!!!!yossi כתב: כמעט ולא עברו אותו, התמודד ב1x1 מצוין מול כל מי שבא מולו.
בדקה ה80 שוב עשה דריבל טיפשי, חוץ מזה לא זוכר טעות שלו. הציל גם שער בטוח בגליץ' גדול.
הדיפלקשנים האלה זה חוסר מזל, זה לא באמת נכנס כפרמטר לממד איכות ההופעה שלו.
מרוואן קבהא
Re: מרוואן קבהא
לא מת עליו אבל צריך להיאמר לזכותו שהבן אדם נלחם כמו אריה.
זה לא משנה איפה הוא משחק ועם מי,בכל משחק נותן את כל כולו.
אין פלא שברק הלחים אותו להרכב זה בדיוק מה שהוא רוצה לראות מהשחקנים שלו וקבהא הוא מודל לחיקוי בעניין הזה.
זה לא משנה איפה הוא משחק ועם מי,בכל משחק נותן את כל כולו.
אין פלא שברק הלחים אותו להרכב זה בדיוק מה שהוא רוצה לראות מהשחקנים שלו וקבהא הוא מודל לחיקוי בעניין הזה.
הרגיש כאילו היה לבד היום בהגנה. היה מתוסכל מאוד.
פתיחת עונה אדירה ללא ספק. מקווה שימשיך לאורך זמן.
פתיחת עונה אדירה ללא ספק. מקווה שימשיך לאורך זמן.
- red ultras
אני חושב שכשהוא משחק בקישור לצד עדן שמיר היתרונות שלו באים מצויין לידי ביטוי. היום שיחק כבלם לצד עמית ביטון שאמשיך לטעון שלא ברמה. לא מבין מה ההבדל בינו לבין בן אלגרבלי לצורך העניין
חוץ משתי עונות מלאות בליגת העל?red ultras כתב:אני חושב שכשהוא משחק בקישור לצד עדן שמיר היתרונות שלו באים מצויין לידי ביטוי. היום שיחק כבלם לצד עמית ביטון שאמשיך לטעון שלא ברמה. לא מבין מה ההבדל בינו לבין בן אלגרבלי לצורך העניין
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
ואלה דווקא היום אני מאחוריו, מת על השחקן הזה ולדעתי הוא צריך לקבל את העידוד הכי חזק במשחק הבא
אני דווקא רואה בביטון שחקן שאם ישכיל ללמוד ולצבור ניסיון כמו שצריך יכול להיות בלם נהדרred ultras כתב:אני חושב שכשהוא משחק בקישור לצד עדן שמיר היתרונות שלו באים מצויין לידי ביטוי. היום שיחק כבלם לצד עמית ביטון שאמשיך לטעון שלא ברמה. לא מבין מה ההבדל בינו לבין בן אלגרבלי לצורך העניין
לגמריdor69 כתב: אני דווקא רואה בביטון שחקן שאם ישכיל ללמוד ולצבור ניסיון כמו שצריך יכול להיות בלם נהדר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
חוסר מזל? מצפה משחקן ברמה הזאת שילמד מהטעות בגול הראשון.yossi כתב: כמעט ולא עברו אותו, התמודד ב1x1 מצוין מול כל מי שבא מולו.
בדקה ה80 שוב עשה דריבל טיפשי, חוץ מזה לא זוכר טעות שלו. הציל גם שער בטוח בגליץ' גדול.
הדיפלקשנים האלה זה חוסר מזל, זה לא באמת נכנס כפרמטר לממד איכות ההופעה שלו.
נותן הכל בכל דקה, מהיר מאוד, לפעמים יש לו גם הברקות באיזה דריבל או מסירה טובה, אבל בכל שאר הדברים לא יציב ולא יותר מבינוני (באחד על אחד הוא מהחלשים אצלנו).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
די נוSir Alex Ferguson כתב: חוסר מזל? מצפה משחקן ברמה הזאת שילמד מהטעות בגול הראשון.
נותן הכל בכל דקה, מהיר מאוד, לפעמים יש לו גם הברקות באיזה דריבל או מסירה טובה, אבל בכל שאר הדברים לא יציב ולא יותר מבינוני (באחד על אחד הוא מהחלשים אצלנו).
- simply-red
הוא מסומן אצלך כמו שזריהן מסומן אצליSir Alex Ferguson כתב: חוסר מזל? מצפה משחקן ברמה הזאת שילמד מהטעות בגול הראשון.
הוכחה חותכת שיש פה אנשים לא אובייקטיבים כלפי שחקנים מסוימים.
תגובה הזויה משה..
תגובה הזויה משה..
צודק, משחקן ברמתו מצופה לחשב פיזיקלית את מעוף הכדור ולהגיב בהתאםSir Alex Ferguson כתב: חוסר מזל? מצפה משחקן ברמה הזאת שילמד מהטעות בגול הראשון.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
משחק ברמתו מצופה לראות את העתיד לא ידעת?bs war כתב:
צודק, משחקן ברמתו מצופה לחשב פיזיקלית את מעוף הכדור ולהגיב בהתאם
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא לחסום בעיטות למסגרת ופשוט לתת להן לעבור יותר קל.bs war כתב:
צודק, משחקן ברמתו מצופה לחשב פיזיקלית את מעוף הכדור ולהגיב בהתאם
משה, לא מאמין שאתה באמת חושב ככה. תדמיין שזה היה עמית ביטון, תראה איך זה מחליק בקלות.