רשמית :: גל אראל מצטרף
Re: רשמית :: גל אראל מצטרף
ידידאל ממש לא נראלי שאלישע ישחק 4-3-3 , לדעתי 4-4-2 או 4-5-1 זה יהיה שיטת משחק תלוי נגד מי משחקים.
4 5 1הוא מאמן שלא משנה תדרך שלו
הוא ישחק עם ברדה ובוזגלו באגף כאילו חלוץ מצטרף !
זה שי !
הוא ישחק עם ברדה ובוזגלו באגף כאילו חלוץ מצטרף !
זה שי !

דג'אני, אראל ועוד קשר אמצע, איזה שיטה זה יכול להיות? 4-4-2 בטוח לא. יכול 4-5-1 (שזה בעצם 4-3-3 כי מי שיהיה באגף זה חלוצים)גיא חניה כתב:ידידאל ממש לא נראלי שאלישע ישחק 4-3-3 , לדעתי 4-4-2 או 4-5-1 זה יהיה שיטת משחק תלוי נגד מי משחקים.
- ForeverRed
אני לא יודע כמה זה נכון, בינתיים רק שם פרסמו על זה.גיא חניה כתב:ע"פ ספורט 5 אלישע לוי מעוניין בקשר מרכז נוסף, אני מקווה שמדובר בפליימקר.
וע"פ ההשערות שלי מרקוביץ ישאר ולא יחתימו בלם נוסף.
אני חושב שאין טעם להיכנס פה לכל מיני מערכים, אם יגיע שחקן אמצע נוסף זה משנה את כל התמונה.
בעוד שבוע נהיה יותר חכמים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני חושב שההסטה של סוארס לעמדת הבלם וההחתמה של גל אראל מלמדים על זה שאלישע מתכוון לשחק 4-4-2.
אלישע רצה קשר דינמי באמצע, אחד שרץ ושורף שטחים, אחד שיחפה על העובדה שאנחנו נשחק רק עם 2 באמצע. זאת הסיבה שרפי דהן וגל אראל היו השחקנים שרדפנו אחריהם בקיץ הנוכחי, כאלה שהם דינמו במרכז המגרש ויתנו לנו את האפשרות לשחק עם שני קשרים באמצע.
אלישע רצה קשר דינמי באמצע, אחד שרץ ושורף שטחים, אחד שיחפה על העובדה שאנחנו נשחק רק עם 2 באמצע. זאת הסיבה שרפי דהן וגל אראל היו השחקנים שרדפנו אחריהם בקיץ הנוכחי, כאלה שהם דינמו במרכז המגרש ויתנו לנו את האפשרות לשחק עם שני קשרים באמצע.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

תתגאה ללבוש את המדים ילד,תתגאה.