אז עכשיו אתה מאשים את זה ששהר נכנס לנבדלים בגלל שהשופטים נכים?dardasmiley כתב:
אם אתה אומר דבר כזה אתה באמת באמת לא מבין כדורגל, לא את החוקים, לא את הטקטיקה ולא שום דבר.
ארבייטמן היה חונה בנבדל, לפעמים היה אפשר לעצור אותו על שוטטות ליד רחבת השוער היריב, לפעמים לתת לו דוחות על עמעדה במקום אסור, הוא פשוט לא הבין את החוק הזה.
שהר לעומת זאת לא מפסיק לנוע, היציאה שלו מהמקום היא אחת הטובות בארץ, שופטים פה נכים, ומניחים שהוא בנבדל, לרוב הם טועים. כשהם לא טועים, הבעיה היא ממש לא בשהר, הבעיה היא במוסר שמאחר בשניה וחצי ואז שהר כבר באופסייד.
שהר כרגע עם ארבעה שערים כשכבשו יותר ממנו רק בוזגלו ולוסיו (5) אז על זון מטופש מדובר פה?
דובב גבאי אם היה מחמיץ בדקה 1, 2 או 90 אתה יודע שיותר לא תקבל ממנו גול במשחק הזה. אצל שהר זה הפוך, אתה רואה אותו בטירוף רודף אחרי כדורים עם כל החמצה.
שהר הוא אחד המקצוענים הכי גדולים בסגל, והאיש שחתום על כמה מהשערים הקריטיים לאליפות הזאת.
דר, אני לא נוטה לעשות את זה והשתדלתי להתעלם מהתגובה הראשונה, החלטתי להגיב רק אחרי שראיתי שאתה מתעקש, לא בושה לא להבין בדברים, אבל לזרוק אמירות שמעידות על תפיסת מציאות קלוקלת לא מוסיף לך נקודות.
ואתה טוען שאני לא מבין כדורגל...
ועוד פעם הבעיה היא במוסר?
כל פעם הבעיה היא במוסר?
מה השלב הבא תגיד שהבעיה היא באלוהים?
שהר נכנס לנבדלים כי אין לו מושג של טיימינג של מתיי להתחיל לנוע לעומק אחרת הוא היה יכול להגיע להרבה יותר מצבים ממה שהוא הגיע עד כה.
ו4 שערים שאחד מהם בפנדל, גם דובב כבש שערים בפנדלים רק להזכירך.
וגם לו הייתה תנועה לעומק.
וזה עדיין מדהים אותי איך אתם אוהבים לתרץ לבן שהר על הנבדלים שלו, או שהשופטים נכים, או שהמוסר גרוע...
או שאולי אלוהים עושה לו דווקא בכוונה...