למה אני לא מופתע.LIAV00S כתב:גם אני בדעה של סתיו
מסכים שהוא על עמדה קריטית ולכן מראש העדפתי לא לקחת את ההימור הזה.
עכשיו זה כבר מאוחר. נקווה שיחזור מהר וישאר בריא, כי לא הפציעה הנוכחית מטרידה אלא הפציעות שיבואו אחריה חלילה.
למה אני לא מופתע.LIAV00S כתב:גם אני בדעה של סתיו
כי אצילי לא היה יכול להיפצע אני מבין.בנוי ממתכתLIAV00S כתב:תמשיכו לצחוק על אצילי יא חבורת ליצנים בינתיים הוא מככב במכבי מבשל כובש ונכנס לעניינים בזמן שאנחנו לא התחלנו בכלל לשחק עם הספרדי וגם עד שיכנס לעניינים
ולכושר משחק זה יקח זמן...
ביזיון
אדון ציפופו מה אתה חושב שאיך שהוא יחזור מהפציעה הוא יהיה חד? גם עד שיכנס לכושר ויכנס לעננים זה תהליך (וסביר להניח שעד אז כבר לא נצטרך אותו)ForeverRed כתב: למה אני לא מופתע.
מסכים שהוא על עמדה קריטית ולכן מראש העדפתי לא לקחת את ההימור הזה.
עכשיו זה כבר מאוחר. נקווה שיחזור מהר וישאר בריא, כי לא הפציעה הנוכחית מטרידה אלא הפציעות שיבואו אחריה חלילה.
אולי תעיפו כבר את האפס הזה מפה? חלאס מיצינו את הבדיחהLIAV00S כתב:תמשיכו לצחוק על אצילי יא חבורת ליצנים בינתיים הוא מככב במכבי מבשל כובש ונכנס לעניינים בזמן שאנחנו לא התחלנו בכלל לשחק עם הספרדי וגם עד שיכנס לעניינים
ולכושר משחק זה יקח זמן...
ביזיון
אבל בנתיים אצילי מככב אצלהם תורם להם במסגרת האירופית ואין לי ספק שהוא הולך להיות אחד השחקנים הכי משפיעים של מכבי העונה ואנחנו עוד נצטער על זה שלא הצלחנו להביא אותו,בזה אני בטוח.yedidel כתב:
כי אצילי לא היה יכול להיפצע אני מבין.בנוי ממתכת
עוד אחד עם הבנת הנקרא של נמלה.LIAV00S כתב:
אדון ציפופו מה אתה חושב שאיך שהוא יחזור מהפציעה הוא יהיה חד? גם עד שיכנס לכושר ויכנס לעננים זה תהליך (וסביר להניח שעד אז כבר לא נצטרך אותו)
מה קרה אחי? קשה לשמוע את האמת.. גם לי כעוס וכואב אבל אני לא מוציא את זה לאחרים,אומר את זה לטובת כולנו... אפשר לוותר עליו,לא קרה כלום.הפועלעולה כתב: אולי תעיפו כבר את האפס הזה מפה? חלאס מיצינו את הבדיחה
אותו צוות שהביא אותנו עד הלוםdors כתב:יש מצב שהסגל הרפואי/כושר עושה משהו לא נכון?
הגיוני שכל הקבוצה סובלת ממכת פציעות ?
זריהן לפחות אמור לחזור...yossi כתב:בשורה התחתונה אנחנו עם גאדיר כאופציה היחידה מהספסל לתקופה הקרובה ולכו תדעו כמה זמן היא תמשך.
העיקר לעבור שלב בטוטו ולדון את עצמנו לעוד 2 משחקים מיותרים.
בדיוק בגלל זה אני חושש..yedidel כתב:
אותו צוות שהביא אותנו עד הלום
ביטון, קואנקה, ברדה, זריהן - אם הם היו כשירים היינו צריכים את הטוטו כדי לתת להם דקות.yossi כתב:בשורה התחתונה אנחנו עם גאדיר כאופציה היחידה מהספסל לתקופה הקרובה ולכו תדעו כמה זמן היא תמשך.
העיקר לעבור שלב בטוטו ולדון את עצמנו לעוד 2 משחקים מיותרים.