+1ns75 כתב:מספרים, דברו איתי במספרים
מיכאל אוחנה
Re: מיכאל אוחנה - הילד ענק
0110111010010ns75 כתב:מספרים, דברו איתי במספרים
משחק מצויין שלו אתמול, לא מבין על מה מדברים פה. אחד הבודדים שבאמת קישרו בין החלק ההגנתי לבין החלק ההתקפי ובצורה די טובה.
אם הקבוצה יותר חדה בחצי הראשון זה גם נגמר עם מספרים, חבל שהוחלף במחצית אבל זה היה די מתבקש.
אם הקבוצה יותר חדה בחצי הראשון זה גם נגמר עם מספרים, חבל שהוחלף במחצית אבל זה היה די מתבקש.
רק אהבה תנצח...
למה בינארי אבל?!?!?!Noam98 כתב: 0110111010010
לא כל שחקן בקבוצה צריך להימדד במספרים, יש שחקנים שמביאים דברים אחרים.ns75 כתב:מספרים, דברו איתי במספרים
אם אוחנה יצליח לשמור על יציבות, וידע לנהל ולנווט את המשחק אז זכינו.
גם מליקסון לא שחקן של מספרים גדולים (אם אני לא טועה, לאוחנה יש עד כה מספרים יותר טובים).
נמאס לי לשמוע כל הזמן את זה שאומרים תביאו לי מספרים, די תתעוררו על החיים שלכם אתם תקועים בשנות ה90 עם שלמה שרף שחושבים שמספרים זה רק העיקר, נכון שזה הדבר בסופו של דבר שנרשם בסטטיסטיקה וזה מה שיזכרו אבל יש מעבר לכך בכדורגל המודרני של היום.
כמו למשל הגול הראשון נגד בית"ר במושבה רשום על מיגל ויוור הרבה יותר מטוני, והגול השני אתמול רושם על מליקסון מהגליץ בחצי שלנו ועד המסירה שלו לטוני עם משחק המעבר
כמו למשל הגול הראשון נגד בית"ר במושבה רשום על מיגל ויוור הרבה יותר מטוני, והגול השני אתמול רושם על מליקסון מהגליץ בחצי שלנו ועד המסירה שלו לטוני עם משחק המעבר
לא כל אחד נולד מסי או רונאלדו, חכה עם המספרים אין מה לעשותns75 כתב:מספרים, דברו איתי במספרים
אינייסטה הוא לדעתי הקשר הטוב בהיסטוריה בעמדה שלו והוא אף פעם לא היה שחקן של מספרים גדולים ובכל זאת אם אוחנה יתחיל להביא יותר תאכלס יותר מסירות מפתח ויהיה דימיננטי יותר בהנעת הכדור באמצע יגיעו גם מספרים, בסך הכל הוא בסדר גמור ועומד בציפיות לדעתי.
אוחנה לא אמור להימדד במספרים.
הוא צריך להימדד בהשפעה על המשחק, יצירת מהלכים שמובילים לשערים וגם כמה בישולים
הוא צריך להימדד בהשפעה על המשחק, יצירת מהלכים שמובילים לשערים וגם כמה בישולים
אני מצטער, אבל בכר טועה איתו בענק.
אחרי חצי שנה במדים האדומים ולא מעט דקות במגוון תפקידים, נכונתי להבין שהתפקוד שלו פשוט לא נכון.
יש מצב שזה תוצאה של מערך שפשוט לא מתאים לו, אבל מיכאל אוחנה חייב לשחק Am, פשוט קשר מאחורי החלוץ, בלי 50:50, בלי ניהול משחק ובלי עמה.
החוזקה הכי גדולה שלו היא דריבל ויש לו פס נקי ורך, עם ראית משחק טובה לעומק
אני אני שם אותו 20 מטר מהשער, לעבור שחקן-שניים, לחדור לרחבה- לסיים(בהחמצה) או להניח, אני מקבל 100% אוחנה.
כל מי שניסה לשווק אותו כ50:50 יקבל גרסה ענייה של גולסה
אחרי חצי שנה במדים האדומים ולא מעט דקות במגוון תפקידים, נכונתי להבין שהתפקוד שלו פשוט לא נכון.
יש מצב שזה תוצאה של מערך שפשוט לא מתאים לו, אבל מיכאל אוחנה חייב לשחק Am, פשוט קשר מאחורי החלוץ, בלי 50:50, בלי ניהול משחק ובלי עמה.
אני אני שם אותו 20 מטר מהשער, לעבור שחקן-שניים, לחדור לרחבה- לסיים(בהחמצה) או להניח, אני מקבל 100% אוחנה.
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 05 פברואר 2017, 19:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אוחנה יפתח בוודאות בשבת, לאור הפציעה של בוזגלו וההסטה של מליקסון לאגף כניראה גם יהיה הקשר הכי קידמי במערך לצד ראדי והובאן/וובה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אני דווקא חושב שזריהן יפתח בימין ומליקסון באמצע
הגרסה העשירה של גולסה מעולה, אם זה מה שייצא מאוחנה עוד שנה שנתיים אני קונה מעכשיוTotti כתב:אני מצטער, אבל בכר טועה איתו בענק.
אוחנה לא קשר מרכז שדה, אין לו את הפיזיות ואין לו את ההגנה הנדרשת.
הוא משחק בעמדה הזו כי בכר מנסה לייצר פיתרון לדעיכה בערך המוסף ההתקפי שהביא הובאן.
בראייה קדימה ברור שלהשתמש בו בעמדה כ"כ רחוקה מהשער זה לוותר על חלק ניכר מהכישורים שלו.
היתרון שלו הוא דריבל על שטח קטן, בדיוק כמו מליקסון.
הוא משחק בעמדה הזו כי בכר מנסה לייצר פיתרון לדעיכה בערך המוסף ההתקפי שהביא הובאן.
בראייה קדימה ברור שלהשתמש בו בעמדה כ"כ רחוקה מהשער זה לוותר על חלק ניכר מהכישורים שלו.
היתרון שלו הוא דריבל על שטח קטן, בדיוק כמו מליקסון.
דווקא בכמה משחקים הוא שיחק ככה, אבל אז לא היה מי שיתן לו כדורים והוא היה מוכרח לרשת כדי לקבל אותם.Totti כתב:אני מצטער, אבל בכר טועה איתו בענק.