ברק בכר- כאן ועכשיו!
Re: ברק בכר- כאן ועכשיו!
מפחיד ללכת על מישהו בכר.
אין ספק שהוא מבין כדורגל, אבל כמו רב"ש - היה לו את שירצקי שמצא לו שחקנים כמו חן דלמוני, וובה בראון, רוצ'ט וכו' מליגות נמוכות. רב"ש נכשל וב-ע-נ-ק בהפועל בכל הקשור לרכש, הביא זרים מביכים בהרבה כסף וגם בישראלים לא כל כך פגע (מתקשה להחשיב את זגורי וליאור לוי כפגיעה).
אם היה מנהל מקצועי מעליו - הייתי הולך עליו בכל הכוח. ככה? סיכון לדעתי.
אין ספק שהוא מבין כדורגל, אבל כמו רב"ש - היה לו את שירצקי שמצא לו שחקנים כמו חן דלמוני, וובה בראון, רוצ'ט וכו' מליגות נמוכות. רב"ש נכשל וב-ע-נ-ק בהפועל בכל הקשור לרכש, הביא זרים מביכים בהרבה כסף וגם בישראלים לא כל כך פגע (מתקשה להחשיב את זגורי וליאור לוי כפגיעה).
נערך לאחרונה על ידי הפועלעולה ב 26 פברואר 2015, 19:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
קורצקי? מה הקשר? (באמת שואל)הפועלעולה כתב:מפחיד ללכת על מישהו בכר.
אין ספק שהוא מבין כדורגל, אבל כמו רב"ש - היה לו את קורצקי שמצא לו שחקנים כמו חן דלמוני, וובה בראון, רוצ'ט וכו' מליגות נמוכות. רב"ש נכשל וב-ע-נ-ק בהפועל בכל הקשור לרכש, הביא זרים מביכים בהרבה כסף וגם בישראלים לא כל כך פגע (מתקשה להחשיב את זגורי וליאור לוי כפגיעה).
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אני חושב שהוא התבלבל עם שירצקיTotti כתב: קורצקי? מה הקשר? (באמת שואל)
שירצקי*Totti כתב: קורצקי? מה הקשר? (באמת שואל)
אני לא ממעריצי בכר,
אבל מצד שני כמו שהוא הימור, כך גם מאמן זר/רב"ש/רוני לוי.
אבל מצד שני כמו שהוא הימור, כך גם מאמן זר/רב"ש/רוני לוי.
- dardasmiley
אין מאמן שהוא לא הימור, גם אם תביא את גווארדיולה, זה לא הימור? הצליח רק בקבוצות גדולות.
מאמן זר זה לא הימור? ראינו מה קרה בחיפה ולא חסרות דוגמאות למאמנים זרים כודלים בארץ.
אני שוב אומר, הישגים ורזומה זה מה שמביא אותך למצב שאתה בכל מועמד, משם ןהלאה זה רק יכולות האימון שלך, הידע וכו'...
ברק בכר, לפחות לדעתי, מתאים מאוד להפועל ב"ש, בכדורגל שהקבוצה שלו מציגה, בקידום הצעירים, בראיונות שהוא נותן. אז נכון שזה הימור, אבל לפחות זה הימור מושכל.
ועוד משהו, כל מי שמדבר על שומי, הוא פרש מאימון כבר לפני כמה שנים בקול תרועה רמה. אין מה להזכיר אותו. כנ"ל קשטן שאני לא זוכר אם הצהיר או לא אבל העובדה היא שהוא כבר לא מאמן כמה שנים טובות.
מאמן זר זה לא הימור? ראינו מה קרה בחיפה ולא חסרות דוגמאות למאמנים זרים כודלים בארץ.
אני שוב אומר, הישגים ורזומה זה מה שמביא אותך למצב שאתה בכל מועמד, משם ןהלאה זה רק יכולות האימון שלך, הידע וכו'...
ברק בכר, לפחות לדעתי, מתאים מאוד להפועל ב"ש, בכדורגל שהקבוצה שלו מציגה, בקידום הצעירים, בראיונות שהוא נותן. אז נכון שזה הימור, אבל לפחות זה הימור מושכל.
ועוד משהו, כל מי שמדבר על שומי, הוא פרש מאימון כבר לפני כמה שנים בקול תרועה רמה. אין מה להזכיר אותו. כנ"ל קשטן שאני לא זוכר אם הצהיר או לא אבל העובדה היא שהוא כבר לא מאמן כמה שנים טובות.
ברק בכר מזכיר לי במעט את אלי גוטמן בתחילת דרכו,רק בלי השחצנות.
גם אז לקח אותו רובי שפירא ז"ל,אחרי עונה אחת טובה בב"ש שבה לקח גביע.
גם הוא נחשב אז לעילוי וטקטיקן גאון.
בעיניי הם מזכירים מאוד.
גם אז לקח אותו רובי שפירא ז"ל,אחרי עונה אחת טובה בב"ש שבה לקח גביע.
גם הוא נחשב אז לעילוי וטקטיקן גאון.
בעיניי הם מזכירים מאוד.
קשטן אימן עונה שעברה את בני יהודה בתחילת העונהdardasmiley כתב:אין מאמן שהוא לא הימור, גם אם תביא את גווארדיולה, זה לא הימור? הצליח רק בקבוצות גדולות.
אגב, זה ממש לא קשור, אבל הופתעתי לגלות שבכר לא שירת בצבא.
כאחיין של רחבעם זאבי זה עוד מפתיע פי כמה.
זימונו לנבחרת של קשטן נמנע ב2008 מהסיבה הזו
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 87,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 87,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
הוא צודק לגמרי, גם אני הייתי עושה את אותו הדבר.Totti כתב:אגב, זה ממש לא קשור, אבל הופתעתי לגלות שבכר לא שירת בצבא.
הצבא צריך להתחשב באנשים ולא להרוס להם את הקריירה.
צבא מפגר זה לא חדש , מבחינתם חייל זה לא יותר ממספר.zahipan כתב: הוא צודק לגמרי, גם אני הייתי עושה את אותו הדבר.
הצבא צריך להתחשב באנשים ולא להרוס להם את הקריירה.
ואיי ואיי...מודה שקצת קשה לי עם זה.
הצבא עוד נשאר בעיניי פרה קדושה וטהורה.
אני עושה קרוב ל-40 ימי מילואים בשנה
שמח שעוד יש אנשים כאלה שהצבא נשאר בעיניהם פרה קדושה וטהורה, במדינת ת"א אתה לא IN אםTotti כתב:ואיי ואיי...מודה שקצת קשה לי עם זה.
אתה משרת. קראתי בעצב את הכתבה ומבחינתי הוא פסול מלאמן כאן (לא שסופרים את דעתי), אבל למועדון
מכובד (ואנחנו כזה) צריכים להיות ערכים בסיסיים ונושא השירות הצבאי, בטח של הדמות הדומיננטית במועדון,
הוא נושא של יהרג ובל יעבור. אני לא מתכוון לשפוט אותו כי לא הייתי שם, אבל במקרים כאלה זה לא רלוונטי
כי מבחן התוצאה הוא החשוב. גם העובדה שהוא אומר שהיום היה נוהג אותו דבר מרגיזה בפני עצמה,
כלומר הוא עדיין לא מבין שטעה. האמת שזה מאוד מפתיע, אני זוכר את ברק בכר כשחקן טניס בגילאי נוער,
הוא היה בחור רציני, חרוץ, ערכי ועם משפחה תומכת וטובה, לא מתאים.
מסכים ב - 100%.אריק כתב:
שמח שעוד יש אנשים כאלה שהצבא נשאר בעיניהם פרה קדושה וטהורה, במדינת ת"א אתה לא IN אם
אתה משרת. קראתי בעצב את הכתבה ומבחינתי הוא פסול מלאמן כאן (לא שסופרים את דעתי), אבל למועדון
מכובד (ואנחנו כזה) צריכים להיות ערכים בסיסיים ונושא השירות הצבאי, בטח של הדמות הדומיננטית במועדון,
הוא נושא של יהרג ובל יעבור. אני לא מתכוון לשפוט אותו כי לא הייתי שם, אבל במקרים כאלה זה לא רלוונטי
כי מבחן התוצאה הוא החשוב. גם העובדה שהוא אומר שהיום היה נוהג אותו דבר מרגיזה בפני עצמה,
כלומר הוא עדיין לא מבין שטעה. האמת שזה מאוד מפתיע, אני זוכר את ברק בכר כשחקן טניס בגילאי נוער,
הוא היה בחור רציני, חרוץ, ערכי ועם משפחה תומכת וטובה, לא מתאים.
מעניין מה אלישע עשה בצבא... (מקטרגיו ודאי יספרו על זה שהוא היה טבח צבאי והחיילים התלוננו שהוא מקובע בבישולים שלו)