ברור.Noam98 כתב: בין ערב שבת אחד לערב שבת הבא באמת יש 7 ימים, הטעות או לא טעות של אחד מאיתנו הייתה לספור את יום שבת מהבוקר או מהערב, ז"א להחשיב אותו או לא.
בהקשר של כדורגל בגלל שלא משחקים בבוקר אז לא נכון לספור את שבת פעמיים.
ברור.Noam98 כתב: בין ערב שבת אחד לערב שבת הבא באמת יש 7 ימים, הטעות או לא טעות של אחד מאיתנו הייתה לספור את יום שבת מהבוקר או מהערב, ז"א להחשיב אותו או לא.
איך?גדי כתב:
אז יש יותר ימים מלילות?
אני כבר מדמיין איך הולכים לחגוג עלינו אצל הצהובים.
ברור שיש יותר ימים מלילות.גדי כתב:
אז יש יותר ימים מלילות?
אני כבר מדמיין איך הולכים לחגוג עלינו אצל הצהובים.
כבר דיברנו השבוע.קשה לישון בזמן האחרון.אם כבר נרדמים אז זהבי מופיע בחלום ומבקיע שערי נצחון בתוספת זמן. סך הכל נותנים חומר להעביר את הזמן..אביאל כתב:ביזבזתי 5 דקות מחיי. או 6 תלוי איך סופרים דקות.
אתה מוזמן למפעל. אני כאן עד הבוקרגדי כתב:
כבר דיברנו השבוע.קשה לישון בזמן האחרון.אם כבר נרדמים אז זהבי מופיע בחלום ומבקיע שערי נצחון בתוספת זמן. סך הכל נותנים חומר להעביר את הזמן..
איזה נורמאליים ? ראית אותי אתמול בעבודה. אני בתפקוד חלקי נוטה לזומבי. נרדם רק בשתיים בלילה ובמקום לספור כבשים אני סופר ימים ולילות. איך מביאים לי עכשיו חצי גמר ?עוד לא התאוששתי מיום שבת.blueman כתב:חחחחחחח אתם לא נורמליים, נגמרו הנושאים המקצועיים לדבר עלינו שעברנו לדבר על שעון ולוחות שנה?
נדב דייג בפריצה לשידור: התקדמות במגעים עם זוהר חוגג, החתימה צפויה היום אחה"צ !!!גדי כתב:
איזה נורמאליים ? ראית אותי אתמול בעבודה. אני בתפקוד חלקי נוטה לזומבי. נרדם רק בשתיים בלילה ובמקום לספור כבשים אני סופר ימים ולילות. איך מביאים לי עכשיו חצי גמר ?עוד לא התאוששתי מיום שבת.
כבר בדקתי - בית חולים "כרמל" נמצא קרוב לסמי בלופר. ברגע שרומאריו פירס מתקרב 10 מטר למליקסון אני לוקח מונית לשם ומתחבר לבד למכונת הנשמה.
מתגעגע לאלי ז'ינו - הכל היה ברור באפריל. אפשר היה להיות רגועים ולראות איך כל השחקנים הטובים מתחילים לברוח ואנחנו נישארים עוד פעם עם רמי אליהו וינאי דרעי כאשר מתחילים להתרגש כי באר שבע במשא ומתן להשאיר את הכישרון יחיאל צגאי.
אחים שלי, אני לא מפסיק לצחוק.גדי כתב:
אני מייד חוזר לאוניברסיטה לעשות עוד פעם תואר במתמטיקה לראות מה פיספסתי.
בעל זאת אנסה להסביר את הנושא הקריטי הזה:
כמה ימים יש בין ראשון שבע בערב לשני שבע בערב?
לשיטתך יש יומיים כי זה ראשון ושני. בפועל יש כאן 24 שעות.
כמה שלא תנסה לא תוכל להכניס בין שבת שבע בערב לבין שבת הבאה שבע בערב יותר מ 7 יממות.
מ.ש.ל
תודה על הפירגוןdelta7 כתב: אחים שלי, אני לא מפסיק לצחוק.![]()
זה הדיון הכי הזוי שהיה כאן מזה תקופה ארוכה.