דר אדום בנשמה כתב:
כן רק שיש לך טעות, עם הובאן ברדה מליקסון וברדה ייעדרו עם מי נפתח בדיוק?
תראה את ההרכב הכי טוב שאפשר לפתוח איתו:
גורש
דוידזאדה, צדק, סוארס, ביטון
אוגו
דן ביטון, ראדי, גורדנה, וואקמה
ארבייטמן
זה הרכב שינצח את מכבי פתח תקווה אחריי שהרכב טוב מזה הפסיד לעכו, ומי יישב על הספסל בדיוק?
הנה הספסל שיהיה לנו: רובי לבקוביץ', אילוז, מתן אוחיון, אור חביביאן, אולי ברדה שיתעקש לשבת על הספסל ומי עוד?
תשמע אתה יותר היסטרי מסבתא מרוקאית שנגמר לה הפפריקה לדג בשישי בצהריים.
אנחנו צריכים ללעוס את מכבי פתח תקווה גם עם הרכב יותר גרוע ממה שהצגת, פחות מנצחון אתם מוזמנים כולכם לקחת טורטיה, להכניס את העונה לשם ולקפל יפה.
doctorslayer כתב:
תשמע אתה יותר היסטרי מסבתא מרוקאית שנגמר לה הפפריקה לדג בשישי בצהריים.
אנחנו צריכים ללעוס את מכבי פתח תקווה גם עם הרכב יותר גרוע ממה שהצגת, פחות מנצחון אתם מוזמנים כולכם לקחת טורטיה, להכניס את העונה לשם ולקפל יפה.
והנה היהירות.
תמשיכו להיות יהירים ואחר כך אל תתפלאו שגם מול מכבי פתח תקווה נפסיד או שנובס...
דר אדום בנשמה כתב:
והנה היהירות.
תמשיכו להיות יהירים ואחר כך אל תתפלאו שגם מול מכבי פתח תקווה נפסיד או שנובס...
אני אחזור על זה,
אם אתה לא מנצח את פתח תקווה, קפל את העונה.
אם השחקנים לא מבינים שזה משחק מפתח שחייבים להביא בו ניצחון (וזה עוד לפני שאני מדבר על משחק שני בטרנר ללא נצחון), אז מה אנחנו שווים?
dardasmiley כתב:עוד מהכתבה בווינט המשטרה אישרה 15400 מקומות, שוב הסת*מים האלה לוקחים לנו מקומות? חשבתי שבאצטדיון חדש הם יפסיקו עם השטות הזו.
ולגבי בוזגלו, לא נורא, אולי המנוחה הזו תאפס לו את הרגל ואת הראש קצת
1. תהיה רגוע. זה לא ש-15,400 לא יספיקו...
2. זה ממש לא משנה אם האורחת תביא 2,000 או 100 אוהדים. חציצה חייבת להיות
גם ביטון, גם בוזגלו, גם חובאן, גם ברדה וגם מליקסון יכולים לשחק בשבת אם ממש נצטרך, אם באמצעות זריקות ואם באמצעות טיפול כזה או אחר.
ההרגשה שלי, ביטון, חובאן וברדה יעלו למרות הפציעות (ביטון עולה כבר שבועיים עם זריקה לפני המשחק), צמד המאורים יקבלו מנוחה, הראשון בגלל שהוא לא מרשים תקופה ארוכה וחושבים שזה אולי קשור לפציעה, השני בגלל פחד להחמיר תפציעה.
בלי קשר, אני מקווה שגורדנה/ארבייטמן וסוארס לא יפתחו בשבת.
Sir Alex Ferguson כתב:
אני חושב שאם גורדנה/ארבייטמן היו נותנים מה שהם נתנו בשנים קודמות (גורדנה בשנה שעברה, ארבייטמן בתקופה בחיפה וחלק מהתקופה שנה שעברה) היית מדבר אחרת...
גם איתם זה לא שיש לנו שני שחקנים על כל עמדה.
באמצע יש לנו 4 שחקנים על 3 עמדות- בקישור ההתקפי 3 על 2 עמדות. במצב שגם אחד מהקשרים באמצע וגם שני המאורים לא כשירים אתה בבעיה, אלא אם כן דן ביטון נהיה חלק מהרוטציה... זה למה טענתי בקיץ שנאסר לא היה כל כך מיותר הסגל הנוכחי.
bs war כתב:
באמצע יש לנו 4 שחקנים על 3 עמדות- בקישור ההתקפי 3 על 2 עמדות. במצב שגם אחד מהקשרים באמצע וגם שני המאורים לא כשירים אתה בבעיה, אלא אם כן דן ביטון נהיה חלק מהרוטציה... זה למה טענתי בקיץ שנאסר לא היה כל כך מיותר הסגל הנוכחי.
הלוואי והיו חושבים כמוך עוד אנשים.
נכון בחלק של החלוצים יש לנו עומק אבל גם שם העומק הוא עומק בעייתי במיוחד עם הכושר של ארבייטמן.
גורדנה הוא לא כזה גרוע כפי שאתם עושים ממנו, ועם כל זה חסר לנו שני שחקנים נוספים בסגל, עוד קשר אחורי, עוד קשר התקפי וחלוץ במקום ארבייטמן.
אבל לא חפרתי על זה כי כל פעם יורדים עליי כי לדעת אנשים פה הסגל עמוק...
bs war כתב:
קראת מה כתבת? "אם 3 שחקנים פצועים אז נאסר לא היה כל כך מיותר".
הסיכוי ש3 שחקנים יפצעו לא גבוה. נכון..זה מה שקורה עכשיו..אבל זה דיי נדיר ואני גם מניח שבגג 2 לא יהיו כשירים לפ"ת.
תבדילו בין מחסור מקצועי בסגל בגלל ששחקן נמצא בכושר רע (גורדנה) או לא עומד בציפיות (ארבייטמן) לבין מחסור מקצועי בסגל בגלל שהספסל קצר או שהמחליפים לעולם לא יהיו מספיק טובים כדי להחליף את שחקני ההרכב הראשון (שנה שעברה עם אראל, נאסר וגבאי).
על הנייר, הסגל שלנו לא חסר, בדיוק להפך, הוא עמוק מאוד.
בפועל, בוזגלו פתח את העונה בצורה לא טובה, גורדנה וארבייטמן לא מראים סימנים שהם מספיק טובים לפתוח בהרכב, ראדי לא נותן בינתיים מה שציפו ממנו, נואקמה עדין לא התאקלם ולכן הסגל נראה קצר.
גורש
ביטון סוארס צדק דוידזאדה
אוגו ראדי חובאן
בוזגלו מליקסון
שהר
זה לדעתי ההרכב הכי חזק שלנו.
עכשיו נגיד שבגלל פציעות/הרחקות צריך לעלות עם ההרכב הבא:
גורש
ביטון צדק סוארס דוידזאדה
אוגו ראדי ברדה
גורדנה נואקמה
ארבייטמן
על הנייר לפחות, יש מחליף הולם לכל חיסרון, ואני בטוח שאם הייתי מעלה את ההרכב הזה בקיץ כולם היו מדברים על העומק הנהדר בקבוצה. במציאות, נואקמה עדין לא התאקלם וארבייטמן מאכזב מאוד. אין לי ספק שאם המצב ימשך עד ינואר לפחות שחקן אחד יוחלף בשחקן זר שאנחנו עדין יכולים להחתים.
לא מבין למה מתחילים את המכירה עם המקומות הכי פחות טובים. מה ההיגיון?
אנשים עדיין קונים, אבל אני למשל די מצטער שלא חיכיתי עוד יום-יומיים לטריבונות היותר מרכזיות בצפוני כשקניתי לחברים.
yossi כתב:לא מבין למה מתחילים את המכירה עם המקומות הכי פחות טובים. מה ההיגיון?
אנשים עדיין קונים, אבל אני למשל די מצטער שלא חיכיתי עוד יום-יומיים לטריבונות היותר מרכזיות בצפוני כשקניתי לחברים.