רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי הפועלעולה »

למה שיעשה את זה? מאז שהוא התחיל להתפוצץ עם המספרים קנגאווה שחקן התקפה לכל דבר.
הוא אפילו לא משתתף מספיק בהנעת כדור (שזה משהו שאני פחות אוהב) והרבה פעמים נצמד לבלמים של היריבה כמו חלוץ שני.

מה שסוחב אותנו בתקופה הפחות טובה זה היציבות ההגנתית ושפשוט לא מגיעים למצבים מולנו. לפרק את זה בשביל אחמד/סטויאנוב בקו לא נשמע לי הגיוני.
אולי כשיורי ישתלב יהיה אפשר לחשוב על 442 כשביטון חלוץ שני.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

שלישיית האמצע זה לא דבר קדוש שאסור לגעת בו.
החילוף של פרץ היה מתבקש. ההתקפה שלנו קהה. מול יריבה כמו אתמול שלא מנסה אפילו לעבור את החצי אין הצדקה להמשיך להתעקש על זה. עדיף להוסיף עוד קצת איכות ותחכום ורצוי אפילו בשלב מוקדם יותר.
לשאר הבלגן שקוזוך עשה אני פחות התחברתי.
מעבר לכך הייתי רוצה לראות יותר דאבלים באגפים. אי אפשר לזרוק כדורים בכל פעם על ביטון וגנאח מול שני מגנים ולצפות שיצא מזה משהו.
המשחק ההתקפי שלנו שבלוני להחריד.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

היא לא הצליחה לעבור את האמצע בגלל לחץ מצוין ובגלל שנעלו את שחקני ההתקפה שלהם בשמירה אישית.
ראיתי את המשחקים של פ"ת מול המכביות שמחפפות בהגנה וזה היה סיפור אחר לגמרי.
ארגיש בנוח לפרק את החוליה הכי איכותית בקבוצה כשיהיו כלים בשביל זה. כל עוד יורי לא בעניינים אני לא רואה למה להגביל את קנגאווה בהתקפה ולוותר על פרץ בשביל אחמד/סטויאנוב/פרהוד זה פתרון.

לגבי אתמול, מסכים שבמחצית הראשונה הניסיונות לרווח את המשחק בכוח עם ביטון וגנאח על הקו היו צפויים משהו.
בלטקסה היה מחריד בהתקפה והנטייה הטבעית של מזרחי היא תמיד להיכנס לאמצע. צריך לחשוב על אופציה של מגן שנדבק לקו בשביל משחקים כאלו, יש כמה אופציות סבירות.

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

פרץ וקאנגווה כל כך אפקטיביים במשחק הלחץ ומבחינת מספרים בעיקר בזכות השקט הנפשי שונטורה מעניק להם בהגנה.
השלישייה הזו היא הכי שלמה בליגה והכי שלמה שהייתה לנו מאז ימי
אוגו הובאן וראדי.

בתפיסה שלי קבוצה לא יכולה לוותר על קישור חזק בשום שלב במשחק, בכר ממאמן שהאמין בכל ליבו בקישור כזה התחיל להתאהב בחוסר סדר והתוצאות בהתאם.

אתמול אני מניח שקוזוק הוציא את פרץ מתוך ידיעה שביטון יזוז לאמצע וגם שפונק ייכנס ויתפוס את אותו שטח קדמי שדיבר עליו שבלוריאן לא הצליח לתפוס ובכך עדיין תהיה אחיזה טובה במרכז ונצליח להעביר יותר בקלות את כובד המשחק לחצי של פ״ת.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Totti כתב:
26 ינואר 2025, 08:08
אני מת לציטוט מכתבה עלינו בקיץ שאמר שקוזך מאמין שיש לו את היכולות עם חיזוק נכון לאיים על המכביות.

צחקו עליו (כולל אנחנו)
צחקו ובצדק.
נאמר שם שעם אותם שחקנים הוא ירוץ בצמרת בזכות השיטה שלו. ראינו איך זה הלך בתחילת הדרך.
היום זה כבר לא אותו סגל.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

שליחה על ידי Melikson24 »

הוא לא דיבר על הסגל שהיה. הוא דיבר על התקציב.

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

הוא לא יעשה שום שינוי בשלישיית האמצע מהטעם הפשוט שאצלו חשוב יותר לא לספוג.
אכן זאת אמירה שמתאימה ללוי או אבוקסיס, אבל בשיטת המשחק שלו סבלנות ומשמעת קבוצתית הם שם המשחק ושאתה סופג אתה מתחיל לאבד גם וגם.
מעבר לזה שום דבר לא מקרי אצל הבחור הזה, החילופים מתוזמנים בכוונה מאוחר כדי להתיש סופית את היריבה, הסגנון,הריווח אלה דברים שרק מאמן שבטוח בעצמו ויש לו משמעת קבוצתית עילאית יכול לבצע ולראות תוצאות.
אני אומר כאן שוב, לא בטוח שעם סגל של כוכבים הוא יכול היה להנחיל את השיטה,לדעתי היה קורה בדיוק הפוך.
בשביל להגיע לרמה הזאת אתה צריך חיילים.

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Red Tiger כתב:
26 ינואר 2025, 09:51
הוא לא יעשה שום שינוי בשלישיית האמצע מהטעם הפשוט שאצלו חשוב יותר לא לספוג.
אכן זאת אמירה שמתאימה ללוי או אבוקסיס, אבל בשיטת המשחק שלו סבלנות ומשמעת קבוצתית הם שם המשחק ושאתה סופג אתה מתחיל לאבד גם וגם.
מעבר לזה שום דבר לא מקרי אצל הבחור הזה, החילופים מתוזמנים בכוונה מאוחר כדי להתיש סופית את היריבה, הסגנון,הריווח אלה דברים שרק מאמן שבטוח בעצמו ויש לו משמעת קבוצתית עילאית יכול לבצע ולראות תוצאות.
אני אומר כאן שוב, לא בטוח שעם סגל של כוכבים הוא יכול היה להנחיל את השיטה,לדעתי היה קורה בדיוק הפוך.
בשביל להגיע לרמה הזאת אתה צריך חיילים.
מה אתה אמיתי ?

לופז, ויטור, קאנגווה, ונטורה, דן ועשיתי פה קצת הנחה על עוד 2 שחקנים שממש לא קרובים להיות חיילים ( פרץ ותורג'מן ) . 7 מ-11 כוכבים
השיטה מותאמת לשחקנים ולכן אין פה עניין של חיילים או כוכבים. כולם עובדים.
כשאת עולה למגרש , הלב פועם והגוף נרגש

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

4 לב אדום כתב:
26 ינואר 2025, 10:25
מה אתה אמיתי ?

לופז, ויטור, קאנגווה, ונטורה, דן ועשיתי פה קצת הנחה על עוד 2 שחקנים שממש לא קרובים להיות חיילים ( פרץ ותורג'מן ) . 7 מ-11 כוכבים
שים לו את הסגל של האליפויות ואני לא בטוח שהוא מצליח.
אין בהפועל בש כוכבים גדולים, יש חבורה של חיילים.
הרי לפני חצי שנה צעקו כאן שזה סגל של מקום רביעי, אז לא הבנתי איך פתאום זה סגל ״נוצץ״?

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

Red Tiger כתב:
26 ינואר 2025, 10:39
שים לו את הסגל של האליפויות ואני לא בטוח שהוא מצליח.
אין בהפועל בש כוכבים גדולים, יש חבורה של חיילים.
הרי לפני חצי שנה צעקו כאן שזה סגל של מקום רביעי, אז לא הבנתי איך פתאום זה סגל ״נוצץ״?
זה נדמה לך כי אתה זוכר שושלת שהתפתחה .
מזכיר לך שבאליפות הראשונה היו גורש, דוידזאדה, בן ביטון, צדק, טאהא, וובה בראון ( אני בכוונה מכליל רק שחקנים שהיו גורם משמעותי )

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

4 לב אדום כתב:
26 ינואר 2025, 10:25
מה אתה אמיתי ?

חוץ מביטון כל אלה חיילים.
אין פה טוני בוזגלו מליקסון וכוכבים שצריך לכופף לשיטה.
נראה איך זה ילך עם יורי.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

״אני מאוד מרוצה מהסגל שיש לנו, תמיד אפשר להשתפר ולשאוף קדימה בהיבט הזה אבל אני מאוד מרוצה ועכשיו צריך להוכיח״

״אני חושב שהסגל מספיק לרוץ עד הסוף, במשחק האחרון חשוב לזכור שהיו לנו הרבה חוסרים, בחלק הקדמי היה את יורי וזאהי שיהיו משמעותיים עבורנו בהמשך, ורוב השחקנים שעזבו גם לא התלבשו להרבה משחקים אז לא רצינו להחזיק אותם בכוח, אני מאוד שלם עם האיזון והאיכות בסגל״

״בלי להתייחס ספציפית למור סימן טוב אני חושב שזה טוב שהמועדון מסתכל על העתיד, לאתר שחקנים שיוכלו להיות בסגל בשנים הבאות זה דבר מבורך ואני שמח שהמועדון עושה את זה״

״אני חושב שמה שגרם לירידה ביכולת מול ריינה זה הגישה ולא האיכות כי עדיין הגענו למהלכים שהיינו צריכים, אבל בגישה לא היינו שם ודיברנו על זה עם השחקנים. האיכות שלנו לבד לא תספיק, הגישה היא זו שלוקחת קבוצות קדימה״

״אשדוד בי״א זה משחק קשה תמיד אבל הדברים תלויים בנו, אם נבוא בגישה הנכונה אני מאמין שננצח את המשחק בע״ה. כשאנחנו באים בגישה טובה ומחוייבת מאוד למשחק שבאה לידי ביטוי בכל הפעולות שלנו גם התקפיות וגם הגנתיות וגם במעברים אז אנחנו יכולים להראות עליונות על היריבות ״

״יורי כבר עשה שבוע אימונים מלא שני עם הקבוצה, הוא יהיה בסגל במשחק הקרוב״

״גורדנה התאמן השבוע באופן מלא עם הקבוצה, נקבל את ההחלטות ויכול להיות שהוא כן יהיה בסגל״

סמל אישי של משתמש
simply--red

שליחה על ידי simply--red »

לא מבין מה הקטע עם גורדנה

סמל אישי של משתמש
4 לב אדום

שליחה על ידי 4 לב אדום »

simply--red כתב:
06 פברואר 2025, 15:04
לא מבין מה הקטע עם גורדנה
יש גם את הקטע של המענק עבור הכללת 2 צעירים בסגל ( גורדין, אליאסי, חזות ) שגורם לזה שתמיד שחקן אחד נפגע מזה ולא נכלל ב-20 .

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

אני את הסיכום משחק שלי יעשה בנושא של קוזוק.
והסיבה היא: הבחור הזה הביא אותנו עד הלום וההתנהלות שלו מעתה והלאה היא שתקבע אם בסיום הפועל בש תהיה אלופה או שיהיה כאן מפח נפש אדיר.
אני מאוד מעריך מאמנים שהולכים עם הדרך שלהם,לא מפחדים,מעיזים וכאלה שבטוחים בעצמם.
היתרון של רן זה גם החסרון שלו, הוא מאמין בהיררכיה,הרכב די קבוע,שחקנים קבועים ושיטת משחק מאוד ברורה.
העניין הוא שזה נראה כרגע שההרכב הזה מתחיל להישחק,שחקנים שהם מובילים בירידה תלולה ביכולת ואין שום שינוי.
אם הוא ימשיך ככה, אנחנו נגיע לפלייאוף עם הלשון בחוץ ונחווה שם עוגמת נפש אדירה.
בצד האופטימי זה נראה שהביאו שני זרים שמפיחים קצת רוח חיים.
דן ביטון ואליאל פרץ לא תורמים כלום כבר תקופה ומולחמים להרכב, הרושם הוא גם שגורדנה לא נספר וזאת טעות גדולה.
רן לא חווה כמאמן מאבקי צמרת ומאבק אליפות ואחד המשימות הכי חשובות שלו הם להביא את הקבוצה לפלייאוף בכושר שיא,כרגע זה נראה פחות טוב.

שלח תגובה