מכבי תל אביב- הפועל באר שבע, שני, 20:55, בלומפילד
Re: מכבי תל אביב- הפועל באר שבע, שני, 20:55, בלומפילד
לשחק עם קו הגנה גבוה, ליצור לחץ כבר בסמוך לקו האמצע, לשחק עם הובאן בסמוך לקו ההגנה עם הוראה לסגור את זהבי.
זה עד שעוברות 20 דקות מהפתיחה ללא ספיגת שער, לאחר מיכן לשנות מערך כאשר הובאן עולה יותר.
אין מה לעשות, חייבים לעבור את 20 הדקות הראשונות בשלום ואולי אפילו לגנוב שער במתפרצת.
אם מכבי לא כובשים בפתיחה ואפילו סופגים .... הלחץ יגבר עליהם והם יעשו טעויות שאותם חייבים לנצל.
אני אומר שבסופו של דבר אנחנו צריכים ללכת על ניצחון אבל לא מהדקה הראשונה..... אלא לבנות תוכנית מדורגת ומערכים שונים שיוחלפו ככול שיעבור הזמן כאשר בדקה ה80 יהיו על המגרש גם ברדה וגם בוזגלו בנוסף לסהר וכתחליף לביטון וראדי כאשר הובאן יעבור לאגף ימין בהגנה
זה עד שעוברות 20 דקות מהפתיחה ללא ספיגת שער, לאחר מיכן לשנות מערך כאשר הובאן עולה יותר.
אין מה לעשות, חייבים לעבור את 20 הדקות הראשונות בשלום ואולי אפילו לגנוב שער במתפרצת.
אם מכבי לא כובשים בפתיחה ואפילו סופגים .... הלחץ יגבר עליהם והם יעשו טעויות שאותם חייבים לנצל.
אני אומר שבסופו של דבר אנחנו צריכים ללכת על ניצחון אבל לא מהדקה הראשונה..... אלא לבנות תוכנית מדורגת ומערכים שונים שיוחלפו ככול שיעבור הזמן כאשר בדקה ה80 יהיו על המגרש גם ברדה וגם בוזגלו בנוסף לסהר וכתחליף לביטון וראדי כאשר הובאן יעבור לאגף ימין בהגנה
- simply-red
מזה אני מפחד, שהשחקנים יעלו כשיושב להם בראש שתיקו זו תוצאה מצויינת ובקושי נעבור את החצי. להכניס לראשTotti כתב:הייתי מציע להרגיע עם הסיסמאות של צ'ה גווארה שבא לעשות מהפכה ויהי מה.
השחקנים שלנו טרם הוכיחו שהם קורצו מהחומרים המתאימים בכדי להגיע לבמה המרכזית של הכדורגל הישראלי, להביט למלך בעיניים ולהגיד לו "המלך מת".
נכון,מי שיכוון לתיקו יסיים עם 3 חתיכות ברשת, אבל תיקו זו תוצאה מצויינת.
בסופו של יום, מדובר בספירה לאחור, אחרי המשחק בבלומפילד השעון יראה 3, מתי מתי כבר יוני?!
אנחנו קבוצה לא פחות טובה וכבר ניצחנו אותם העונה בבלומפילד, באמת רק שהשחקנים לא ישתנקו וזה שלנו.
רק ניצחון,רק ניצחון,רק ניצחוןןןן , רבותי ,ניצחון= א ל י פ ו ת !!! 90 דקות מאליפות אחרי 40 שנה.
מפעם לפעם אני יותר בטוח בקבוצה שלנו במשחקים מול מכבי,אל תשכחו שבמשחק הקודם וואקמה ומליקסון היו פצועים שני שחקנים שמלחזיקים בכדור אנחנו צריכים את כולם ביכולת מאוד גבוה אבל את גון הוגו כקיר בטון,ככל שהדקות יעברו והתוצאה תהיה מאוזנת מכבי ישלחו יותר שחקנים קדימה,מקווה לתסריט דומה כמו בפעם שעברה בבלומפילד שער בתחילת המשחק שלנו והם יכנסו ללחץ מטורף,זה שי !

אני לא באמת חושב שמישהו יעלה לשחק על תיקו. בטח לא כשמנגד נמצאת האלופה המכהנת שכל תוצאה מלבד נצחון תהיה רעה עבורה.
השחקנים מבינים יותר טוב מאיתנו את המשמעות של 3 נקודות בבלומפילד, האם הם יצליחו לתרגם זאת לנצחון? הזמן יגיד.
השחקנים מבינים יותר טוב מאיתנו את המשמעות של 3 נקודות בבלומפילד, האם הם יצליחו לתרגם זאת לנצחון? הזמן יגיד.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
מינוס 5. אין שום משמעות לכמות הגולים. הפרמטר הבא הוא כמות הנצחונות (אנחנו מובילים באחד אגב).אורי אדום בנשמה כתב:
מינוס 6, כי הם גם כבשו יותר.
מישהו יודע אם יש משהו יותר מדכא מלהיות מנוי חוץ אבל ללא יכולת להגיע לראשונה העונה דווקא לבלומפילד?
אשמח לשמוע כדי להתנחם (צרת רבים וזה).
אני לא מאמין לך,זה שי !RedRock כתב:
מינוס 5. אין שום משמעות לכמות הגולים. הפרמטר הבא הוא כמות הנצחונות (אנחנו מובילים באחד אגב).
מישהו יודע אם יש משהו יותר מדכא מלהיות מנוי חוץ אבל ללא יכולת להגיע לראשונה העונה דווקא לבלומפילד?

- The red one
אתה טועה. הפרש שערים הוא זה שקובע וזה בדוק נעול.RedRock כתב:
מינוס 5. אין שום משמעות לכמות הגולים. הפרמטר הבא הוא כמות הנצחונות (אנחנו מובילים באחד אגב).
- yanivnew91
הוא מתכוון למקרה של שוויון ביחס שעריםאדום בלב בנשמהההה כתב: אתה טועה. הפרש שערים הוא זה שקובע וזה בדוק נעול.
- The red one
נכון, סליחה ומחילה.
מה שהכי מלחיץ במשחק הזה זו האפשרות שאחריו אשכרה נוכל לקרר שמפניות....לא נתפס.
צריכים להיות חכמים, אפשר לשחק טקטי וגם לצאת עם נצחון משו בסגנון של משחק אחד מבין 2, זה לא בושה להעביר את ההכרעה למשחק הבא. ברור שרוצים לנצח את המלך בבית שלו ולקחת לו צלחת אבל לא יהיה פשוט בכלל
צריכים להיות חכמים, אפשר לשחק טקטי וגם לצאת עם נצחון משו בסגנון של משחק אחד מבין 2, זה לא בושה להעביר את ההכרעה למשחק הבא. ברור שרוצים לנצח את המלך בבית שלו ולקחת לו צלחת אבל לא יהיה פשוט בכלל
אך ורק הגנה נמוכה
הגנה גבוהה ונקבל בראש(מי אמר גמר גביע)
לפתול בבונקר של 11 שחקנים, להוציא את העוקץ וההתלהבות עם כל מה שפימפמו להם התקשורת במשך שבוע ולצאת למתפרצות מבוקרות.
אם סכנין הפועל חיפה מכבי חיפה הפועל תל אביב ועוד הצליחו להחזיק מעמד חסר לנו שלא נחזיק
הגנה גבוהה ונקבל בראש(מי אמר גמר גביע)
לפתול בבונקר של 11 שחקנים, להוציא את העוקץ וההתלהבות עם כל מה שפימפמו להם התקשורת במשך שבוע ולצאת למתפרצות מבוקרות.
אם סכנין הפועל חיפה מכבי חיפה הפועל תל אביב ועוד הצליחו להחזיק מעמד חסר לנו שלא נחזיק
טירוף.
6 הימים הנותרים מיותרים כמו אשכנזי במימונה.
שיגיע כבר!!!!!!!!
6 הימים הנותרים מיותרים כמו אשכנזי במימונה.
שיגיע כבר!!!!!!!!
מכבי תל אביב שיכנעו את עצמם שכל העולם נגדם ויגיעו בטירוף מהקהל עד השחקנים.
אין מצב שאנחנו עולים למגרש עם טיפה אחת פחות של טירוף מהם!
אין מצב שאנחנו עולים למגרש עם טיפה אחת פחות של טירוף מהם!
תירגע זה עוד רחוק, יהיה קשה רצחשיש כתב:מה שהכי מלחיץ במשחק הזה זו האפשרות שאחריו אשכרה נוכל לקרר שמפניות....לא נתפס.
- The red one
תרשה לי לפקפק. יש לי תחושה שכל קבוצות הליגה רוצות בטובתנו ופחות יתאמצו מולנו. ואם לא שלושתן אז ברור שסכנין, במחזור האחרון(!) - כן.
ran כתב:
תירגע זה עוד רחוק, יהיה קשה רצח