רן קוז'וך חתם לשנתיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

Re: רן קוז'וך חתם לשנתיים

שליחה על ידי shovalb9 »

Melikson24 כתב:
15 ינואר 2025, 22:46
אחלה קוז'ו

מה עם איזה הארכת חוזה?
חתום לשנתיים, לא? דברים כאלה עושים בקיץ בתום העונה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
Red Tiger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Red Tiger »

הוא לא נותן לשחקנים להוריד שניה את הרגל מהגז ואני לא בטוח שעם סגל של כוכבים הוא יכול לעשות את זה.
יש לו קבוצה לא נוצצת במיוחד אבל עם שחקנים ממושמעים מאוד.

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

״הגישה ההתקפית שלנו הייתה מצויינת מההתחלה, כשהרגשנו שזה היום שלנו אז התחלנו לוותר הגנתית ואני פחות אוהב את זה, אני רוצה שנהיה כמה שיותר מדוייקים, זה קשה אבל זה מה שאני רוצה״

״אני מכבד את חדרה, זו יריבה בליגת העל שעשתה לנו לפני שבוע חיים קשים ואנחנו מתייחסים לכל משחק ברצינות, גם במשחק הקודם נגד חדרה בנתניה אמנם עשינו שינויים אבל הם היו מינוריים והם נבעו מכך שהייתה מעט עייפות ומהצורך בחלוקת דקות כי אנחנו צריכים את כולם במהלך העונה״

״אם אמרתי שחצנות אז זו אולי מילה קצת מוגזמת אבל כן הרגשתי שעשינו פעולות התקפיות טובות ובהגנה קצת זייפנו ואני פחות אוהב את זה״

״זה שזכיתי בעונה שעברה בגביע לא עובר לי בראש, מה שעובר לי ויושב לי בראש זה להשיג דברים עם הפועל ב״ש והדבר הראשון שאני רוצה להשיג זה את המשחק ביום ראשון בטדי, מה שהיה עונה שעברה זה היסטוריה ולא מעניין״

״מה שהיה היום היה מצויין להיום אבל זה נגמר, זה לא יעזור לנו בעתיד אם לא נמשיך לשחק את הכדורגל שלנו ולהשתפר״

״אנחנו רוצים לכבד את השחקנים שאנחנו רוצים להביא ואת השחקנים שכנראה יעזבו אותנו, נודיע על הכל בדרכים המקובלות.
לגבי בלם עד שזה לא קורה זה לא קורה.
אני חושב שהספקולציות בחוץ גורמים לאנשים לחשוב אחרת מאיך שאנחנו חושבים. חלק מהשחקנים שיעזבו אותנו יעזבו בשביל לחזור בעתיד לשחק בהפועל ב״ש״

״אמרתי לסטויאנוב השבוע בשיחה לפני האימון אתה מהפרסונות שאנחנו רוצים שיובילו את המועדון בשנים הבאות, אז אני לא יודע על איזה חוסר הערכה מדברים, הוא סופר סופר סופר מוערך בהפועל ב״ש״

״יש לנו יותר מידע מכם לגבי השחקנים שלנו, ואנחנו צריכים הרבה שחקנים כי אנחנו מסתכלים גם קדימה לכיוון הפלייאוף, תהיה שם רמת אינטנסיביות גבוהה ואנחנו צריכים שחקנים שיובילו אותנו לשם וגם במאני טיים״

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

״פ״ת מגיעה אחרי ניצחון על קבוצה שאנחנו לא השכלנו לנצח (ריינה), יש שם אנרגיות חדשות אחרי חילופי המאמן, הם צירפו שחקנים חדשים, המשחק יהיה שונה לחלוטין מהסיבוב הקודם, אנחנו לומדים אותם ומנסים להבין איפה היתרונות שלנו, יהיה משחק קשה״

״כשאנחנו עושים מה שאנחנו צריכים אז אנחנו לא נתקעים, אני מדבר על זה הרבה שאנחנו בתהליך של התפתחות ולמידה כקבוצה, יש פרמטרים שעובדים טוב אז מנצחים 6:0 את חדרה ויש פרמטרים שאם לא עובדים אז הדברים הולכים קשה, אנחנו לומדים מכל משחק. יש לי ריספקט ליריבה אבל הדברים תלויים בנו״

״סנטימנטים תמיד יהיו לי לפ״ת, זה מקום שנתן לי הרבה ואני שמח שגם הצלחתי להחזיר להם. אבל עכשיו מה שמעניין אותי זה הפועל ב״ש, התשוקה שלי והרצון שלי לנצח זה פה״

״בתחושות שלי אין הבדל בין משחק חוץ לבית מבחינת הקהל, יש דברים מקצועיים שאנחנו עושים לא נכון לפעמים אז יש הבדלים, אבל מבחינת הקהל אני מאוד מרגיש אותו במשחקי חוץ ואם אפשר גם לקרוא מפה שיפסיקו להושיב אותם ליד הקרנות, הם חלק עיקרי מהחוויה והאווירה, אני קורא גם לקהל שלנו מפה להתעצם, זה דוחף אותנו מאוד״

״דיברנו בתקופה האחרונה על הרצון להתחזק במקומות שחשבנו שצריך בהם יותר איכות, אני חושב שאנחנו בדרך לשם, יש לנו הרבה מחשבות איך הסגל צריך להיראות, בתחושות שלי נגיע לסוף החלון עם הסגל שאנחנו רוצים כדי להמשיך הלאה״

״ספר היה שחקן מאוד אהוב גם עלינו בחדר הלבשה וגם עליי כמאמן, הוא היה מאוד משמעותי עבורנו והוא היה דמות מצויינת, הוא הרגיש שהוא רוצה יותר ואנחנו לא עומדים בדרך של שחקנים שרוצים להתקדם״

״על יורי נדבר כשזה יהיה רשמי, לגבי פונק הוא עד לפני שבועיים התאמן ושיחק בקבוצה בליגה הפורטוגלית אז נראה איך נכניס אותו לביזנס בצורה נכונה ובזהירות תוך שמירה על המצב הפיזי שלו״

״אנחנו יום יום בודקים איך אפשר לשפר את הקבוצה ואם בכלל ואיפה צריך לגעת, אם נרגיש שיש עוד משהו שצריך אז אני בטוח שנעשה את זה״

סמל אישי של משתמש
shimi221

שליחה על ידי shimi221 »

חייבים לציין
בכר אמנם מאמן גדול
אבל קיבל קבוצות מוכנות לאליפות עם סגל שרץ 3 שנים לפחות
בניגוד אליו קוזוך גם מאמן גדול וגם יודע לבנות קבוצות
נתן לכולם צאנס ומי שלא לקח יצא מהלולאה ובצדק
באמת שאפו שמגיע מגיע

סמל אישי של משתמש
סימיוני

שליחה על ידי סימיוני »

shimi221 כתב:
24 ינואר 2025, 06:52
חייבים לציין
בכר אמנם מאמן גדול
אבל קיבל קבוצות מוכנות לאליפות עם סגל שרץ 3 שנים לפחות
בניגוד אליו קוזוך גם מאמן גדול וגם יודע לבנות קבוצות
נתן לכולם צאנס ומי שלא לקח יצא מהלולאה ובצדק
באמת שאפו שמגיע מגיע
נשווה אותו לבכר רק אחרי שיביא תוצאות כמו הישארות בליגה. עד אז, נפרגן לו בלי קשר באהבה גדולה, כי הוא עושה עבודת אימון שאני לא זוכר מתי ראיתי בליגה הזאת.

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

״מאוד מהר איבדנו את העקרונות שלנו כשפ״ת התחילה לבזבז זמן, ורק על זה דיברנו במחצית לא על שום דבר טקטי, יש לנו אחריות להיות מעל האירוע שהם באים לבזבז זמן ולעצבן שזה לגיטימי, וגם כשהשופט לא שומר על קצב המשחק אז אנחנו צריכים להיות בזון משלנו ולעשות את הדברים שדיברנו עליהם בהכנה למשחק. אני שמח שזה מה שהשחקנים עשו״

״מאוד קל לשמור על שחקנים כשהם לא זזים ולא זזנו מספיק במחצית הראשונה בטח לא לשטחים שרצינו לזוז אליהם וזה מה שתקע אותנו, במחצית השנייה כבר זזנו יותר אז פתאום יש יותר שחקנים ברחבה ואני יכול להגיד שהשער היום זה תבנית מובהקת שעבדנו עליה השבוע, אז כשעושים מה שצריך זה אמנם קשה כי יש יריבות טובות אבל בסוף הסכר נשבר״

״אני לא בלחץ מהרצף תוצאות, אני מסתכל על מה הקבוצה שלי עושה על הדשא ולא על התוצאה״

״לגבי יורי אם הייתה לו קבוצה הוא לא היה כאן היום, ב״ה שנוצרו התנאים להביא אותו. אנחנו נכניס אותו לקצב בחוכמה ונסביר לו מה אנחנו רוצים וצריכים טקטית״

״הכנסתי את פונק כי הרגשתי שבלוריאן לא תופס שטח קדמי שרציתי לנצל וזה היה קצת קשה לתקשר לו את זה אז חשבתי שיהיה נכון להכניס שחקן טרי שהראש שלו מיושב וגם היו לדעתי מספיק שחקני התקפה אז ידעתי שאם ננצל את השטח הזה אז גם יהיה לנו יותר קל מקדימה לייצר עומס על היריב, אני הרבה פעמים שומע מערך 433,532... בתפיסה שלנו בצוות המקצועי מה שחשוב זה השטחים ולא השיטה״

״אלון לא הייתי אומר הפתיע אותי אבל הוא מהיום הראשון שלי כאן עשה התקדמות גדולה בלהבין מה אנחנו רוצים ובאיך ליישם את זה על הדשא, גם ברמת המנהיגות הוא שם בשבילנו יום יום, זה מסוג ההתנהגויות והאנשים שאנחנו צריכים״

״הסגל הצטמצם לכמויות שאנחנו מאמינים שצריכות להיות, אנחנו עדיין עושים את המחשבות שלנו לגבי מה אנחנו צריכים ואם אנחנו צריכים, אם נרגיש שיש עוד מקום שאנחנו צריכים בו עוד קצת דבק אז אנחנו נעשה את זה, זה יכול להיות בכל עמדה״

כהרגלו מדבר לעניין ומסביר את הדברים בצורה הכי מקצועית ומעניינת שיש, נהנה כל פעם מחדש לקבל הצצה לכמה הוא מאמן מודרני וחכם.

סמל אישי של משתמש
tomer224

שליחה על ידי tomer224 »

מאמן חלום
מקצועית וכאדם כאחד!
כל משחק בצבע, כל ראיון בצבע
הצניעות, האחריות שהוא לוקח על עצמו בכל ראיון בניגוד למאמנים שעברו כאן
מי היה מאמין בתקופות שבכר עזב אותנו ולא חשבנו שנמצא מאמן ברמתו
מי היה מאמין לפני שנה אם היו שואלים אותנו בכר או קוזוך
שמישהו יבחר בקוזוך, לדעתי 0 היו בוחרים בקוזוך
ועל זיהוי המאמן והפגיעה כפיים לאלונה.
רק עם המסטיק הוא מצחיק אותי 😂 אבל חוץ מיזה 101/100

סמל אישי של משתמש
MELI

שליחה על ידי MELI »

:מאוהב:
tomer224 כתב:
26 ינואר 2025, 00:57
מאמן חלום
מקצועית וכאדם כאחד!
כל משחק בצבע, כל ראיון בצבע
הצניעות, האחריות שהוא לוקח על עצמו בכל ראיון בניגוד למאמנים שעברו כאן
מי היה מאמין בתקופות שבכר עזב אותנו ולא חשבנו שנמצא מאמן ברמתו
מי היה מאמין לפני שנה אם היו שואלים אותנו בכר או קוזוך
שמישהו יבחר בקוזוך, לדעתי 0 היו בוחרים בקוזוך
ועל זיהוי המאמן והפגיעה כפיים לאלונה.
רק עם המסטיק הוא מצחיק אותי 😂 אבל חוץ מיזה 101/100
יש לו עוד הרבה להגיע לבכר. אם כל הכבוד לשנאה שפתחנו אליו.
אבל הוא לגמרי שם. רק שימשיך..

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

Itay כתב:
25 ינואר 2025, 22:52

״הכנסתי את פונק כי הרגשתי שבלוריאן לא תופס שטח קדמי שרציתי לנצל וזה היה קצת קשה לתקשר לו את זה אז חשבתי שיהיה נכון להכניס שחקן טרי שהראש שלו מיושב וגם היו לדעתי מספיק שחקני התקפה אז ידעתי שאם ננצל את השטח הזה אז גם יהיה לנו יותר קל מקדימה לייצר עומס על היריב, אני הרבה פעמים שומע מערך 433,532... בתפיסה שלנו בצוות המקצועי מה שחשוב זה השטחים ולא השיטה״
ציטוט מעניין.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אני מת לציטוט מכתבה עלינו בקיץ שאמר שקוזך מאמין שיש לו את היכולות עם חיזוק נכון לאיים על המכביות.

צחקו עליו (כולל אנחנו)
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

Totti כתב:
26 ינואר 2025, 08:08
אני מת לציטוט מכתבה עלינו בקיץ שאמר שקוזך מאמין שיש לו את היכולות עם חיזוק נכון לאיים על המכביות.

צחקו עליו (כולל אנחנו)
הוא עושה עבודה מטורפת, אף אחד מאיתנו לא ציפה ואנחנו אוכלים כובע מדהים. הקבוצה גם חזק בצמרת וגם ברוב הזמן משחקת כדורגל וואו.

צחקנו בין היתר כי אמר שיש בסיס טוב וצריך קצת חיזוק נכון.
עברנו מהפכה מטורפת עם ממוצע של 8 שחקני הרכב חדשים
אף אחד לא דמיין את זה... גם זה שהכל נדבק ככה זה לזכותו וגם זאת חתיכת הפתעה כי מהפכות נגמרות בדרך כלל במפח נפש

סמל אישי של משתמש
Red Tiger

שליחה על ידי Red Tiger »

צחקו עליו רק כי אנשים מסויימים שההבנה שלהם בכדורגל היא כמו שלי בבייסבול החליטו שיש אדם שהוא גדול מהמועדון ואין מלבדו.
לא רצו לתת לו צאנס,לא ניסו לתת לו צאנס,זיהו תהליכים זיינו תמוח והיו בטוחים שהמועדון שלהם בטאבו.
אבל הקארמה היא יש לה דרך משלה, גרמה לו להצליח בצורה יוצאת דופן ולהם להיעלם כמו דני דין.
ללמדכם שבחיים צריך לתת צאנס,זמן וסבלנות לכל אחד ואחת.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

האיש מבין כדורגל ומדבר כדורגל. כיף ענק.לאור כל גנבי הדעת (לא ברדה) שהיו לפני בשנים האחרונות שהתעסקו בפיפי קקה וקלישאות.

העובדה שהוא מכיר כל שחקן שלו במגרעות ויתרונות והוא מתאים כל אחד לסיטואציה היא אחד היתרונות הגדולים שלו.

אתמול הניצחון בעיקר שלו. כשהוציא את פרץ והשאיר את ביטון כל האצטדיון הרים גבה. אבל הוא הבין מה שאנחנו לא והלך על ריווח המשחק ושינוי טקטיקה התקפית, זה השתלם בענק.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

dardasmiley כתב:
26 ינואר 2025, 08:33
האיש מבין כדורגל ומדבר כדורגל. כיף ענק.לאור כל גנבי הדעת (לא ברדה) שהיו לפני בשנים האחרונות שהתעסקו בפיפי קקה וקלישאות.

העובדה שהוא מכיר כל שחקן שלו במגרעות ויתרונות והוא מתאים כל אחד לסיטואציה היא אחד היתרונות הגדולים שלו.

אתמול הניצחון בעיקר שלו. כשהוציא את פרץ והשאיר את ביטון כל האצטדיון הרים גבה. אבל הוא הבין מה שאנחנו לא והלך על ריווח המשחק ושינוי טקטיקה התקפית, זה השתלם בענק.
האמת שהגיע הזמן שמשחקים מול יריבות שמחנות אוטובוס הוא יוותר על השלישייה הקבועה לטובת עוד שחקן התקפה, אולי קל לו יותר במשחק בית לעשות את זה

שלח תגובה