0-0 אדיר בפיראוס :: סיכום המשחק
- ForeverRed
Re: 0-0 אדיר בפיראוס :: סיכום המשחק
גם אוחנה ונמני היו שחקני כדורגל.
רק אומר..
רק אומר..
איזה כיף היה אתמול.
בא לי עוד ערבים כאלו.
בא לי עוד ערבים כאלו.
איזה שמאלניnir767676 כתב:איזה כיף היה אתמול.
בא לי עוד ערבים כאלו.

שחקני עבר זה תנאי הכרחי לא תנאי מספיק.ForeverRed כתב:גם אוחנה ונמני היו שחקני כדורגל.
רק אומר..
רק אומר..
משהו חדש התחיל לפני 3 שנים עכשיו אנחנו קוצרים את הפרותאוהד הצלחות כתב:
באר שבע של 10:0 ברודה נתקעה לאנשים חזק בתודעה. זה לוקח זמן, אבל בסוף כולם יבינו שמשהו חדש התחיל
10 ימים, 3 ארצות, 2 משחקים, 0 שערים ואנחנו גאים בקבוצה שלנו (איפה היינו לפני 14 חודשים + ~שבוע...) ומאושרים ובצדק!!!
כדי לעבור הפעם נהיה חייבים להבקיע.
למרות זאת חושב שכדאי לפתוח באופן דומה לדרך בה שיחקנו אתמול. בשום אופן לא משתולל עם הרכב התקפי. עשויים לשלם על כך ביוקר. מחזיר את צדק ע"ח טאהא/סוארס ושוקל לשים את שהר במקום ברדה. הכל בתקווה שמליקסון לא מושבת. חשוב מאוד שלא לספוג. אם עומדים בכך מעז יותר החל מדקה 65-70, גם הארכה זה לא נורא, זה אצלנו בבית ואני מאמין שאפקט טרנר ישפיע גם מול קבוצה כ"כ מנוסה כמו אולימפיאקוס.
כדי לעבור הפעם נהיה חייבים להבקיע.
למרות זאת חושב שכדאי לפתוח באופן דומה לדרך בה שיחקנו אתמול. בשום אופן לא משתולל עם הרכב התקפי. עשויים לשלם על כך ביוקר. מחזיר את צדק ע"ח טאהא/סוארס ושוקל לשים את שהר במקום ברדה. הכל בתקווה שמליקסון לא מושבת. חשוב מאוד שלא לספוג. אם עומדים בכך מעז יותר החל מדקה 65-70, גם הארכה זה לא נורא, זה אצלנו בבית ואני מאמין שאפקט טרנר ישפיע גם מול קבוצה כ"כ מנוסה כמו אולימפיאקוס.
- The red one
הרג אותי טאהא עם המבט הצידה בזמן הצילום הזה. בטח הסתכל על הרימונים המנצנצים האלה.
חוויה ענקית הייתה להיות ביוון. גם המסביב, וכמובן המשחק עצמו. אצטדיון מטורף. איזו אקוסטיקה מפחידה. הצחיק אותי שהרבה מאוד מהלחנים של אולימפיאקוס "השאלנו" אלינו וזמזתי את השירים שלנו על המנגינה שלהם.
אגב, מצחיק לראות איך אצלם הכל שכונתי כמו אצלנו. מלא קומבינות בכניסה, אנשים מתלוננים בלי סוף, הקהל לא מעודד כשלא הולך לקבוצה, הכל מחוץ למגרש שכונתי (אנשים על ברזלים, מוכרים דברים סטייל בייגלה ב10 3 קסטה ב10). בכלל, כל האיזור של המגרש (אתונה ופיראוס) מזכירים מאוד ערים לא מהמשובחות בישראל.
חוויה ענקית הייתה להיות ביוון. גם המסביב, וכמובן המשחק עצמו. אצטדיון מטורף. איזו אקוסטיקה מפחידה. הצחיק אותי שהרבה מאוד מהלחנים של אולימפיאקוס "השאלנו" אלינו וזמזתי את השירים שלנו על המנגינה שלהם.
אגב, מצחיק לראות איך אצלם הכל שכונתי כמו אצלנו. מלא קומבינות בכניסה, אנשים מתלוננים בלי סוף, הקהל לא מעודד כשלא הולך לקבוצה, הכל מחוץ למגרש שכונתי (אנשים על ברזלים, מוכרים דברים סטייל בייגלה ב10 3 קסטה ב10). בכלל, כל האיזור של המגרש (אתונה ופיראוס) מזכירים מאוד ערים לא מהמשובחות בישראל.
ביחוד המטרו שעוצר לך ממש בכניסה לאיצטדיון בתדירות מדהימה....The red one כתב:הרג אותי טאהא עם המבט הצידה בזמן הצילום הזה. בטח הסתכל על הרימונים המנצנצים האלה.
Israel with benefitsdelta7 כתב: ביחוד המטרו שעוצר לך ממש בכניסה לאיצטדיון בתדירות מדהימה....
- The red one
בסדר, לא באמת הכל מזכיר אותנו.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
דר אדום בנשמה כתב: כמה שזה ישמע מוזר היום בראון גרם לבכר לכאב ראש בריא.
ממש לא נשמע מוזר.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר