לואי טאהא
Re: לואי טאהא
גם לואי משחק משחק טוב בתקופה האחרונה.
מגיע לו גם מילים טובות.
מגיע לו גם מילים טובות.
בהחלט והוא גם מקבל אותן (בפוסט בעניין מתן אוחיוןשמעון א כתב:גם לואי משחק משחק טוב בתקופה האחרונה.
מגיע לו גם מילים טובות.

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הצהוב הראשון שלו אתמול היה אמור להיות החמישי שלו העונה והוא היה אמור להחמיץ את אשדוד.
ואז הוא קיבל את הצהוב השני שכמובן הפך לאדום מה שאומר העדרות מול קריית שמונה.
לפי מה שאני יודע, כרטיס אדום מבטל את שני הכרטיסים הצהובים ולכן הוא חוזר לעמוד על 4 כרטיסים, עם זאת, לאור העובדה שמדובר באדום שני שלו העונה, הוא עדין יקבל עונש של שני משחקי הרחקה, ולכן יעדר גם מקריית שמונה וגם מאשדוד, ולאחר אשדוד שוב יחזור להיות כרטיס צהוב אחד מהעדרות במשחק נוסף.
אם יש בקהל הקוראים שופט/מישהו שמכיר את החוקה שיכול לאשר/לתקן הוא מוזמן...
ואז הוא קיבל את הצהוב השני שכמובן הפך לאדום מה שאומר העדרות מול קריית שמונה.
לפי מה שאני יודע, כרטיס אדום מבטל את שני הכרטיסים הצהובים ולכן הוא חוזר לעמוד על 4 כרטיסים, עם זאת, לאור העובדה שמדובר באדום שני שלו העונה, הוא עדין יקבל עונש של שני משחקי הרחקה, ולכן יעדר גם מקריית שמונה וגם מאשדוד, ולאחר אשדוד שוב יחזור להיות כרטיס צהוב אחד מהעדרות במשחק נוסף.
אם יש בקהל הקוראים שופט/מישהו שמכיר את החוקה שיכול לאשר/לתקן הוא מוזמן...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אם אני לא טועה ,כשמדובר בשני אדומים ישירים "זוכים" לשני משחקי הרחקה , כשזה צהוב שני זה הרחקה ממשחק אחד .
וכמו שרשמת בשני צהובים , צהוב אחד מבוטל . ז"א נשאר לטאהא 4 צהובים .
צודק.הראל כתב:אם אני לא טועה ,כשמדובר בשני אדומים ישירים "זוכים" לשני משחקי הרחקה , כשזה צהוב שני זה הרחקה ממשחק אחד .
ההרחקה הכפולה תקפה רק באדומים ישירים.
מתי הוא קיבל עוד אדום העונה?
בסמיyedidel כתב:מתי הוא קיבל עוד אדום העונה?
הראל כתב:אם אני לא טועה ,כשמדובר בשני אדומים ישירים "זוכים" לשני משחקי הרחקה , כשזה צהוב שני זה הרחקה ממשחק אחד .
בדיוק באתי לכתוב בעצמי על זה כשקראתי את הטעות בכתבה ב YNET בנושא. מכבי חיפה נפלו בדיוק בדבר הזה ולא שיתפו שחקן שקיבל צהוב 2 / אדום לפני מספר עונות מתוך מחשבה שהוא הורחק משני משחקים ורק לאחר המשחק השני הם גילו שהוא יכל להשתתף
איפה הוא נפצע?לא שמתי לב לזה.
נמצא כרגע בבית חולים בבדיקות.
תחילת משחק. התנגשות ראשים שפפיר הבן ז*** לא עצר ונתן להם להמשיך במהלך שקונטה בעט למשקוף.CrazyRed7 כתב:איפה הוא נפצע?לא שמתי לב לזה.
- The red one
וואו. מסוכן רצח. המשיך לשחק אחר כך המון!izguy83 כתב: תחילת משחק. התנגשות ראשים שפפיר הבן ז*** לא עצר ונתן להם להמשיך במהלך שקונטה בעט למשקוף.
שירגיש טוב.
אם גם הוא לא כשיר...
אם גם הוא לא כשיר...
https://m.ynet.co.il/Articles/5186045" onclick="window.open(this.href);return false;
עבור אחד שכמעט אף פעם לא נמצא באור הזרקורים, זה תמיד מרגש לראות את זה קורה.
לב ענק יש לו, ללא ספק מגיעה לו סוף סוף ההכרה ותשומת הלב הזו.
אנלא יודע למה, אבל לפרגן לו מרגיש לי כמו פעולה לא פופלרית בעליל.
צריך להגיד בקול רם- עשה העונה התקדמות, רק שימשיך ככה עוד תשעה משחקים ויזכה לציון מצטיין.
עבור אחד שכמעט אף פעם לא נמצא באור הזרקורים, זה תמיד מרגש לראות את זה קורה.
לב ענק יש לו, ללא ספק מגיעה לו סוף סוף ההכרה ותשומת הלב הזו.
אנלא יודע למה, אבל לפרגן לו מרגיש לי כמו פעולה לא פופלרית בעליל.
צריך להגיד בקול רם- עשה העונה התקדמות, רק שימשיך ככה עוד תשעה משחקים ויזכה לציון מצטיין.