נייג'ל האסלביינק
- ForeverRed
Re: נייג'ל האסלבינק
בצל הדיבורים על עזיבתו האפשרית של הכוכב נייג'ל האסלביינק, הבהיר שרצקי: "נייג'ל האסלביינק לא יעבור להפועל באר שבע אחרי המשחק בין הקבוצות".
- The red one
שווה ערך ל"טוני וואקמה שחקן של הפועל באר שבע ואני לא רואה סיבה שזה ישתנה"ForeverRed כתב:בצל הדיבורים על עזיבתו האפשרית של הכוכב נייג'ל האסלביינק, הבהיר שרצקי: "נייג'ל האסלביינק לא יעבור להפועל באר שבע אחרי המשחק בין הקבוצות".
השתגעו בעלי הקבוצות.
אחר כך באים בתלונות למה הפועל בש עושה מהלכים אגרסיביים להביא שחקנים.
אחר כך באים בתלונות למה הפועל בש עושה מהלכים אגרסיביים להביא שחקנים.
הוא התכוון שהוא יעבור ביום ראשון/שני/שלישי, במוצ"ש קצת קשה לבצע עסקאות.ForeverRed כתב:בצל הדיבורים על עזיבתו האפשרית של הכוכב נייג'ל האסלביינק, הבהיר שרצקי: "נייג'ל האסלביינק לא יעבור להפועל באר שבע אחרי המשחק בין הקבוצות".
העיקר אתה עיתונאי..The red one כתב: שווה ערך ל"טוני וואקמה שחקן של הפועל באר שבע ואני לא רואה סיבה שזה ישתנה"
שום ח'יר לא רואים ממך.
תן משהו קטן מהמקורבים,משהו..
ולו הביאו את וובה בחינם (:ForeverRed כתב:בצל הדיבורים על עזיבתו האפשרית של הכוכב נייג'ל האסלביינק, הבהיר שרצקי: "נייג'ל האסלביינק לא יעבור להפועל באר שבע אחרי המשחק בין הקבוצות".
מגיע לנו.
- The red one
למה ככה? אני כתבתי באשכול הזה על ההתרחקות במשא ומתן בערך שעה-שעתיים לפני שזה יצא באתרים.אדום זקן כתב: העיקר אתה עיתונאי..
שום ח'יר לא רואים ממך.
תן משהו קטן מהמקורבים,משהו..
מרביעי, ככל שאני יודע כמובן, לא היו דיבורים ולא היה משהו חדש.
אבל אני חוזר ואומר כאן פעמים שהמילה האחרונה לא נאמרה. אלונה לא ויתרה
יפה,ככה אתה מראה רצינות.The red one כתב: למה ככה? אני כתבתי באשכול הזה על ההתרחקות במשא ומתן בערך שעה-שעתיים לפני שזה יצא באתרים.
מרביעי, ככל שאני יודע כמובן, לא היו דיבורים ולא היה משהו חדש.
אבל אני חוזר ואומר כאן פעמים שהמילה האחרונה לא נאמרה. אלונה לא ויתרה
פזר תערפל.
מצפה ממך לעידכונים במוצ"ש.
- The red one
אני חושב שאם הוא יתן מולנו הופעה, אלונה לא תהסס לפתוח את הכיס.אדום זקן כתב: יפה,ככה אתה מראה רצינות.
פזר תערפל.
מצפה ממך לעידכונים במוצ"ש.
מה שמביא אותי לשאלה מעניינת - אם אומרים לכם שאנחנו מסיימים בתיקו 2:2 מותח מחר אבל נייג'ל נותן הופעה, שתגרום לאלונה להחתים אותו עד יום שלישי בשבוע הקרוב. קונים ?
- ForeverRed
אם משחק אחד ישפיע על ההחלטה של אלונה, לכאן או לכאן, אז מצבנו לא טוב.The red one כתב: אני חושב שאם הוא יתן מולנו הופעה, אלונה לא תהסס לפתוח את הכיס.
מה שמביא אותי לשאלה מעניינת - אם אומרים לכם שאנחנו מסיימים בתיקו 2:2 מותח מחר אבל נייג'ל נותן הופעה, שתגרום לאלונה להחתים אותו עד יום שלישי בשבוע הקרוב. קונים ?
- The red one
לא בטוח שרק לגבי נייג'ל אבל כן, יכול להיות שאם מחר נותנים חרא הופעה, אז יתפכחו ויבינו שגם לליגה מה שיש לא יספיקForeverRed כתב: אם משחק אחד ישפיע על ההחלטה של אלונה, לכאן או לכאן, אז מצבנו לא טוב.
אם הוא גם תופר את מכבי בראשון אז כןThe red one כתב: אני חושב שאם הוא יתן מולנו הופעה, אלונה לא תהסס לפתוח את הכיס.
"אם באר שבע רוצים אותי הם יודעים מה צריך לעשות "
חחחח אני מתתתת
בכר:"נייג'ל שחקן של קריית שמונה"
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
חחחחחחחח מה זה אומר?maxkid22 כתב:חחחח אני מתתתת
שגיא מלמד וגאדיר בדרך אליהם והאסלבנק אלינו?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!