תומאש פקהארט
Re: תומאס פקהארט: על פי דיוויחים ביוון; ישחק בב"ש
חלאס להיעלב. מה אתם חושבים שכל שחקן ירוץ לחתום פה בגלל האהבה לסמל עם מגדל העירייה?
זה כדורגל מודרני תתעוררו, ברדה ומליקסון הם זן נכחד
https://www.youtube.com/watch?v=pFrGpoowOX0" onclick="window.open(this.href);return false;זה שי ! כתב:יש סירטונים של הבחור ?
זה שי !
יצא לך קצת תגובות אפשריות של אוהדי בש בפייסבוקSouth Boy כתב:בנו ים מלאכותי בבאר שבע ולא שמעתי? איפה אשתו תשתזף ותאסוף צדפים? מה קרה באר שבע פתאום אטקרטיבית או שהסוכן התקשר אמר לו זה או מוקדמות ליגת האלופות או שתצטרף לאשתך כבר בינואר לישיבות בחוף דדו?
לךךךךךך מנייאק לא רוצה שחקנים שעושים יותר מדי פוזות. רוצה שחקנים רעבים.
- ForeverRed
יש להתלבט ויש להגיע ולהרגיש שאתה מתפשר ועושה למישהו טובה.
עם החלק הראשון אין בעיה.
מי שמזדהה עם החלק השני מקומו לא כאן.
עם החלק הראשון אין בעיה.
מי שמזדהה עם החלק השני מקומו לא כאן.
די בחיאת רבאק אתה באמת חושב שנעלבתי כי הוא לא רצה לבוא? זה לא קצת מעצבן ששחקן שולל את באר שבע כי "אין שם ים" ואז מדווחים שהוא מתקרב לבאר שבע אחרי שהוא דפק ברז לחיפה? מי צריך שחקן שמתנהל ככה בקבוצה שלו?bs war כתב:חלאס להיעלב. מה אתם חושבים שכל שחקן ירוץ לחתום פה בגלל האהבה לסמל עם מגדל העירייה?
פעם הוא סוגר בחיפה, פעם הוא "לא מתאים באופי לישראל" ומוותר על ההצעות, פעם הוא בבאר שבע, זאת התנהגות לא החלטית של שחקן שלא שלם עם הגעה שלו לכאן ופשוט לא צריכים שחקן כזה.
דרך אגב מישהו צריך להגיד את זה, עקבתי אחרי כל שם שעלה כאן מפליפה אבנטי ועד דיא סבע ואני חייב לציין שזה החלוץ הכי פחות טוב שראיתי מכל מי שקושר אלינו. לא יודע מה הפערים בין הליגה המולדובית לליגה היוונית אבל מההסתכלות השטחית שלי מהיוטיוב סובוטיץ' של שריף נראה הרבה יותר מרשים ואני גם מניח שהרבה יותר זול ממנו. נראה כמו פלט לעשירים.
נערך לאחרונה על ידי South Boy ב 27 יוני 2017, 18:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
אף אחד מאיתנו לא יודע באמת מה היה.South Boy כתב:
די בחיאת רבאק אתה באמת חושב שנעלבתי כי הוא לא רצה לבוא? זה לא קצת מעצבן ששחקן שולל את באר שבע כי "אין שם ים" ואז מדווחים שהוא מתקרב לבאר שבע אחרי שהוא דפק ברז לחיפה? מי צריך שחקן שמתנהל ככה בקבוצה שלו?
פעם הוא סוגר בחיפה, פעם הוא "לא מתאים באופי לישראל" ומוותר על ההצעות, פעם הוא בבאר שבע, זאת התנהגות לא החלטית של שחקן שלא שלם עם הגעה שלו לכאן ופשוט לא צריכים שחקן כזה.
אף אחד לא יודע באמת מה היו השיקולים שלו וההתלבטויות. כמו שאף אחד לא יודע מה היו השיקולים וההתלבטויות של ויטור.
בסופו של יום אם הוא מחליט להרים את העט ולחתום כאן, סימן שבמכלול השיקולים שלו הוא הגיע למסקנה שהכי נכון לו לשחק אצלנו. וזה בכלל לא אמור לעניין אם זה בגלל עוד 100 אלף דולר בחוזה או כניסה חופשית לבריכה של האוניברסיטה
- The red one
חח תשמע אתה לוקח את זה קשה מדיי, תרגע קצת..South Boy כתב:
די בחיאת רבאק אתה באמת חושב שנעלבתי כי הוא לא רצה לבוא? זה לא קצת מעצבן ששחקן שולל את באר שבע כי "אין שם ים" ואז מדווחים שהוא מתקרב לבאר שבע אחרי שהוא דפק ברז לחיפה? מי צריך שחקן שמתנהל ככה בקבוצה שלו?
דרך אגב מישהו צריך להגיד את זה, עקבתי אחרי כל שם שעלה כאן מפליפה אבנטי ועד דיא סבע ואני חייב לציין שזה החלוץ הכי פחות טוב שראיתי מכל מי שקושר אלינו. לא יודע מה הפערים בין הליגה המולדובית לליגה היוונית אבל מההסתכלות השטחית שלי מהיוטיוב סובוטיץ' של שריף נראה הרבה יותר מרשים ואני גם מניח שהרבה יותר זול ממנו. נראה כמו פלט לעשירים.
הוא אמר שחור על גבי לבן שהים זה שיקול בשביל אשתו. לא אני ולא אף אחד המציא את זה כך שאנשים כן יודעים מה היה ומה דעתו על המעבר.bs war כתב:
אף אחד מאיתנו לא יודע באמת מה היה.
אף אחד לא יודע באמת מה היו השיקולים שלו וההתלבטויות. כמו שאף אחד לא יודע מה היו השיקולים וההתלבטויות של ויטור.
בסופו של יום אם הוא מחליט להרים את העט ולחתום כאן, סימן שבמכלול השיקולים שלו הוא הגיע למסקנה שהכי נכון לו לשחק אצלנו. וזה בכלל לא אמור לעניין אם זה בגלל עוד 100 אלף דולר בחוזה או כניסה חופשית לבריכה של האוניברסיטה
בסופו של דבר אם הוא מרים את העט וחותם בבאר שבע (אחרי כל הסאגה המביכה איתו שכחת לציין) בשבילי זה סימן שהוא מתפשר, ולא הייתי רוצה בקבוצה שחקנים שמתפשרים על באר שבע ומגיעים כסוג של ברירה אחרונה, אתה חייב להבין שדברים כאלה משפיעים על הגישה וכוח הרצון שלו ואלה דברים שגם ישפיעו על היכולת בסופו של דבר.
ושוב, גם אם נניח הכול בצד ונדבר מקצועי אני לא חושב שהוא מספיק טוב על סמך ההסתכלות השטחית שלי, בטח שלא טוב מספיק כדי לשחק בשני מועדונים למשך תקופה ארוכה.
הדובר של מכבי חיפה: "ירדנו מפקהארט".
כנראה שזה קרוב לחתימה אצלנו/קבוצה אחרת והם רוצים לרצות את האוהדים שלהם.
מקווה מאוד לראות אותו כאן, נראה כמו חלוץ רחבה פסיכי ובדיוק מה שאנחנו צריכים
כנראה שזה קרוב לחתימה אצלנו/קבוצה אחרת והם רוצים לרצות את האוהדים שלהם.
מקווה מאוד לראות אותו כאן, נראה כמו חלוץ רחבה פסיכי ובדיוק מה שאנחנו צריכים
איפה אתם אנשי "המקורות"? איפה אתם י'משועממים?
מה עם איזה רמז על קואנקה? מה עם מידע על חלוץ?
רק בדיעבד ולאחר חתימות
מה עם איזה רמז על קואנקה? מה עם מידע על חלוץ?
רק בדיעבד ולאחר חתימות
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
בוואו בכלל רושמים שירדנו ממנו:
"במקביל, האלופה ממשיכה בחיפושיה אחר חלוץ זר, כשבימים האחרונים שוב עלה שמו של תומאס פקהארט, ששיחק בעונה שעברה ב-א.א.ק אתונה וכבש 9 שערים ב-26 הופעות, אבל הדרישות הכספיות של הצ'כי הרתיעו את אנשי המועדון."
https://m.one.co.il/Mobile/Article/16-1 ... tml?ref=hp" onclick="window.open(this.href);return false;
"במקביל, האלופה ממשיכה בחיפושיה אחר חלוץ זר, כשבימים האחרונים שוב עלה שמו של תומאס פקהארט, ששיחק בעונה שעברה ב-א.א.ק אתונה וכבש 9 שערים ב-26 הופעות, אבל הדרישות הכספיות של הצ'כי הרתיעו את אנשי המועדון."
https://m.one.co.il/Mobile/Article/16-1 ... tml?ref=hp" onclick="window.open(this.href);return false;
גמרתם על הבן אדם,כולה אמר שאשתו אוהבת ים.
טוב שלא אמר שהוא מעריץ של דר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם הוא היה אומר שהוא מעריץ שלי לא היה קורה לו כלום, הוא היה חותם פה גםאדום זקן כתב:גמרתם על הבן אדם,כולה אמר שאשתו אוהבת ים.

בכל זאת הוא היה רוצה להיות קרוב אליי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
לא יודע.. אני מתבאס שאנחנו רוצים זרים שחיפה רוצה, כניראה בגלל הכישלון שלה בבחירת הזרים ב6-7 שנים אחרונות.
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
80% מהשחקנים שנכשלו שם היו מצליחים אצלנו ובמכבי.סתיו רווח!.! כתב:לא יודע.. אני מתבאס שאנחנו רוצים זרים שחיפה רוצה, כניראה בגלל הכישלון שלה בבחירת הזרים ב6-7 שנים אחרונות.
ולהפך
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]