שהמועדון ינסה לחכור מטוס*אריאל2 כתב: נווה בכובעו כצייצן טען שהמועדון יחכור מטוס. אם ככה אז יהיו חבילות איתם. יקרות בוודאי אבל לפחות ישר ליעד.
כרגע הכי זול בטווח נסיעה סביר זה וינה, יש ישיר עם אל על בחמש מאות דולר ויש את החבילות לבודפשט של שורה ראשונה.
משם זה בערך שלוש שעות נסיעה.
כל היעדים הקרובים יותר כמו גראץ, טרייסטה, ונציה,זאגרב וכו יקרים מאוד.
בתאריך הזה ובקרבה כזאת לטיסה דיל זול לא יהיה ככל הנראה.
היריבה בפלייאוף :: אלופת סלובניה - מריבור
- The red one
Re: היריבה בפלייאוף :: אלופת סלובניה - מריבור
קבהא מנסה להרדים, התראיין לתקשורת בארץ ואמר שאנחנו פייבוריטים ושיש לנו תקציב יותר גדול מהם.
מתכנן לחכורThe red one כתב: שהמועדון ינסה לחכור מטוס*
*גם אני פולני (חצי)
באמת יש לנו תקציב יותר גדול מהם
אין לזה שום משמעות. ואנחנו לא פייבוריטים.hb7 כתב:באמת יש לנו תקציב יותר גדול מהם
- The red one
זה לא מה שסכוניות ההימורים חושבותSouth Boy כתב:
אין לזה שום משמעות. ואנחנו לא פייבוריטים.
וואלה? כי בכל מקום שבדקתי היחס להעפלה של כל קבוצה הוא זהה, זה אומר 50\50 וזה אומר שאין פייבוריטית.The red one כתב: זה לא מה שסכוניות ההימורים חושבות
ובפעם האחרונה שבדקתי גם לודוגורץ הייתה פייבוריטית לעלות לפי הסוכנויות.
אמנם לבוקיז יש אנליסטים שמחזיקים במידע שאין לאף אדם מהרחוב אז כן אפשר לקבל תמונה כללית ליחסים בין הקבוצות אבל זה לא עובדה, מדובר בשתי קבוצות שנמצאות פחות או יותר באותו לבל וכרגע אין לאף אחת יתרון.
והאמת שגם אם אנחנו קבוצה יותר טובה אין לנו מספיק ניסיון והיכולת לאחרונה לא מספיק משכנעת כדי שאני יגיד בביטחון שאנחנו פייבוריטים מול כל קבוצה שהיא.
תבדקו גם וויזאיר לבודפשט. סדר גודל של 1200 שח טיסות. כמובן שצריך גם רכב. כשעתיים וחצי נהיגה.[/quote]
כ-340 ק"מ + מעבר גבול באמצע (לא יודע אם יש שם עיכוב).
נראה לי יותר בכיוון ה-4 שעות.[/quote]
אני עשיתי פעם את הדרך הזו באוטו מבודפשט לבוהין ועברתי דרך מריבור ..לא היה ביקורת גבולות אבל זה היה לפני משבר הפליטים וכו אז אני לא יודע איך זה עכשיו .
אגב סלובניה מדהימה!! אז אם אתם נוסעים קחו כמה ימים לטייל
כ-340 ק"מ + מעבר גבול באמצע (לא יודע אם יש שם עיכוב).
נראה לי יותר בכיוון ה-4 שעות.[/quote]
אני עשיתי פעם את הדרך הזו באוטו מבודפשט לבוהין ועברתי דרך מריבור ..לא היה ביקורת גבולות אבל זה היה לפני משבר הפליטים וכו אז אני לא יודע איך זה עכשיו .
אגב סלובניה מדהימה!! אז אם אתם נוסעים קחו כמה ימים לטייל
- The red one
בט365 שנחשב אתר ההימורים הפופולארי ביותר בעולם:South Boy כתב:
וואלה? כי בכל מקום שבדקתי היחס להעפלה של כל קבוצה הוא זהה, זה אומר 50\50 וזה אומר שאין פייבוריטית.
ובפעם האחרונה שבדקתי גם לודוגורץ הייתה פייבוריטית לעלות לפי הסוכנויות.
אמנם לבוקיז יש אנליסטים שמחזיקים במידע שאין לאף אדם מהרחוב אז כן אפשר לקבל תמונה כללית ליחסים בין הקבוצות אבל זה לא עובדה, מדובר בשתי קבוצות שנמצאות פחות או יותר באותו לבל וכרגע אין לאף אחת יתרון.
והאמת שגם אם אנחנו קבוצה יותר טובה אין לנו מספיק ניסיון והיכולת לאחרונה לא מספיק משכנעת כדי שאני יגיד בביטחון שאנחנו פייבוריטים מול כל קבוצה שהיא.
בטרנר - ניצחון שלנו 1.66, תיקו 3.6, מאריבור 5.25. זה ממש רחוק מ50/50.
לעלות - אנחנו 1.61, מאריבור 2.2.
ודווקא במפגש בטרנר לודוגורץ לא הייתה פייבוריטית, אני זוכר שאורי או גדי שמו פה את היחסים והם היו צמודים (יותר מהיחסים של מאריבור) אבל עדיין קיבלנו עדיפות.
עלית שלב היה 1.83 אתמול יש הרבה הימורים עלינו היחס צונח,לא יודע מה איתכם אני כבר הזמנתי את הפאצים של הליגה האירופית יגיע עוד חודש עם החולצות
לא אמרתי שהם פייבוריטים בטרנר.The red one כתב: בט365 שנחשב אתר ההימורים הפופולארי ביותר בעולם:
בטרנר - ניצחון שלנו 1.66, תיקו 3.6, מאריבור 5.25. זה ממש רחוק מ50/50.
לעלות - אנחנו 1.61, מאריבור 2.2.
ודווקא במפגש בטרנר לודוגורץ לא הייתה פייבוריטית, אני זוכר שאורי או גדי שמו פה את היחסים והם היו צמודים (יותר מהיחסים של מאריבור) אבל עדיין קיבלנו עדיפות.
יום שישי בדקתי את היחסים וזה היה זהה באופן מוחלט, אולי ירד אבל עדיין אני יחזור ואומר אין לזה שום השפעה על הדשא, זאת לא תורה מסיני.
גם אם אנחנו פייבוריטים אסור לנו לחשוב ככה כי אין לנו ניסיון במעמד של פייבוריטים וזה יכול לפגוע, המפגש הזה הוא לכל הפחות שווה כוחות.
לא מבין מה החשש הזה מלומר שאנחנו פייבוריטים והאדרה הזו לכל קבוצה שמולנו.
לקבל את מאריבור בפליאוף אלופות כשאתה לא מדוג זה לא פחות ממתנה משמיים.
האם זה מבטיח משהו?
כמובן שלא.
זו תהיה התמודדות שונה. נצטרך לשלוט במשחק ולתקוף יריב שיבוא במטרה לצאת בנזק מינימלי ולתת גול חוץ.
חבל מאוד שאוחנה מורחק. הייתי פותח איתו אם היה זמין.
קוואנקה יהיה חייב להיות כשיר. אין לנו שום דבר על הספסל שיכול לשנות משחק מלבדו.
האם זה מבטיח משהו?
כמובן שלא.
זו תהיה התמודדות שונה. נצטרך לשלוט במשחק ולתקוף יריב שיבוא במטרה לצאת בנזק מינימלי ולתת גול חוץ.
מישהו האדיר אותם? מישהו בכלל דיבר עליהם? עד מתי להכניס מילים לפה?
לדעתי האישית אנחנו לא יכולים לקרוא לעצמנו פייבוריטים מול שום קבוצה, אנחנו לא בשיא היכולת עם מכת פציעות והרחקות מול קבוצה עם קצת יותר ניסיון משלנו ואני לא מאמין שנופלת מאיתנו וגם אם כן אז בפער ממש זניח, יהרוג אתכם אם מישהו לא יחשוב שאנחנו פייבוריטים רק כי קיבלנו את ההגרלה הכי קלה מבין כל ה-5? זה עדיין לא הופך אותה להגרלה קלה בפני עצמה.
לדעתי האישית אנחנו לא יכולים לקרוא לעצמנו פייבוריטים מול שום קבוצה, אנחנו לא בשיא היכולת עם מכת פציעות והרחקות מול קבוצה עם קצת יותר ניסיון משלנו ואני לא מאמין שנופלת מאיתנו וגם אם כן אז בפער ממש זניח, יהרוג אתכם אם מישהו לא יחשוב שאנחנו פייבוריטים רק כי קיבלנו את ההגרלה הכי קלה מבין כל ה-5? זה עדיין לא הופך אותה להגרלה קלה בפני עצמה.
המטרה היתה מלכתחילה לעלות לליגת האלופות
כמובן בהתחשב בהגרלה
רצתה ההגרלה והתחשבה בנו
ברור שקל לא יהיה
אבל לדעתי מדובר בקבוצה ברמה של מכבי תל אביב (כיום)
צריך לבוא חדים ולקחת בשתי ידיים את ההזדמנות הזו שנוצרה לנו.
תצוגת תכלית שלנו לא תהיה
זה יוכרע על שער לפה או לשם, אסור להשתולל ולשחק משחק חכם
כמובן בהתחשב בהגרלה
רצתה ההגרלה והתחשבה בנו
ברור שקל לא יהיה
אבל לדעתי מדובר בקבוצה ברמה של מכבי תל אביב (כיום)
צריך לבוא חדים ולקחת בשתי ידיים את ההזדמנות הזו שנוצרה לנו.
תצוגת תכלית שלנו לא תהיה
זה יוכרע על שער לפה או לשם, אסור להשתולל ולשחק משחק חכם
- ForeverRed
1+yossi כתב:לא מבין מה החשש הזה מלומר שאנחנו פייבוריטים והאדרה הזו לכל קבוצה שמולנו.
האם זה מבטיח משהו?
כמובן שלא.
צריך להודות באמת ולעזוב את כל העמה לרגע בצד.
אנחנו קבוצה יותר טובה וצריכים לעבור.
זה לא מבטיח לנו דבר כמובן.