם יכולים להביא זרים במקומם?
הם פאקינג ניסו לעלות לאלופות עם איתמר ניצן בשער.
תחשוב שגם אצלם יחסכו סכומים אדירים שהלכו על כל מיני איתן אזולאי ויובל אשכנזי.

שלא יובן נכון, אני בעד ביטול המגבלה.
אבל בואו לא נשלה את עצמנו שזה יעזור לצמצום פערים מהמכביות.

סמל אישי של משתמש
barkatz8

שליחה על ידי barkatz8 »

ליקטתי מכמה מקומות שרשמו את הסכומים של העסקה לפיהם-
המועדון ישלם 700 אלף יורו על 75% מהכרטיס של השחקן
והשכר שלו יעמוד על באזור ה350 אלף יורו אחרי בונוסים

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

ReDo כתב:
27 יולי 2024, 13:19
גם הם חייבים לבחור את הזרים שלהם בפינזצטה ולעשות כל מיני קומבינות עם מתאזרחים כאלה ואחרים.
נראה לך שחיפה משאירה בינוניים כמו סונדגרן, גוני נאור, שריף כייף וכ' בתפקידי מפתח בקבוצה אם הם יכולים להביא זרים במקומם?

זה כשלעצמו חא יעזור, זה כן יוכל להביא לידי ביטוי בצורה גבוהה יותר מועדון שיתנהל בצורה מקצועית ואיכותית יותר.
לדעתי מכבי ת"א מתנהלת בצורה די כושלת. היא לקחה אליפות בזכות שני דברים:
1. בסיס ישראלי חזק שמה שמאפשר אותו הוא הכיס העמוק.
2. מילסון.

ומילסון זה יותר זכייה בטוטו מאשר איזה סקאוטינג מפואר, כשיש 1 בינגו והשאר די כושלים זה מראה על יותר מזל משכל.

בעולם ללא מגבלת זרים, יש סיכוי למועדון כמונו לנצל את חוסר איכות הביצוע של מועדון כזה נניח שעשיר ממנו. כנובן שזה יקרה רק אם יעבוד מדויק ונכון.
היום גם אם תעבוד מדויק ונכון, יש לך פער התחלתי בישראלים שלא תלוי בעבודה נכונה, נטו עומק כיס.

זה הנקודה שלי.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

barkatz8 כתב:
27 יולי 2024, 13:21
ליקטתי מכמה מקומות שרשמו את הסכומים של העסקה לפיהם-
המועדון ישלם 700 אלף יורו על 75% מהכרטיס של השחקן
והשכר שלו יעמוד על באזור ה350 אלף יורו אחרי בונוסים
עסקה פנטסטית, בטח כשלשחקן יש פוטנציאל מכירה גבוה מאוד. יש לו שם מצוין ברוסיה וקיבל לא מעט הצעות בקיץ האחרון.
הוא משחק באופן קבוע בנבחרת זמביה, היה ב-11 הטובים ביותר במוקדמות אליפות אפריקה וגם באליפות עצמה היה השלישי בטיבו בזמביה לפי sofascore.

אם גם הזרים הבאים יהיו בפרופיל הזה אז אני בטוח שתהיה קבוצה מצוינת.
בעתיד צריך לנסות לגנוב עוד שחקנים שלא מרוויחים סכומים דמיוניים מקבוצות כמו הכוכב, אולימפיאקוס, הקבוצות בטורקיה ובסעודיה או בקיצור איפה שהניהול קפריזי, יש תחלופה גדולה של שחקנים ולא אכפת למועדונים יותר מדי מהכסף.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ReDo כתב:
27 יולי 2024, 13:19

בלי מגבלת זרים אתה תבנה קבוצות הרבה יותר איכותיות שיגיעו הרבה יותר רחוק באירופה וההכנסות יאפשרו לך להעלות את רף התקציב

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

הפועלעולה כתב:
27 יולי 2024, 13:32
בעתיד צריך לנסות לגנוב עוד שחקנים שלא מרוויחים סכומים דמיוניים מקבוצות כמו הכוכב, אולימפיאקוס, הקבוצות בטורקיה ובסעודיה או בקיצור איפה שהניהול קפריזי, יש תחלופה גדולה של שחקנים ולא אכפת למועדונים יותר מדי מהכסף.
בדיוק מה שרציתי לכתוב.
אין כאן סכומים יוצאי דופן אם אלה המספרים, על סלמאני לצורך העניין שולם משהו דומה מבחינת סכום וסכומים.
מועדונים כאלה, שהם גדולים ממועדונים בליגה שלנו, אכן מייצרים לא מעט הזדמנויות שעליהם צריך לעוט ולנצל.

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

הפועלעולה כתב:
27 יולי 2024, 13:32
עסקה פנטסטית, בטח כשלשחקן יש פוטנציאל מכירה גבוה מאוד. יש לו שם מצוין ברוסיה וקיבל לא מעט הצעות בקיץ האחרון.
הוא משחק באופן קבוע בנבחרת זמביה, היה ב-11 הטובים ביותר במוקדמות אליפות אפריקה וגם באליפות עצמה היה השלישי בטיבו בזמביה לפי sofascore.

אם גם הזרים הבאים יהיו בפרופיל הזה אז אני בטוח שתהיה קבוצה מצוינת.
שמע אני לא מבין מה הוא עושה פה. איזה גניבה.
רק לפני שנה הוא קושר למעבר לפרמיירליג לנוטינגהאם פורסט, סלטיק ועוד כמה שמות מעניינים ואז הגיע בכר וחיסל אותו בכוכב.

תודה ברק, זה בזכותך :חיוך גדול:

סמל אישי של משתמש
barkatz8

שליחה על ידי barkatz8 »

Melikson24 כתב:
27 יולי 2024, 13:39
שמע אני לא מבין מה הוא עושה פה. איזה גניבה.
רק לפני שנה הוא קושר למעבר לפרמיירליג לנוטינגהאם פורסט, סלטיק ועוד כמה שמות מעניינים ואז הגיע בכר וחיסל אותו בכוכב.

תודה ברק, זה בזכותך :חיוך גדול:
ונראה שהוא מאוד נלהב להגיע לכאן ואישית מאוד דחף כדי שזה ייצא לפועל

שלח תגובה