עודכן עכשיו. ייערך בשעה 21:00.Sir Alex Ferguson כתב:נקבע מועד המשחק מול ראשון בגביע, יום שלישי ה25.3, השעה עדין לא נקבעה...
רבע גמר גביע המדינה - ראשל"צ בחוץ -שלישי 25/03/14 שעה 21:00
Re: רבע גמר גביע המדינה לראשונה מזה 11 שנים - ראשל"צ בחוץ!
- The red one
Re: רבע גמר גביע המדינה - ראשל"צ בחוץ -שלישי 25/03/14 שעה 21:00
לא מבין למה המשחק לא ברביעי, כך שהיה יוצא
שבת סכנין
רביעי ראשון
שני ת״א
שבת סכנין
רביעי ראשון
שני ת״א
Re: רבע גמר גביע המדינה לראשונה מזה 11 שנים - ראשל"צ בחוץ!
21:00Sir Alex Ferguson כתב:נקבע מועד המשחק מול ראשון בגביע, יום שלישי ה25.3, השעה עדין לא נקבעה...
- The red one
במשחק האחרון לפני המשחק נגדנו ראשון לציון חוטפת בראש מהפועל עפולה - 6-1!
המגן עדי שלג, שהגיע בינואר מהפועל רעננה ומאז שיחק את כל המשחקים, הורחק ולא ישחק נגדנו.
המגן עדי שלג, שהגיע בינואר מהפועל רעננה ומאז שיחק את כל המשחקים, הורחק ולא ישחק נגדנו.
לא רוצה לזלזל או לנאחס אבל לראשון יש גם כאבי ראש (לא חיוביים כמונו) בליגה כשהם נמצאים במאבק נגד הירידה מהלאומית ואני מניח שהראש שלהם נמצא בעיקר שם...
מקווה שכמו אתמול, נמצליח להבקיע גול מוקדם ולגמור את המשחק כמה שיותר מהר על מנת לאפשר מנוחה לשחקני המפתח לקראת מכבי.
מקווה שכמו אתמול, נמצליח להבקיע גול מוקדם ולגמור את המשחק כמה שיותר מהר על מנת לאפשר מנוחה לשחקני המפתח לקראת מכבי.
הפועל אני כבר משתגע
אל תשכח 2003 ר"ג ניצלה מירידה לליגה השלישית וניצחהאותנו בגמר. מה שמעניין את שחקני ראשון זה אך ורק הגביע. תאמין לי.8red כתב:לא רוצה לזלזל או לנאחס אבל לראשון יש גם כאבי ראש (לא חיוביים כמונו) בליגה כשהם נמצאים במאבק נגד הירידה מהלאומית ואני מניח שהראש שלהם נמצא בעיקר שם...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
דיברתי עם אוהד ראשון לציון אחרי ההפסד שלהם בשישי, מסתבר שהמאמן שלהם נתן מנוחה ללא פחות מחמישה שחקני הרכב לקראת המשחק מולנו.8red כתב:לא רוצה לזלזל או לנאחס אבל לראשון יש גם כאבי ראש (לא חיוביים כמונו) בליגה כשהם נמצאים במאבק נגד הירידה מהלאומית ואני מניח שהראש שלהם נמצא בעיקר שם...
אותו אוהד טוען שכל מה שמעניין את המאמן והשחקנים זה משחק הגביע, כשכולם שם בונים על המשחק כדי ליצור לעצמם שם.
מדובר בקבוצה שניצחה את נתניה בחוץ, ככה שאסור לזלזל, בטח כשכל אחד בצוות המקצועי שם רואה את המשחק מולנו כצ'אנס לעשות לעצמו שם...
אתה ואחרים מזכירים את הגמר ההוא כאילו זו אותה באר שבע. באר שבע של היום דבר ראשון הרבה הרבה יותר טובה מבאר שבע של אז. דבר שני היינו רגילים עד כה לקבוצה שבועטת בדלי בכל פעם, כזו שהלוזריות נוטפת ממנה. היום זה ההפך הגמור!שמעון א כתב: אל תשכח 2003 ר"ג ניצלה מירידה לליגה השלישית וניצחהאותנו בגמר. מה שמעניין את שחקני ראשון זה אך ורק הגביע. תאמין לי.
ככה שלמרות שהפתעה יכולה לבוא אני די שקט בנוגע למשחק הקרוב בהשוואה לשנים עברו ויודע שיש לנו קבוצה של ווינרים שייתנו את הדם
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
באר שבע של אז הייתה קבוצה נהדרת על מה אתה מדבר לעזאזל?
היא הביסה 3-0 את מכבי חיפה ששיחקו אצלה אז שחקנים כמו יעקובו איגבני ז'אוטאוטס וכו'.
חייבים להזהר למה ראשון לציון יכולה לשחק כמו רעננה ולגנוב ניצחון דקה 70 ולהסתגר...
חייבים לשחק בהרכב הכי חזק מהפתיחה לכבוש 2 ולתת מנוחה לשחקנים המרכזיים במחצית..
היא הביסה 3-0 את מכבי חיפה ששיחקו אצלה אז שחקנים כמו יעקובו איגבני ז'אוטאוטס וכו'.
חייבים להזהר למה ראשון לציון יכולה לשחק כמו רעננה ולגנוב ניצחון דקה 70 ולהסתגר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא ברמה של היום, עם כל הכבוד והאהבה ליז׳רסקי, בונפלד, אופיר חיים, אסי רחמים, תומר חליבה וכו׳דר אדום בנשמה כתב:באר שבע של אז הייתה קבוצה נהדרת על מה אתה מדבר לעזאזל?
הקבוצה השנה ברמה הרבה יותר גבוהה ויש לך הרבה יותר שחקני נבחרת ושחקנים עם רזומה באירופה
לא לקחת תמשחק הזה בקלות !!!!
אתם לא מבינים כמה אני מפחד שחס ושלום טפו טפו שום פלפל חמוצים שנפסיד תמשחק הזה

לא אמרתי ניצחון בטוח אחי ברור שלא. רק שכשמדובר בקבוצה של השנה אני יותר שקט זה הכלmaor20094 כתב:לא לקחת תמשחק הזה בקלות !!!!
צריך לבוא צנועים ושקטים ולעשות את העבודה,אל תשכחו ששנה שעברה בדיוק בשלב הזה הפועל ת"א עפה מול ראשון,יש להם היסטוריה לא קטנה בגביע,לכן צריך לבוא מרוכזים ואפילו 1 קטן שייתן להתכונן בשקט למכבי.
ויש בשורות טובות נוספות לאוהדי באר שבע ולקבוצה בכלל - אופיר דודיזאדה, שלא שיחק כבר חודשיים וחצי בגלל פציעה, חזר לאימונים מלאים וככל הנראה יהיה בסגל מחר למשחק. בכל מקרה, נגד מכבי תל אביב הוא כבר יעמוד לרשותו של אלישע לוי.

בסיבוב השני(היה נכון לפחות עד לפני שבועיים) ראשון השיגה הכי הרבה נק בלאומית.. אפילו יותר מנתניה.. הם פתחו עונה בצורה זוועתית ואז היה להם רצף גדול בלי הפסדים
שאלה למחר. אמור להיות כרטיסים בקופות?
שאלה למחר. אמור להיות כרטיסים בקופות?