גישה צריך להנחיל מלמעלה.
מצפה מאלונה לדפוק על השולחן. מאליה להתערב.
שניהם צריכים לדרוש מהצוות המקצועי תשובות.
רוצים להיות מועדון גדול, תתנהגו בהתאם למעמד.
+1
במועדון שאפתני הופעה כזו לא עוברת בלי להפוך שולחן.
מותר להפסיד, לא ככה.
רוני לוי עולה ב3-5-2,
היריבה עולה ב4-3-3 קלאסי;
המגנים של היריבה בעמדה ממוצעת גבוהה יותר מהמגנים שלנו. 6 שחקני יריבה בחצי שלנו, 6 שחקנים שלנו בחצי שלנו.
אין מה לתת לו הנחות היום,הוא כשל בכל פרמטר.
בהכנה למשחק,בגישה,בחילופים ונתן גם לכל המלעיזים שמחכים לנו בפינה המון זמן להגיד ״הנה הבלון התפוצץ״.
כל נסיון להשוות את זה לאלישע הוא מגוחך כי זה הרבה יותר גרוע.
מה היה לאלישע בכלל? גל אראל וקובי דג׳אני? זה יש לו סגל שלא נופל ממכבי חיפה!!
ואם רוני לוי היה עושה קצת שיעורי בית ביחסים של אלונה עם מאמנים או בנקודות שבהם היא אכלה עליהם סיבוב זה בדיוק מסוג המשחקים שזה קורה ובצדק.
אף בעלים או מערכת שמשקיעה כל כך הרבה לא הייתה מוכנה לקבל את הגישה הכל כך עלובה שראינו היום,הפכנו לבדיחה.
אחרי המשחק היום אפשר לתקן אבל בשני המשחקים הבאים זה הכול או כלום
כי מה? הוא יגיע ביום שני ללחוץ את חיפה? הכל יראה כמו היום (אולי הקהל יצליח להרים את הקבוצה אז נראה הבלחות פה ושם).
רוני לוי לא הולך להשתנות, כל המשחקים שלו נראים אותו דבר.
בגדול הוא לא מכין טוב את הקבוצה למשחקים והוא גם לא יודע לשנות תוך כדי כשמשהו משתבש.
אם אני לא טועה ברוב המשחקים השנה החילופים שהוא עשה רק החלישו את הקבוצה.
צריך להמציא משהו חדש.
הסיפור של השלושה בלמים, נהדר ועבד יפה. יש בעיה של חלוץ שני ומרכז מגרש שנמצא בנחיתות מספרית מול היריב.
הייתי מנסה מול נתניה את הדבר הבא
3-6-1
שבו רמזי הוא חלוץ שני/מתחת לחלוץ
אמצע שבו יש את הכי עוצמות שיש לנו לתת: מריאנו, פטרוצ׳י ויוספי. וכמובן דנילו חייב לשחק, גבוה, גבוה
כי מה? הוא יגיע ביום שני ללחוץ את חיפה? הכל יראה כמו היום (אולי הקהל יצליח להרים את הקבוצה אז נראה הבלחות פה ושם).
רוני לוי לא הולך להשתנות, כל המשחקים שלו נראים אותו דבר.
בגדול הוא לא מכין טוב את הקבוצה למשחקים והוא גם לא יודע לשנות תוך כדי כשמשהו משתבש.
אם אני לא טועה ברוב המשחקים השנה החילופים שהוא עשה רק החלישו את הקבוצה.
הוא לא יגיע ללחוץ הוא יגיע לעקוץ במתפרצות,פשוט אם מפסידים בשני המשחקים הקרובים אפשר לקפל את הגביע ואת הליגה וללכת לים
מעניין איך הוא יתפקד על מנת למנוע כדור שלג, טוב שיש לנו משחק כבר באמצע השבוע, אין מה לשקוע במשחק העלוב שהצגנו אתמול, לעשות ריסטארט ולעשות מול נתניה על הדשא מה שאנחנו יודעים.