מאור מליקסון
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
Re: מאור מליקסון
האינסטגרם שלו נעלם
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה

שמועות שחזר להתאמן ושאולי ינסה לחזור לשחק

חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
רק שיהיה בריא
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עדיף לו שלא.
מצד שני אם הוא יהיה עם חצי מהיכולות שהיו לו והוא יהיה אצלנו וואו, שילוב בין מליקסון לזוסוואה זה יהיה הדבר הכי מדהים מאז ימי וואקמה.
אבל זה חלומות באספמיה
מצד שני אם הוא יהיה עם חצי מהיכולות שהיו לו והוא יהיה אצלנו וואו, שילוב בין מליקסון לזוסוואה זה יהיה הדבר הכי מדהים מאז ימי וואקמה.
אבל זה חלומות באספמיה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
חלום. מעניין אם יספסל את סלליך 

אם זה אמיתי מסביר את הסטורי המוזר מלפני שבועיים
מה הנזק הגופני כרגע שמונע ממנו לשחק?
תנו לי רק עוד 5 דקות של קסם עם ז'וס על המגרש, לא צריך יותר...
רק להיפרד כמו שצריך, ולא ככה בהפתעה...
רק להיפרד כמו שצריך, ולא ככה בהפתעה...
מאור עדיין בכושר "משחק" מסוים, הוא תמיד משתתף באימונים/משחקונים. אם מחר הוא מקבל את הפטור אני מאמין שהוא יחזור לשחק לפני סוף העונה.
באימונים הוא עדיין מלהטט וממשיך בדיוק מאיפה שעצר. אבל הוא בעצמו אומר שהבעיה היא במשחק אמיתי, על מגרש מלא, הוא בקושי יכול לסחוב 10-15 דקות עד שהרגל שלו מתנפחת/מרגישה רע. ככה שאני לא יודע מה השתנה בנוגע לזה.
הפרישה שלו הייתה אכזרית במיוחד כשהוא עדיין בכושר מצוין ושהוא היה יכול למשוך שנתיים-שלוש בכיף. אבל אני מקווה שהוא לא יעשה נזק לעצמו.
באימונים הוא עדיין מלהטט וממשיך בדיוק מאיפה שעצר. אבל הוא בעצמו אומר שהבעיה היא במשחק אמיתי, על מגרש מלא, הוא בקושי יכול לסחוב 10-15 דקות עד שהרגל שלו מתנפחת/מרגישה רע. ככה שאני לא יודע מה השתנה בנוגע לזה.
הפרישה שלו הייתה אכזרית במיוחד כשהוא עדיין בכושר מצוין ושהוא היה יכול למשוך שנתיים-שלוש בכיף. אבל אני מקווה שהוא לא יעשה נזק לעצמו.
איזה פטור?? שתף אותנו אם יש משהו רציני בענייןהפועלעולה כתב: ↑30 דצמבר 2020, 00:15מאור עדיין בכושר "משחק" מסוים, הוא תמיד משתתף באימונים/משחקונים. אם מחר הוא מקבל את הפטור אני מאמין שהוא יחזור לשחק לפני סוף העונה.
אין לי מושג בנוגע לנושא הזה ואם הוא בכלל מנסה לחזור, פעם ראשונה ששמעתי את זה היה כאן בפורום
רק אומר שבאימונים שיצא לי לראות הוא עדיין היה השחקן הכי מוכשר והכי איכותי על המגרש
רק אומר שבאימונים שיצא לי לראות הוא עדיין היה השחקן הכי מוכשר והכי איכותי על המגרש