חאתם עבד אלחמיד
Re: חאתם עבד אלחמיד
ממשיך במגמת השיפור. בית"ר היה מבחן גדול עבורו ועבור טאהא והם עמדו בו בסדר גמור, החוליה החלשה הייתה הקישור עד החילופים של בכר.
עשה את הטעויות הקבועות לצערי... גם פנדל כנראה (שלא נשרק) וגם כל המהלך של הפנדל שכן נשרק התחיל מהתחכמות שלו
על וארן זה לא היה אורן?yedidel כתב:עשה את הטעויות הקבועות לצערי... גם פנדל כנראה (שלא נשרק) וגם כל המהלך של הפנדל שכן נשרק התחיל מהתחכמות שלו
במהלך של הפנדל קיבל מסירה גרועה באזור מסוכן. זה היה די ברור שהמהלך הזה לא הולך למקום טוב.לא חושב שהוא אשם בלעדי.
אין בלם שלא עושה טעויות. בסה״כ הוא בתקופה טובה מאוד.yedidel כתב:עשה את הטעויות הקבועות לצערי... גם פנדל כנראה (שלא נשרק) וגם כל המהלך של הפנדל שכן נשרק התחיל מהתחכמות שלו
אהבתי את הטירוף שלו אתמול. הרים את הקהל מספר פעמים ובסוף המשחק הראשון שרץ לחגוג עם הדרומי.
הקדמת אותי. איבד כדור לסילבסטר במקום להעיף. סתם החזיר אותם למשחק.yedidel כתב:עשה את הטעויות הקבועות לצערי... גם פנדל כנראה (שלא נשרק) וגם כל המהלך של הפנדל שכן נשרק התחיל מהתחכמות שלו
ממשיך להיות חלק אינטגרלי מההגנה הטובה בישראל. אם לפני חודשיים הייתה תחושה שכל התקפה זה גול אז כבר לא כך.
הכן פנדל לא פנדל התחיל בכלל כאשר וארן עבר את ביטון כמו מים.
הכן פנדל לא פנדל התחיל בכלל כאשר וארן עבר את ביטון כמו מים.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
לא היה פנדל, אבל כן כל המהלך של הפנדל התחיל מאיזה שטות שהוא עשה...
באופן כללי היה טוב אבל מאז הפנדל כאילו נעלם לו הביטחון ולא ידע מה לעשות עם הכדור.
באופן כללי היה טוב אבל מאז הפנדל כאילו נעלם לו הביטחון ולא ידע מה לעשות עם הכדור.
רק אהבה תנצח...
אולי כי ניצחנו אז התוצאה מסנוורת אתכם אבל בפועל, עשה אתמול פנדל ברור על וארן שיכל להחזיר את המשחק ל1-1 קליל, עוד כמה יציאות מטופשות קדימה שבהם הוא גם לא משיג את הכדור וגם לא מבצע עבירה כדי שיספיק לחזור להגנה והפנדל שביתר קיבלו התחיל ממנו.
לא מחזיק ממנו בכלל וחושב שהוא לא מתאים לרמות האלה...
טרייד שלו חזרה לאשדוד תמורת אלקה+ כמה גרושים יהיה מעולה בעיניי.
לא מחזיק ממנו בכלל וחושב שהוא לא מתאים לרמות האלה...
טרייד שלו חזרה לאשדוד תמורת אלקה+ כמה גרושים יהיה מעולה בעיניי.
כל אחד מאתנו מקובע כנראה...
אני רואה שחקן שמהדקה שויטור יצא עולה מדרגה, לוקח אחריות, דינמי ואחראי.
עשה אתמול טעות לפני הפנדל, יצא לכמה דקות מהריכוז אבל חזר לעצמו מיד.
נכס לקבוצה.
נכס לקבוצה.
המהלך של הפנדל שנשרק התחיל יותר משטות של אוגו ומליקסון שבמקום לרוץ קדימה החליטו לעשות כמה דריבלים בחצי ולתת פס אחורה לסבך את הענינים .
בגול טעו יותר מדי שחקנים ולא חאתם לבד.
בגול טעו יותר מדי שחקנים ולא חאתם לבד.
מסכים לחלוטין. עבר דרך ענקית מאז אותה מחצית נגד בית"ר כאשר יחד עם אוחיון הציג מחזה מבעית של הגנה לכאורה.MikiRed כתב:כל אחד מאתנו מקובע כנראה...
נכס לקבוצה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
הגיע למאני טיים הבחור. אחלה חאתם
נתן את המשחק הכי טוב של בלם אי פעם בעולם ביקום בגלקסיה!
תודה!!!
תודה!!!
כניראה באמת הטבע שלנו הוא לשפוט מהר.. בלי לתת זמן.
השתחרר.Totti כתב:יחזור לרוטציה, אולי גם להרכב.
אני עדיין מאמין שהוא מוכשר ובעל פוטנציאל גבוהה משל טאהא ואוחיון.
התאקלמות קשה וציפיות שיהפוך למושיע במיידי, אולי אחרי שהתסגל, משהו ישתחרר
אחלה חאתם
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]