אמיר גנאח
- Melikson24
- Title: CrazyRed
Re: אמיר גנאח
גם אני לא הבנתי מה הופך את גאנח למקצוען?כי הוא לא ליצן חצר כמו חטואל?
מה זה משנה אם שחקן לא מתקדם מקצועית כי הוא בליין ומתעסק בשטויות או כי הוא עצלן וטיפש?התוצאה היא אותה תוצאה.
מה זה משנה אם שחקן לא מתקדם מקצועית כי הוא בליין ומתעסק בשטויות או כי הוא עצלן וטיפש?התוצאה היא אותה תוצאה.
- yossi
- Title: קרייזי-רד
גאנח מקבל כבר 3 שנים חולצת הרכב באופן אוטומטי, באנקר בקבוצת צמרת, ולא מחזיר כלום. זה אחושלוקי הגנה.
אני גם יכול לפקפק במקצוענות שלו. שחקן שלא לומד כלום, לא משתפר בכלום, בקושי יש לו אוויר ל90 דקות - אז מה הוא עושה בעצם כל העונה?
שחקן עם שינוי קצב לא רע על שטח קטן שעל זה עושה קריירה שלמה רק כי נולד פה.
אין לו אף כלי רציני ברגליים. לא מסירה, לא בעיטה, לא קרוס, לא תנועה, לא טיפה של אינטלגנציה. רק שינוי קצב במשחק עומד למרכז. פה זה נגמר.
בעיניי זה בושה לצוות המקצועי שהם עדיין לא קולטים את הבלוף ונותנים לנו להמשיך לשחק ב10 שחקנים ככ הרבה זמן.
חטואל תרם הרבה יותר מגאנח, ובשיאו היה שחקן טוב יותר. גאנח היה מת לרבע מההשפעה של חטואל.
ולגאנח יש פוטנציאל גדול יותר. זה רק ממחיש עד כמה העבודה שלו כושלת והוא עצלן מפונק.
אני גם יכול לפקפק במקצוענות שלו. שחקן שלא לומד כלום, לא משתפר בכלום, בקושי יש לו אוויר ל90 דקות - אז מה הוא עושה בעצם כל העונה?
שחקן עם שינוי קצב לא רע על שטח קטן שעל זה עושה קריירה שלמה רק כי נולד פה.
אין לו אף כלי רציני ברגליים. לא מסירה, לא בעיטה, לא קרוס, לא תנועה, לא טיפה של אינטלגנציה. רק שינוי קצב במשחק עומד למרכז. פה זה נגמר.
בעיניי זה בושה לצוות המקצועי שהם עדיין לא קולטים את הבלוף ונותנים לנו להמשיך לשחק ב10 שחקנים ככ הרבה זמן.
חטואל תרם הרבה יותר מגאנח, ובשיאו היה שחקן טוב יותר. גאנח היה מת לרבע מההשפעה של חטואל.
ולגאנח יש פוטנציאל גדול יותר. זה רק ממחיש עד כמה העבודה שלו כושלת והוא עצלן מפונק.
- ForeverRed
לא נכון לומר שגנאח לא מחזיר כלום.
הוא מייצר מצבים. מספרים הוא לא נותן, זה כן.
הוא עדיין צעיר.
הישראלי הממוצע פורץ בגיל מאוחר יותר.
אני בטוח שעובדים איתו ושיש ניסיונות לשפר.
בינתיים זה לא קורה וטוב שהביאו לו סוף סוף תחרות.
החשש שלי שהתחרות תעבור לצד השני וגנאח ימשיך לקבל אשראי בלתי מוגבל בשמאל. אבל זאת כאמור לא אשמתו, אלא של מי שממשיך להרכיב אותו בצורה עיוורת.
הוא עדיין צעיר.
החשש שלי שהתחרות תעבור לצד השני וגנאח ימשיך לקבל אשראי בלתי מוגבל בשמאל. אבל זאת כאמור לא אשמתו, אלא של מי שממשיך להרכיב אותו בצורה עיוורת.
- Melikson24
אני די בטוח שגאנח זה החלטת מועדון.
אין מצב שקוזוך לא היה בועט אותו מכאן מזמן אם זה לא החלטה מלמעלה.
עד שהביאו זר על העמדה שלו זה אחד שיכול לשחק גם בימין. אין לי ספק שנראה את ויקטור יותר בימין ובאמצע מאשר בצד שמאל על חשבון גאנח.
מה שכן הייתי שוקל לנסות את גאנח בצד ימין לאורך מספר משחקים. בלי רגל הפוכה וכניסות קבועות וחסרות תועלת לאמצע אולי הוא ילמד לגוון קצת את המשחק שלו.
עד שהביאו זר על העמדה שלו זה אחד שיכול לשחק גם בימין. אין לי ספק שנראה את ויקטור יותר בימין ובאמצע מאשר בצד שמאל על חשבון גאנח.
מה שכן הייתי שוקל לנסות את גאנח בצד ימין לאורך מספר משחקים. בלי רגל הפוכה וכניסות קבועות וחסרות תועלת לאמצע אולי הוא ילמד לגוון קצת את המשחק שלו.
- yossi
זה בטל בשישים. מה זה אומר מייצר מצבים?ForeverRed כתב: ↑25 יולי 2026, 12:36לא נכון לומר שגנאח לא מחזיר כלום.
הוא עדיין צעיר.
אלה בדיוק התירוצים שממציאים לכלומניקים שלא תורמים כלום ומישהו רוצה להצדיק את קיומם.
יתרה מכך, גם את המעט שהוא עושה זה לרוב מול קבוצות פליאוף תחתון.
מלבד טדי העונה בסיבוב הראשון שהיה טוב במחצית הראשונה, אשמח אם תצביע על משחק אחד מול יריבת פליאוף שהוא היה אשכרה פאקטור. פעם אחת שהכרענו בזכותו.
אלה לא ציפיות גדולות משחקן שכבר 3 שנים באנקר.
הוא לא שחקן שמייצר מספיק, הוא לא שחקן שעובד, והוא שחקן שאתה יודע מצוין שבכל משחק גדול הוא גם לא יעשה כלום וגם האגף שלו יהיה בית זונות מבחינה הגנתית.
אני לוקח את רוב שחקני האגף שמאל בליגה העלובה הזו לפניו.
אבו רומי שחקן מוגבל בפני עצמו, ואתה בקלות רואה את הפער באיכות והתרומה. לחתוך למרכז ולהרים כדור זה לא הפורטה של רומי, ואת מה שהוא עשה בחצי עונה בפן הזה גאנח לא עושה בעונה שלמה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Melikson24 כתב: ↑25 יולי 2026, 12:38אני די בטוח שגאנח זה החלטת מועדון.
יצא לי לדבר עם מישהו מהצוות שנה שעברה על גאנח.
הבן שלי התאמן בבית האדום ובדיוק הבוגרים הגיעו לאימון.
שאלתי אותו על גאנח והוא טען שבנתונים שלהם גאנח מייצר הכי הרבה מצבים מסוכנים בקבוצה.
מבחינתי, גאנח צריך להיות זה שעולה מהספסל כמחליף. אבל כמו במקרה אחמד, כמו סטויאנוב, כמו אליאס עד שסיים את החוזה, כמו דיוף, הצוות המקצועי מחזיק מהשחקן יותר מאיתנו. לא קשור לשחקן בית או הוראה מלמעלה לדעתי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- הפועלעולה
- Title: אוגו..... כן נותן!
את הצ'אנסים וניסיונות האלו הוא צריך לעשות בהפועל חיפה, לא פה.
שיפרוץ בגיל 26 ויהפוך לאימת הליגה. לא מעניין. פה הוא לא צריך להמשיך, גם לא כשחקן ספסל.
שיפרוץ בגיל 26 ויהפוך לאימת הליגה. לא מעניין. פה הוא לא צריך להמשיך, גם לא כשחקן ספסל.
- Sir Alex Ferguson
לדעתי כישראלי שעולה מהספסל (גם מבחינת תקציב, לדעתי הוא מרוויח משכורת חייל ככה שהעלות שלו גרושים) הוא כן יכול לתרום, בטח בשוק הישראלי המוגבל הקיים היום.
אבל כשחקן הרכב? עוד בקיץ הקודם היינו צריכים להחתים קיצוני שמאלי להרכב.
נ.ב
אני כמועדון הייתי מחפש למכור הקיץ.
היינו צריכים לנצל את העובדה שזכינו באליפות והוא שיחק רוב העונה בהרכב כדי לשווק אותו.
שחקנים פחות מוכשרים וטובים שווקו לחו״ל בשנים האחרונות.
מוזר שהסוכן שלו שכל יומיים בתקשורת לא הצליח להביא הצעות (או שאולי המועדון לא רוצה למכור? כי בעבר סירבנו להצעה של שני מיליון עליו).
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 25 יולי 2026, 13:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
- שיש
הוא יכול להיות בסדר כמחליף אבל במקום סטויאנוב ואחמד, אין מקום ל3 בינוניים /חלשים כאלה
- ForeverRed
תקרא מה משה כתב, אני מכיר דברים דומים.yossi כתב: ↑25 יולי 2026, 12:46זה בטל בשישים. מה זה אומר מייצר מצבים?
אלה בדיוק התירוצים שממציאים לכלומניקים שלא תורמים כלום ומישהו רוצה להצדיק את קיומם.
יתרה מכך, גם את המעט שהוא עושה זה לרוב מול קבוצות פליאוף תחתון.
מלבד טדי העונה בסיבוב הראשון שהיה טוב במחצית הראשונה, אשמח אם תצביע על משחק אחד מול יריבת פליאוף שהוא היה אשכרה פאקטור. פעם אחת שהכרענו בזכותו.
אלה לא ציפיות גדולות משחקן שכבר 3 שנים באנקר.
הוא לא שחקן שמייצר מספיק, הוא לא שחקן שעובד, והוא שחקן שאתה יודע מצוין שבכל משחק גדול הוא גם לא יעשה כלום וגם האגף שלו יהיה בית זונות מבחינה הגנתית.
אני לוקח את רוב שחקני האגף שמאל בליגה העלובה הזו לפניו.
אבו רומי שחקן מוגבל בפני עצמו, ואתה בקלות רואה את הפער באיכות והתרומה. לחתוך למרכז ולהרים כדור זה לא הפורטה של רומי, ואת מה שהוא עשה בחצי עונה בפן הזה גאנח לא עושה בעונה שלמה.
ושוב, לא מצדיק את האמון העיוור שהוא מקבל.
כנף שמאל זר היה צריך להגיע מזמן מזמן.
נערך לאחרונה על ידי ForeverRed ב 25 יולי 2026, 13:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Sir Alex Ferguson
זה ברור.
אחמד זה שחקן לקבוצת תחתית שרוצה להיאבק על חייה, לא לקבוצה כמו שלנו.
סטויאנוב מאז הפציעה לא קשור לענף, לפני זה דווקא בשמאל נתן הופעות טובות ואם אני זוכר גם בו היה עניין בגלל האזרחות וההופעות בנבחרת בולגריה.
נ.ב
לדעתי סטויאנוב גם מתפקד כמגן ימני המחליף בסגל.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 25 יולי 2026, 13:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ForeverRed
לאזטיץ שיחק בזמנו עם רביבו ופטאצי בעמדות שלא היו הטבעיות שלהם. הוא פיתח להם את ההבנה והחשיבה והפך אותם לשחקנים טובים יותר.Melikson24 כתב: ↑25 יולי 2026, 12:38אני די בטוח שגאנח זה החלטת מועדון.
גנאח משחק פה בבוגרים כבר כמה שנים ואף אחד לא חושב להזיז אותו מהקו השמאלי, קצת לאתגר. לא ברור.
- Sir Alex Ferguson
ForeverRed כתב: ↑25 יולי 2026, 13:25לאזטיץ שיחק בזמנו עם רביבו ופטאצי בעמדות שלא היו הטבעיות שלהם. הוא פיתח להם את ההבנה והחשיבה והפך אותם לשחקנים טובים יותר.
גנאח משחק פה בבוגרים כבר כמה שנים ואף אחד לא חושב להזיז אותו מהקו השמאלי, קצת לאתגר. לא ברור.
דווקא בחצי הראשון בשנה שעברה היה שינוי מסוים. התחיל לשחרר כדור מוקדם במקום העוד נגיעה ועוד נגיעה הקבועים שלו. אולי בגלל זה גם הנתונים שאותו איש צוות דיבר עליהם. אז לדעתי גם גאנח נראה טוב יותר.
בחצי השני זה היה לדעתי הגאנח המוכר.
אני מקווה מאוד שדן יפתיע וכן יחזור לאימונים מלאים בשבועות הקרובים ואז אולי כן נקבל גם אם זה יקח חודש - חודשיים אגפים של דן בימין ושל הברזילאי בשמאל עם אבו רומי וגאנח כשחקנים שעולים מהספסל.
אם דן לא יחזור בקרוב אז אנחנו בבעיה כי קיצוני בינוני ועוד קיצוני בינוני ועוד קיצוני בינוני בשמאל לא נותן קיצוני טוב.
- Itay
לא צריך לפגוש מישהו מהצוות, רן בעצמו אמר את זה כשנשאל בעונה שעברה על האפס תפוקה מגאנח ועל הצעקות שהוא חוטף מיתר השחקנים.
מעריך את האנליזה והראייה העמוקה יותר של רן אבל ספציפית לגבי גאנח זה נתון שסליחה על הביטוי אבל אפשר לנגב איתו, שחקן פדלאה שתמיד יבצע את אותה פעולה כושלת פעם אחרי פעם, הוא התשלום שלנו לפטיש הדבילי של הקהל לראות שחקני בית.
כל עוד מדובר במקומי אז יש אשראי לטנף את הדשא, וזה היה תקף גם ליוספי ודדיה. לא פחות חמור שהמועדון גם נותן לזה יד.
גם גאנח זה מבחן למועדון, אם נראה פה הארכת חוזה ושוב קרדיט בלתי נגמר ב-11 זה באמת יהיה השיא. אם אפשר להעיף עכשיו כשהוא בשנת חוזה לא הייתי חושב פעמיים.
חטואל עשה קפיצה מטאורית וחירב לעצמו עם בליינות, גאנח בלי בליינות מחרב לעצמו ולנו כל הזדמנות להתקדם.
מעריך את האנליזה והראייה העמוקה יותר של רן אבל ספציפית לגבי גאנח זה נתון שסליחה על הביטוי אבל אפשר לנגב איתו, שחקן פדלאה שתמיד יבצע את אותה פעולה כושלת פעם אחרי פעם, הוא התשלום שלנו לפטיש הדבילי של הקהל לראות שחקני בית.
כל עוד מדובר במקומי אז יש אשראי לטנף את הדשא, וזה היה תקף גם ליוספי ודדיה. לא פחות חמור שהמועדון גם נותן לזה יד.
גם גאנח זה מבחן למועדון, אם נראה פה הארכת חוזה ושוב קרדיט בלתי נגמר ב-11 זה באמת יהיה השיא. אם אפשר להעיף עכשיו כשהוא בשנת חוזה לא הייתי חושב פעמיים.
חטואל עשה קפיצה מטאורית וחירב לעצמו עם בליינות, גאנח בלי בליינות מחרב לעצמו ולנו כל הזדמנות להתקדם.
- Sir Alex Ferguson
Itay כתב: ↑25 יולי 2026, 14:45לא צריך לפגוש מישהו מהצוות, רן בעצמו אמר את זה כשנשאל בעונה שעברה על האפס תפוקה מגאנח ועל הצעקות שהוא חוטף מיתר השחקנים.
ודיוף? ואחמד? ואליאס? וסטויאנוב? גם הם עדין כאן/נשארו כאן בגלל שהם שחקני בית?
גאנח מרוויח משכורת חייל, כלומר העלות שלו אפסית למערכת. אני חושב שהקיץ היה הזמן למכור ושבמקסימום הוא יכול לעלות כמחליף מהספסל, אבל מכאן ועד לתאר את זה כאילו הוא מועדף על איזה כוכבי כדורגל כי הוא שחקן בית המרחק גדול.