dardasmiley כתב:אז אבי נמני הוא על תקן עציץ???
אלדר, אתה משתלח באופיר בצורה שהיא כבר מוגזמת. לגיטימי, לא להסכים עם השחקן, כמו שלגיטימי מבחינת השחקן לנסות למקסם את החוזה שלו. מכאן ועד להודעות האחרונות שלך עליו יש מרחק אסטרונומי. נראה כאילו אתה מונע מרקע אישי....
חס וחלילה רקע אישי, אני מאוד אוהב אותו בגלל זה לקחתי כזה קשה.
אני מגזים בדיוק כמוהו ושובר את הכלים
אני חושב ששני הצדדים אשמים במצב הנוכחי. אבל אני מצפה מהמועדון, כמבוגר האחראי, לשים סוף למצב. וכן, זה אומר קודם כל להפסיק עם המשחקים ולהציע לאופיר הצעה שמגלמת את הערך האמיתי שלו וכן גם הצעה שתשאיר אותו כאן לפחות לעוד ארבע שנים.
חברים אתם צריכים להבין את אופיר דודזאדה.
הוא בחר בקריירת כדורגל, אתם צריכים לזכור שמדובר בקריירה קצרה ומסביבו כולם מרוויחים סכומי עתק.
אם יהיה כל הזמן על תקן הילד הטוב הוא לא יוכל לבסס את עצמו כלכלית. אחרי 3 עונות בהן הוא באנקר בהרכב ונחשב לאחד המגנים הטובים בארץ, ובגיל כזה שההסכם הקרוב הולך להוות את הבסיס לקריירה המקצוענית שלו
אפשר להבין את ההתנהגות וההתנהלות. שימו את עצמכם בנעליים שלו אתם פועלים בדיוק אותו דבר. אם הוא לא נתן הצעה נגדית כנראה שהפערים הם גדולים בהרבה.
אם אופיר היה רוצה 150 והמועדון היה מציע 100 אפשר היה להפגש באיזור ה-120. כנראה שהמועדון יותר בכיוון של 50-60 ואופיר בכיוון של 120. אני מקווה שזה ייפתר בקרוב כי כולם מפסידים מהבלאגן הזה.
ולכל מי שמזלזל באופיר, תשאלו אוהדי קבוצות מהארץ ותשמעו שכולם היו לוקחים אותו כולל מכבי חיפה.
לא יודע מי שם לב, אבל בשידור היום שדרת הקווים (הדס גרינברג) דיווחה שלאחר החילוף, אופיר זרק את החולצה ומגני העצם על הדשא בהפגנתיות ובעצבים.
ככה לא מתנהג שחקן כדורגל, בטח לא שחקן בית.
ככה מתנהג "כוכב" שהשתן עלה לו לראש וזה מצטרף לעניין החוזה.
מקווה שמישהו (לאו דווקא מהקבוצה) יווריד אותו לקרקע ומהר כי עם התנהגות כזו (בנוסף להחרמת האימון בעונה שעברה) הוא לא יגיע רחוק.
נקודה למחשבה - אף אחד לא העלה את המקרה פה. מעניין מאוד אילו תגובות ובאיזה מהירות הן היו עולות כאן אם הדבר היה נעשה על ידי סוויסה או נאסר לצורך העניין.
izguy83 כתב:לא יודע מי שם לב, אבל בשידור היום שדרת הקווים (הדס גרינברג) דיווחה שלאחר החילוף, אופיר זרק את החולצה ומגני העצם על הדשא בהפגנתיות ובעצבים.
מקווה שמישהו (לאו דווקא מהקבוצה) יווריד אותו לקרקע ומהר כי עם התנהגות כזו (בנוסף להחרמת האימון בעונה שעברה) הוא לא יגיע רחוק.
נקודה למחשבה - אף אחד לא העלה את המקרה פה. מעניין מאוד אילו תגובות ובאיזה מהירות הן היו עולות כאן אם הדבר היה נעשה על ידי סוויסה או נאסר לצורך העניין.
izguy83 כתב:לא יודע מי שם לב, אבל בשידור היום שדרת הקווים (הדס גרינברג) דיווחה שלאחר החילוף, אופיר זרק את החולצה ומגני העצם על הדשא בהפגנתיות ובעצבים.
טרום עונה והוא כבר מתחיל עם הבעיות
מה יהיה במהלך העונה כשאלישע ישים במקומו את תורגמן
או יחליף אותו? אני מרחם על תורג׳מן... הקהל יעשה לו תמוות
אם אופיר יתסיס תקהל... ואם יש משהו שיהרוס לנו את העונה זה רק אם נפתח אנטי לשחקן מראש בגלל שלקח לאופיר את המקום בהרכב..
לא היה ולא נברא. זה לא מדווח בשום מקום,המועדון לא הגיב בשום צורה. סתם כתבת משועממת שניסתה לעשות הר מעכבר.
יפה לראות איך כולכם פה התנפחתם על השחקן, העיקר שבדיונים אחרים בהם מוצגת עמדה של שחקן בית כלעומתית למועדון אז אסור לשפוט בלי לשמוע את שני הצדדים ועוד כל מיני קשקושים כאלה.
נהיה פה מין אנטי אצל מספר גולשים שאם מדובר בשחקן בית הוא אוטומטית אשם, לא בסדר, גרוע מהרכש על המשבצת שלו ובעיקר מנסה לתקוע מקל בגלגלים של הפועל ב"ש. פשוט גועל נפש....
dardasmiley כתב:לא היה ולא נברא. זה לא מדווח בשום מקום,המועדון לא הגיב בשום צורה. סתם כתבת משועממת שניסתה לעשות הר מעכבר.
יפה לראות איך כולכם פה התנפחתם על השחקן, העיקר שבדיונים אחרים בהם מוצגת עמדה של שחקן בית כלעומתית למועדון אז אסור לשפוט בלי לשמוע את שני הצדדים ועוד כל מיני קשקושים כאלה.
נהיה פה מין אנטי אצל מספר גולשים שאם מדובר בשחקן בית הוא אוטומטית אשם, לא בסדר, גרוע מהרכש על המשבצת שלו ובעיקר מנסה לתקוע מקל בגלגלים של הפועל ב"ש. פשוט גועל נפש....
לאחרונה, הפורום כאן הפך לסרט הוליוודי, כשההנהלה היא דמות הטוב ומי שעומד מול ההנהלה הוא דמות הרע, הנבל.
המציאות? אותה משנים בהתאם לסיטואציה, בהתאם לתסריט שנכתב מראש. כשההנהלה היא זאת שבכותרות ממציאים תירוצים מוכנים מראש ומסיטים את האש לכיוונים אחרים. כשמי שעומד מול ההנהלה בכותרות, מגבירים את הלהבות...
Sir Alex Ferguson כתב:
לאחרונה, הפורום כאן הפך לסרט הוליוודי, כשההנהלה היא דמות הטוב ומי שעומד מול ההנהלה הוא דמות הרע, הנבל.
המציאות? אותה משנים בהתאם לסיטואציה, בהתאם לתסריט שנכתב מראש. כשההנהלה היא זאת שבכותרות ממציאים תירוצים מוכנים מראש ומסיטים את האש לכיוונים אחרים. כשמי שעומד מול ההנהלה בכותרות, מגבירים את הלהבות...
שטויות במיץ.
יש גבול לגיבוי שאפשר לתת לשחקן כזה או אחר ולא משנה מי הוא.
משנים את המציאות בהתאם לסיטואציה? לאחרונה, אתה כותב הרבה על עצמך.
לא יודע אם זה נכון או לא, רשמתי רק את מה שדווח בשידור.
Sir Alex Ferguson כתב:
יש מספיק אנשים בפורום שמגיבים אחרת...(ולראייה )
מנגד, אולי בסרט ההוליוודי אצלך אוטומטית הצד של שחקן הבית הוא הצד הטוב ומי שעומד מולו הוא הרע?
אני מתקשה להיזכר בסיטואציה שהצדקת את ההנהלה אל מול שחקן בית כזה או אחר (וגם אם תמצא, זה כל כך נדיר...)