פרידה מכובדת מאלישע בשבת?
Re: פרידה מכובדת מאלישע בשבת?
ולפעמים
החגיגה נגמרת
כיבוי אורות
החצוצרה אומרת
שלום לכינורות
אשמורת תיכונה נושקת לשלישית -
לקום מחר בבוקר ולהתחיל מבראשית.
לקום מחר בבוקר עם שיר חדש בלב
לשיר אותו בכח, לשיר אותו בכאב
לשמוע חלילים ברוח החופשית
ולהתחיל מבראשית.
החגיגה נגמרת
כיבוי אורות
החצוצרה אומרת
שלום לכינורות
אשמורת תיכונה נושקת לשלישית -
לקום מחר בבוקר ולהתחיל מבראשית.
לקום מחר בבוקר עם שיר חדש בלב
לשיר אותו בכח, לשיר אותו בכאב
לשמוע חלילים ברוח החופשית
ולהתחיל מבראשית.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הפסקה הזו בראיון של אלישע הרגיזה אותי :
כמה אירועי היום האחרון להעברות בינואר, שבו ניסיתם להביא את וואקמה ובדרך פגעתם בשחקנים אחרים, הפריעו בהמשך? זה מאוד מזכיר את הדרך שבה נפרדו ממך.
"אלונה לא רצתה להרוס את הקבוצה. היא אישה טובה, משקיעה המון כסף, אבל היא טעתה בהתנהלות. אולי מחוסר ידיעה. כמו כל מה שקרה בסיפור שלי. למה היא מודיעה שבוע לפני הגמר? היא לא ידעה מה יקרה עם זה. היא יכלה לבוא לסוכן של בכר ולומר לו 'המאמן שלך סגור, דבר איתי אחרי הגמר'. לגבי ינואר, היה מצב להביא את וואקמה, נתתי אוקיי, אבל כל מי שהיה מעורב ידע. פאיוביץ' ידע שזה הוא ולא אג'ידה יום לפני. הכנסתי אותו לשיחה ואמרתי לו שהוא שחקן טוב, שאני מאוד מצטער אבל אם זה יקרה זה על הראש שלך. אבל כשאת הולכת למהלך כזה, את צריכה ללכת עד הסוף. וזה לא קרה. הבעיה הייתה שהיא לא גמרה את העסקה".
איפה החלק שלך אדון מאמן ?!?!
הרי אתה המאמן ואתה קובע !! אם לא היית רוצה את נוואקמה כל הסיפור עם פאיוביץ לא היה קורה , מה אתה ננופל על אלונה בקטע הזה.
וגם הסיפור של המנויים , שלא יחשוב שזה בגללו!!
כמה אירועי היום האחרון להעברות בינואר, שבו ניסיתם להביא את וואקמה ובדרך פגעתם בשחקנים אחרים, הפריעו בהמשך? זה מאוד מזכיר את הדרך שבה נפרדו ממך.
"אלונה לא רצתה להרוס את הקבוצה. היא אישה טובה, משקיעה המון כסף, אבל היא טעתה בהתנהלות. אולי מחוסר ידיעה. כמו כל מה שקרה בסיפור שלי. למה היא מודיעה שבוע לפני הגמר? היא לא ידעה מה יקרה עם זה. היא יכלה לבוא לסוכן של בכר ולומר לו 'המאמן שלך סגור, דבר איתי אחרי הגמר'. לגבי ינואר, היה מצב להביא את וואקמה, נתתי אוקיי, אבל כל מי שהיה מעורב ידע. פאיוביץ' ידע שזה הוא ולא אג'ידה יום לפני. הכנסתי אותו לשיחה ואמרתי לו שהוא שחקן טוב, שאני מאוד מצטער אבל אם זה יקרה זה על הראש שלך. אבל כשאת הולכת למהלך כזה, את צריכה ללכת עד הסוף. וזה לא קרה. הבעיה הייתה שהיא לא גמרה את העסקה".
איפה החלק שלך אדון מאמן ?!?!
הרי אתה המאמן ואתה קובע !! אם לא היית רוצה את נוואקמה כל הסיפור עם פאיוביץ לא היה קורה , מה אתה ננופל על אלונה בקטע הזה.
וגם הסיפור של המנויים , שלא יחשוב שזה בגללו!!
חחחחח כזה רמאי
הוא זה שביקש מאלונה לפרסם את ההודעה שהוא לא ממשיך בקבוצה באותה היום.
אם הקבוצה הייתה חשובה לו הוא היה מחכה ואחרי הגמר אבל זה מתנה משמיים בשבילו, התירוץ המושלם להפסד בגמר.
אם הקבוצה הייתה חשובה לו הוא היה מחכה ואחרי הגמר אבל זה מתנה משמיים בשבילו, התירוץ המושלם להפסד בגמר.
מצד אחד כנה, פתוח ומעניין מאוד. מצד שני המון זריקת אחריות, למרות שהרבה דברים נכונים וכמו שהזקן אמר- לקחת אליפות ממכבי נכון להיום, זו גניבה. חורה לי מאוד האמירות על אלונה, אף על פי שנאמרו בצורה נעימה ומתורבתת, כי כזה הוא אלישע.
שמח שנפרדנו בצורה מכובדת, צריך לשכוח מהשבועות האחרונים ולהסתכל קדימה. אלישע היה, אלישע עזר, אלישע חלק ממה שאנחנו היום, אבל דרכו מוצתה, הגיע הזמן להיפרד. אז כמו שאמרו אתמול שלטי הגדר:
"אלישע תודה ובהצלחה"
אלונה חיים שלי
שמח שנפרדנו בצורה מכובדת, צריך לשכוח מהשבועות האחרונים ולהסתכל קדימה. אלישע היה, אלישע עזר, אלישע חלק ממה שאנחנו היום, אבל דרכו מוצתה, הגיע הזמן להיפרד. אז כמו שאמרו אתמול שלטי הגדר:
"אלישע תודה ובהצלחה"
אלונה חיים שלי
נ.ב:
כמעט במקביל פורסם ראיון בוואן. רק לראות את ההבדל ברמה, בסגנון השאלות, בניסיון למשוך אש ולהוציא אמירות שיעוררו בלגן. הכול מתנקז שם ל"פיטורין המפתיעים". בושה של אתר.
כמעט במקביל פורסם ראיון בוואן. רק לראות את ההבדל ברמה, בסגנון השאלות, בניסיון למשוך אש ולהוציא אמירות שיעוררו בלגן. הכול מתנקז שם ל"פיטורין המפתיעים". בושה של אתר.
איך אתה עוד מקשיב לזבל הזה?סניור כתב:נ.ב:
הופיע לי בפייסבוק. ראיתי את הכותרת שלהם בפייסבוק (שכבר שונתה...), משהו בסגנון של "אלישע תוקף בעקבות פיטוריו" ונפלתי בפח. הייתי חייב להיכנס לראות את התקיפה. מיותר לציין שהוא לא נפל בפח שלהם, הוא חכם ומנוסה מדי בשביל זה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
כמה שאני לא סובל את אלישע הוא ממש לא רמאי, הוא ממש לא ביקש שהיא תודיע לו לפניי הגמר או באותו יום, אלונה הודיעה לאלישע באותו יום כי איזי רצה לפטר את ברק בכר ולספר על זה שדודו דהאן פנה לאלונה שפנתה אליו לגביי ברק בכר..CrazyRed7 כתב:חחחחח כזה רמאי
ואז בכלל היה קטטסטרופה ואלישע היה בכלל ממורמר...
לא שזה בכלל משנה את העובדה שהוא נהיה ממורמר למרות שהוא מקצוען, בתור מי שמתיימר להיות מאמן מקוצען אני ציפיתי ממנו לפחות להיות מחויב וזה לא קרה וזה שידר לשחקנים...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
כשמשווים בין ההרכב שלך לזה של מכבי תל אביב, לא רואים כזה הבדל, למעט זהבי וחוליית ההגנה.
"אני לא מדבר על ה-11, אני מדבר על סגל של 20".
"בא פאקו ושם הכל על שליטה במגרש. אני מאמין אחרת - במשחק עומק, שילוב של שתיים או שלוש מסירות, וזה הכל עניין של איזה שחקנים יש לך.
אנחנו בהגנה לא מניעים כדור. אתה רוצה כדורגל מודרני? הייתי מכשיל את עצמי. הכל שאלה של חומר".
מצד אחד מודה שההרכב הראשון לא ממש נופל מזה של מכבי, מצד שני שיטת המשחק הידועה לשמצה היא בגלל "חומר השחקנים".
מבולבלים? גם אנחנו.
בגדול, ראיון מאוד משוחרר ומעניין.
הרבה בריחה מאחריות, האדרת הישגים ואי התייחסות לכישלונות, אבל גם הרבה נקודות מעניינות ורלוונטיות להמשך.
תודה ולהתראות.
"בא פאקו ושם הכל על שליטה במגרש. אני מאמין אחרת - במשחק עומק, שילוב של שתיים או שלוש מסירות, וזה הכל עניין של איזה שחקנים יש לך.
אנחנו בהגנה לא מניעים כדור. אתה רוצה כדורגל מודרני? הייתי מכשיל את עצמי. הכל שאלה של חומר".
מצד אחד מודה שההרכב הראשון לא ממש נופל מזה של מכבי, מצד שני שיטת המשחק הידועה לשמצה היא בגלל "חומר השחקנים".
מבולבלים? גם אנחנו.
הרבה בריחה מאחריות, האדרת הישגים ואי התייחסות לכישלונות, אבל גם הרבה נקודות מעניינות ורלוונטיות להמשך.
תודה ולהתראות.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מה ציפית הוא חי על פטריות הזייה העונה, הוא אשכרה העיז לומר שיש לנו עונה טובה יותר מהקודמת, מבחינתי הוא צריך לבדוק את עצמו אצל פסיכיאטר אם הוא לא לוקח פטריות הזייה...ForeverRed כתב:כשמשווים בין ההרכב שלך לזה של מכבי תל אביב, לא רואים כזה הבדל, למעט זהבי וחוליית ההגנה.
מבולבלים? גם אנחנו.
תודה ולהתראות.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
סה"כ לא הפתיע בראיון, ובהחלט אפשר להבין את נק' מבטו.
חבל רק שלא היה כתב שהראה לו כמה משחקים שלנו העונה כדי שיוכל להסביר את הנחיתות הטקטית שלנו בלא מעט משחקים.
שורה תחתונה, הפקנו ממנו את המקסימום, אין לו את הכלים לעלות אותנו מדרגה, החלטה נבונה של אלונה.
חבל רק שלא היה כתב שהראה לו כמה משחקים שלנו העונה כדי שיוכל להסביר את הנחיתות הטקטית שלנו בלא מעט משחקים.
שורה תחתונה, הפקנו ממנו את המקסימום, אין לו את הכלים לעלות אותנו מדרגה, החלטה נבונה של אלונה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

הגניבת דעת בעניין המנויים מעצבנת . הרי לא הוא הגורם לכך , וגם לא השחקנים שאלונה החתימה , או העונה שעברנו. אך ורק המגרש החדש , אנשים פה צמאים מאוד למגרש נורמלי.
ואכן , קצת מעצבן לראות את הראיונות של אלישע , אבל לא נורא - הוא רוצה להחזיר לעצמו את הכבוד שאבד לו במעט במהלך של אלונה. נחיה עם זה.
ואכן , קצת מעצבן לראות את הראיונות של אלישע , אבל לא נורא - הוא רוצה להחזיר לעצמו את הכבוד שאבד לו במעט במהלך של אלונה. נחיה עם זה.
אחי, להצלחה שלנו יש קשר לשני אנשים בלבד, אלונה עם הכסף, ואליניב ברדה. אך אבל אך אבל אך אבל אך ורק שניהם.אדום זקן כתב:צר לי לאכזב את חלקכם,אבל צאו רגע ממראת אוהד הפועל ב"ש ותגלו שלפחות ב70% מהדברים הבן אדם צודק.
למעט עניין הגמר שאני לא מסכים לחלוטין וזה אך ורק באחריות המאמן גם אם הוא נפגע מההחלטה ועוד עניין מיצוי הפוטנציאל בשאר הדברים הבן אדם לא מחרטט.
שהוא אומר שאלונה הייתה צריכה ללכת עם המהלך בינואר עד הסוף הוא צודק.
שהוא אומר שיכולה הייתה להגיד לדאהן שבכר סגור חכה אחרי הגמר הוא צודק.
שהוא אומר שקשה מאוד להתמודד עם קבוצה של 130 מליון תקציב,הוא צודק וכן גם אם אתם לא אוהבים את זה כל קבוצה שתיקח אליפות ממכבי בזמן הקרוב זה בגדר "גניבה".
שהוא אומר שהוא פגע בזרים הוא צודק.
שהוא אומר שהגיע לקבוצה עם 2000 מנויים והיום יש 10000 מה לעשות שהוא צודק.
תראו חבר'ה,אפשר להתווכח על זה שאלישע לא מיצה את הפוטנציאל ולא ראינו כדורגל גדול.
אבל בשורה התחתונה,זה המאמן היחיד שהחזיק כאן 3 שנים וגם שעזב זכה לפרידה מכובדת,שהוביל את הקבוצה שנתיים ברציפות לצמרת,למרות שהציניקנים כאן יגידו שזה לא חוכמה עם התקציבים שקיבל,אבל ראינו מה קרה בהפועל תא ומכבי חיפה.
היה,עשה,עכשיו הגיע הזמן להשתדרג ולדעת לכבד אותו.
תודה ובהצלחה אלישע,מאמן שהוא קודם כל בן אדם שזה בעיניי לא פחות חשוב.
אם לא ברדה מגיע ומשנה את כל הדי אן איי של הקבוצה אנחנו מחליפים מקומות עם הפועל חיפה כרגיל.
אל תקנו את גניבת הדעת הזאת. בעונה הראשונה איתו היינו 90 דקות מלרדת ליגה לתהום שכנראה היינו חולמים לחזור ממנה.
לא נשכח ולא נסלח.
אביב, יש לי מה להגיב בנושא אבל דבר אחד לך אני חייב להגיד
אני לוקח את ההקבלה ליוסי בניון ומכבי חיפה. שים לב ששם זה לא עבד. אז ברור שלא כל הקרדיט לאלישע. כי ברדה הוא באמת משהו מיוחד אבל בהחלט מאמן צריך לדעת לחבר פאזל
אני לוקח את ההקבלה ליוסי בניון ומכבי חיפה. שים לב ששם זה לא עבד. אז ברור שלא כל הקרדיט לאלישע. כי ברדה הוא באמת משהו מיוחד אבל בהחלט מאמן צריך לדעת לחבר פאזל
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
בול, רק נקודת קרדיט לאלישע יש לנו את הזרים הטובים בליגה.avivgolan כתב:
אחי, להצלחה שלנו יש קשר לשני אנשים בלבד, אלונה עם הכסף, ואליניב ברדה. אך אבל אך אבל אך אבל אך ורק שניהם.
אם לא ברדה מגיע ומשנה את כל הדי אן איי של הקבוצה אנחנו מחליפים מקומות עם הפועל חיפה כרגיל.
אל תקנו את גניבת הדעת הזאת. בעונה הראשונה איתו היינו 90 דקות מלרדת ליגה לתהום שכנראה היינו חולמים לחזור ממנה.
לא נשכח ולא נסלח.