אף אחד לא יקח על עצמו את הסיכון שיהיה שם פקח שיבדוק בן כמה אתה. זה ברמת הצו סגירה למקום.YallaHapoel כתב:יש מצב שיש פה מישהו שמכיר מישהו ויכול לארגן לי כניסה היום לפורום? אני חודש מ18.
יהיה ענק מבחינתי.
הפועל ב"ש- מכבי פתח תקווה, שני, 20:00, טרנר
Re: הפועל ב"ש- מכבי פתח תקווה, שני, 20:00, טרנר
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
צהובים בגביע הטוטו נחשבים גם לליגה?yedidel כתב:אז חוזרים לדבר מקצועי?
אני מאמין במשפט "איך שסיימת את העונה הקודמת תתחיל את הבאה". צריך לבוא ולשחק עם שינויים מינוריים.
אוגו וביטון גם ככה מוצהבים שבוע הבא בטדי אז אפשר לשחק איתם.
לא ראיתי שמכבי תל אביב עלו בהרכב שני אתמול. גם ככה רוב הפציעות אצלנו זה באימונים
אם כן אז לאוגו יש 12 צהובים, אם לא אז יש לו 11 והוא לא ייעדר מול בית"ר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
צודק.דר אדום בנשמה כתב: צהובים בגביע הטוטו נחשבים גם לליגה?
אם כן אז לאוגו יש 12 צהובים, אם לא אז יש לו 11 והוא לא ייעדר מול בית"ר.
הייתי סגור שהוא כבר הגיע ל12 משום מה.
אז רק ביטון ייעדר בטדי. וגם עמית גבאי (מי זה?)
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
אחי, לא אחד ולא שניים יכנסו היום מתחת ל18, אתה חושב שהצעירים בארגון ישארו בחוץ?סניור כתב: אף אחד לא יקח על עצמו את הסיכון שיהיה שם פקח שיבדוק בן כמה אתה. זה ברמת הצו סגירה למקום.
תתפלא אבל בעונה שעברה הם אכן נשארו בחוץYallaHapoel כתב: אחי, לא אחד ולא שניים יכנסו היום מתחת ל18, אתה חושב שהצעירים בארגון ישארו בחוץ?
הארגון הוא הבעלים של הפורום?
אתה יודע איזה נזק כלכלי בלתי הפיך זה לעסק שנתפס מוכר אלכוהול לקטינים?
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
אם מדברים ברמה החוקית אז שתהיה בעיניין שב90 אחוז מהמסעדות והברים לא מבקשות תזים...סניור כתב:הארגון הוא הבעלים של הפורום?
ולהיפך, מציעים לך.
- red and white
- Title: Almog
מעניין אם גם היום נזכה לשמוע מוזיקת מעליות ברמקולים
ממש רציתי ניצחון היום, חבל על השער שספגנו בדקות האחרונות. שער בודד שביטל אפשרות להגיע לכמה שיאים היסטוריים. (ניצחונות רצופים, אחוזי הצלחה, אחוזי ספיגות).
עלינו בהרכב משני מדי לטעמי, הסיבה שאני לא אוהב שינויים כל כך גדולים בבת אחת היא שלמספר גבוה של שחקנים לא מתואמים אין סיכוי להציג יכולת גבוהה. זה די לוותר על המשחק. אבל זו גם הגדולה של בכר, הוא הקריב את השיאים האלה כדי לתת תחושה לכל שחקן בסגל הזה שהוא חלק בלתי נפרד מהעונה הזו. כל מי שהניף את הצלחת היום הרגיש שייך.
מקווה לראות הרכבים קצת יותר תחרותיים בשני המשחקים האחרונים שנותרו.
עלינו בהרכב משני מדי לטעמי, הסיבה שאני לא אוהב שינויים כל כך גדולים בבת אחת היא שלמספר גבוה של שחקנים לא מתואמים אין סיכוי להציג יכולת גבוהה. זה די לוותר על המשחק. אבל זו גם הגדולה של בכר, הוא הקריב את השיאים האלה כדי לתת תחושה לכל שחקן בסגל הזה שהוא חלק בלתי נפרד מהעונה הזו. כל מי שהניף את הצלחת היום הרגיש שייך.
מקווה לראות הרכבים קצת יותר תחרותיים בשני המשחקים האחרונים שנותרו.
מסכים. נגד בית"ר בטדי תהיה אופרה אחרת ונצטרך לעלות עם הרכב יותר רציני.
נגד סכנין בטרנר, כששני הצדדים יגיעו לסוג של משחק אימון, יהיה אפשר שוב לתת לכולם את ההרגשה של לשחק בטרנר.
נגד סכנין בטרנר, כששני הצדדים יגיעו לסוג של משחק אימון, יהיה אפשר שוב לתת לכולם את ההרגשה של לשחק בטרנר.
חוץ מטאהא, הבחור נראה מתוסכל וממש כאב לי עליו.Eelect כתב: אבל זו גם הגדולה של בכר, הוא הקריב את השיאים האלה כדי לתת תחושה לכל שחקן בסגל הזה שהוא חלק בלתי נפרד מהעונה הזו.
מניח שטאהא יפתח במשחקים הנותרים.
בכר רצה להכניס אותו אבל לא הייתה ברירה עם הפציעות של אוחנה וביטון.
היה די כואב בעיניים לראות את וובה, שהר וברדה מובילים כדור. כמה שגאדיר נגר, הטיפול שלו בכדור פי אלף יותר טוב משל ברדה ושהר.
בכר רצה להכניס אותו אבל לא הייתה ברירה עם הפציעות של אוחנה וביטון.
היה די כואב בעיניים לראות את וובה, שהר וברדה מובילים כדור. כמה שגאדיר נגר, הטיפול שלו בכדור פי אלף יותר טוב משל ברדה ושהר.
המשחק התחיל בקצב טוב. אם השחקנים באמת היו רוצים היינו מנצחים גם בהרכב הזה.
פת הכניסו בהזדמנות הראשונה שלהם.
פת הכניסו בהזדמנות הראשונה שלהם.
- ForeverRed
נכון שזה חסר חשיבות, אבל חבל לי על המשחק הזה. בעיקר על הגישה. לא ככה עולה קבוצה אלופה למשחק הכתרה.
השחקנים ויתרו על השיאים ועל הדרך הרדימו את הקהל דווקא מול קבוצה שהגיעה לשמש שטיח.
החבר'ה יצטרכו להרים קצת את הרמה. יש עוד שני משחקים לסיום העונה ואסור לנו להתבזות ולהשאיר טעם חמוץ.
השחקנים ויתרו על השיאים ועל הדרך הרדימו את הקהל דווקא מול קבוצה שהגיעה לשמש שטיח.
החבר'ה יצטרכו להרים קצת את הרמה. יש עוד שני משחקים לסיום העונה ואסור לנו להתבזות ולהשאיר טעם חמוץ.
+1ForeverRed כתב:נכון שזה חסר חשיבות, אבל חבל לי על המשחק הזה. בעיקר על הגישה. לא ככה עולה קבוצה אלופה למשחק הכתרה.