איך זה מוכיח? מה נראה לך שהמועדון יגיב "כן, הוא החרים את האימון, נטפל בו" ?דר אדום בנשמה כתב: מה שרק מוכיח שכל המקורות שמדברים על החרמת אימון משקרים.
עלילות (?) דוידזאדה
- The red one
Re: דוידזאד-סיק
- Red Temple
- Title: קרייזי-רד
איפה כתוב?Sir Alex Ferguson כתב:המועדון פירסם הודעה רשמית שרופא הקבוצה בדק את דוידזאדה והוא זה שנתן לו הוראה לנוח ולא להתאמן.
- YallaHapoel
איפה?Sir Alex Ferguson כתב:המועדון פירסם הודעה רשמית שרופא הקבוצה בדק את דוידזאדה והוא זה שנתן לו הוראה לנוח ולא להתאמן.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אם באמת יצא פרסום רשמי ודוידזאדה לא חולה ובאמת מחרים אז הייתי מצפה לא לשמוע על זה כלום פשוט.The red one כתב: איך זה מוכיח? מה נראה לך שהמועדון יגיב "כן, הוא החרים את האימון, נטפל בו" ?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
לא יצאה הודעה. מה שמשה התכוון זו התגובה של המועדון לכתבים. זה לא יצא בפייסבוק או משהו כזה, ואפילו לא ברשימת התפוצה של כלל הכתבים של המועדון.
ועדיין - אז מה אם המועדון אומר? ברק בכר אמר ביום רביעי אחרי המשחק שסוארז עדיין במועדון, שנייה אחרי שהשחקנים נפרדים ממנו על הדשא. תבינו שהמועדון מנסה להשקיט את העניינים. כל עוד אין פיצוץ רשמי הם לא יגיבו ולא ירמזו שיש.
ועדיין - אז מה אם המועדון אומר? ברק בכר אמר ביום רביעי אחרי המשחק שסוארז עדיין במועדון, שנייה אחרי שהשחקנים נפרדים ממנו על הדשא. תבינו שהמועדון מנסה להשקיט את העניינים. כל עוד אין פיצוץ רשמי הם לא יגיבו ולא ירמזו שיש.
כמו שטענתי מקודם, אתר וואן זה אתר הכי מנפח ומגזים בעולם וגם יגאל ברמן חוטא בזה לא מעט. לעצם העיניין יכול להיות שיש דברים בגו אבל כמו שטענתי פה יש הרבה הבדל בין רצון לשידרוג ובין החרמת אימון, כנראה שהוא השמיע את הרצון שלא לשידרוג לא פעם והיה מישהו במועדון (יכול להיות גם אפסנאי) שקישר את הלא מרגיש טוב לבין הרצון שלו לשידרוג והנה כתבה באתר וואן.
- The red one
ובספורט 5 ובYNET.blueman כתב:כמו שטענתי מקודם, אתר וואן זה אתר הכי מנפח ומגזים בעולם וגם יגאל ברמן חוטא בזה לא מעט. לעצם העיניין יכול להיות שיש דברים בגו אבל כמו שטענתי פה יש הרבה הבדל בין רצון לשידרוג ובין החרמת אימון, כנראה שהוא השמיע את הרצון שלא לשידרוג לא פעם והיה מישהו במועדון (יכול להיות גם אפסנאי) שקישר את הלא מרגיש טוב לבין הרצון שלו לשידרוג והנה כתבה באתר וואן.
בספורט 5 וב ynet לא ניפחו את זה ואחר כך שינו את הכותרת. כמו שאמרתי כנראה שיש דברים ודיבורים, אבל מפה ועד להחרים אימון? נשמע לי כמו צעד קיצוני שרק אידיוט יעשה, עושה קצת שרירים כמו שאוגו עשה שבוע שעבר.The red one כתב: ובספורט 5 ובYNET.
- YallaHapoel
אם המועדון משקר פה הוא סוגר בפניו את האופציה להעניש את אופיר.
אם הייתה החרמה הייתי מצפה מהמועדון לשמור על דממה, כמו במקרה בוזגלו.
- The red one
דווקא בYNET הכותרת עדיין 'החרים'. למרות שכולנו יודעים את הלך הרוח של הכתב שם נגד המועדון ככה שאת זה באמת הייתי לוקח בערבון מוגבל.
- The red one
על מקרה בוזגלו לא היה למועדון איך להגיב ו/או לטאטא את הדברים מתחת לפני השטח ו/או להשקיט את הלהבות אחרי שמול המצלמות הוא קשקש דברים נגד המועדון...YallaHapoel כתב:אם המועדון משקר פה הוא סוגר בפניו את האופציה להעניש את אופיר.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ONE:
מהמועדון נמסר: "אופיר התלונן שלא חש בטוב. נשלח לבדיקה אצל רופא הקבוצה שציווה עליו מנוחה".
YNET:
על-פי באר-שבע "אופיר התלונן שאינו חש בטוב ונשלח להיבדק על ידי רופא, שהורה על מנוחה".
אפשר לעבור לנושא הבא.
מהמועדון נמסר: "אופיר התלונן שלא חש בטוב. נשלח לבדיקה אצל רופא הקבוצה שציווה עליו מנוחה".
YNET:
על-פי באר-שבע "אופיר התלונן שאינו חש בטוב ונשלח להיבדק על ידי רופא, שהורה על מנוחה".
אפשר לעבור לנושא הבא.
- The red one
כנראה שאפשר, אבל לדעתי הנושא הזה עוד יוקפץ בהמשך.
מעניין אם רופא הקבוצה יודע מזה. שיעדכנו אותו.Sir Alex Ferguson כתב:המועדון פירסם הודעה רשמית שרופא הקבוצה בדק את דוידזאדה והוא זה שנתן לו הוראה לנוח ולא להתאמן.
האמת? אני לא בטוח.Sir Alex Ferguson כתב:ONE:
YNET:
אפשר לעבור לנושא הבא.
אם אכן החרים, נראה לי שאופיר נבהל ממה שניסה לעשות ולו ולמועדון התאים להרגיע את המהומה.