תמשיכו לעשות את הקטע הזה בהדסטארט, חבל לוותר על כזה כלי.oranu כתב:
קודם כל תלוי איזה משחק.
מכבי חיפה בבית בפתיחה של טרנר, ביתר בבית ב 2-0 בפלייאוף, סכנין בית, סלטיק בית, אלה תפאורות שנעות בין 20-40 אלף תלוי כמה צבע יש בפריסה תלוי איזה אביזרים מביאים לשאר הקהל (פלקטים בהתחלה היו קטנים יותר עברנן לגדולים יותר שעולים הרבה, דגלונים כמו נגד סכנין במשחק אליפות עולים הרבה יותר מפלקטים, הפריסה של men in red הייתה מאוד יקרה בגלל שהיה צריך מלא צבע של לנון לעומת זאת קצת פחות).
ולשאלתך למה לא חוסכים? כי אין מאיפה.
אנחנן חוסכים כל השנה כדי להגיע לרמה של התפאורות שהגענו, עכשיו בשביל מנואלות צריך לשים בצד 100 אלף מה שאומר שאנחנו צריכים לוותר על 3-4 משחקים גדולים בשנה ולא לעשות בהם תפאורה (לא מוכנים בשום מחיר לוותר) ויצרנו דרך יצירתית וחכמה לייצר עוד כסף.
כדי לחסוך את הכסף הזה היינו צריכים לפגוע בפעילות השוטפת של הארגון "הלחם והחמאה" שלנו, דבר שלא היינו מוכנים לעשות, מנואלות זה בונוס ואת האמת שגם הקהל עזר בצורה מטורפת.
בלי קשר שנה שעברה היה מחזור הכנסות מסויים שממש לא יספיק להוצאות של השנה גם בלי המנואלות, בעיקר בגלל מוקדמות צמפיונס ןהבתים באירופית ואנחנו עובדים וחושבים 24/7 איך לייצר עוד כסף כי מה שהכנסנו שנה שעברה לא יספיק לנו לשנה הזאת (בשאיפה שנעבור עוד עונה מטורפת בצמרת).
אירופה בטרנר? צריכים אתכם איתנו
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
Re: אירופה בטרנר? צריכים אתכם איתנו
- simply-red
את ה100k השגנו, המטרה עכשיו לגייס עוד 40k בשביל הפריסה עצמה..
- simply-red
אפשר עדיין לתרום? קישור?
https://www.headstart.co.il/project.aspx?id=20805" onclick="window.open(this.href);return false;MikiRed כתב:אפשר עדיין לתרום? קישור?
כמובן! הקמפיין נסגר רק בעוד 7 שעות....אם אתם מכירים אנשים שרצו לתרום ולא הספיקו..עכשיו זה הזמן!
מה קורה עם המנואלה?
תיהיה מוכנה לאינטר ב 24.11 בע"ה?
שמעון א כתב:מה קורה עם המנואלה?
יצאה הודעה בדף הארגון

ראיתי בפייסבוק, תודה
אתמול בדקתי אם יש איזה שינוי ביציע הדרומי מבחינת כל מיני עבודות תחזוקה לקראת המנואלה שאמורה להיות ביום חמישי ולא היה כלום .
אז יהיה או לא יהיה ? או שרק השבוע יתחילו לעבוד על זה ?
- The red one
אני הבנתי שלא הצליחו להשיג את האשורים
יש בעיות עם העירייה לפי מה שהבנתי.הראל כתב:אתמול בדקתי אם יש איזה שינוי ביציע הדרומי מבחינת כל מיני עבודות תחזוקה לקראת המנואלה שאמורה להיות ביום חמישי ולא היה כלום .
מחר תצא הודעה מסודרת עם כל הפרטים.
תהיה מנואלה, לא בטוח בחמישי רק מחר נידע סופית, הסיכויים אמנם נמוכים אבל אנחנו עושים הכל, מנואלה תהיה השאלה היא מתי ועל זה נודיע מחר.
תהיה מנואלה, לא בטוח בחמישי רק מחר נידע סופית, הסיכויים אמנם נמוכים אבל אנחנו עושים הכל, מנואלה תהיה השאלה היא מתי ועל זה נודיע מחר.
אורן כל הכבוד לכם על המאמץ האין סופי.
באמת שאתם רמה מעל הליגה.
באמת שאתם רמה מעל הליגה.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
אולי איזה פרגון קטן -
אתמול בדרך למגרש ראיתי את העמדה לחלוקת צעיפים. נעמדתי בתור ותוך דקה הייתי עם הצעיף ביד ביעילות מצויינת.
מה שהכי עשה לי כיף זו האמירה שהגיעה עם הצעיף - "תודה שתרמת"
כל כך פשוט והאמת שהתודה היא לכם. על הרעיונות, היוזמה, המעוף והביצוע המלוטש.
כיף לתרום לארגון כזה.
אתמול בדרך למגרש ראיתי את העמדה לחלוקת צעיפים. נעמדתי בתור ותוך דקה הייתי עם הצעיף ביד ביעילות מצויינת.
מה שהכי עשה לי כיף זו האמירה שהגיעה עם הצעיף - "תודה שתרמת"
כל כך פשוט והאמת שהתודה היא לכם. על הרעיונות, היוזמה, המעוף והביצוע המלוטש.
כיף לתרום לארגון כזה.