אדום זקן כתב:אני לא מבין על מה הטרוניה? הייתה ללויטה האפשרות לחתום על חוזה כבר מלפני חודשיים והוא לא עשה זאת, מה ציפה שיחכו לו כאן כל החיים ועוד בכל עונה להשאיר לו אופציית יציאה לחו"ל? מה זה חוזה במעמד צד אחד? לדעתי השאננות והעובדה שבב"ש מוכנים לחכות לו כי אוהבים אותו גרמה להשהות את ההחלטה אם לחתום ואז הסוכן שלו שעכשיו מתלהם מבין שהוא יצא מטומטם והרי מה ההגנה הכי טובה אם לא התקפה.
אני באופן אישי מאוד מרוצה מהמהלך זה מראה שמשהו התבגר המועדון הזה שחושבים נטו ביסנס ולא מהרגש,הרי אם לויטה בסופו של דבר היה חותם בחו"ל מה הייתם אומרים אז? ,איזה הנהלה מחורבנת" ישנים על האף" וכו' אז קודם כל סחתיין על התושיה וההחלטה המהירה והלוואי שימשיכו לפעול כך כל עונת המלפפונים
זקן וחכם....
מסכים בהחלט, זו עמדה חשובה מידי וחיכנו מספיק.
היה צריך לקבל החלטה וזה מה שנעשה וטוב שכך.
לויטה וקצב מאוכזבים וכועסים כי הם יודעים שאף קבוצה בארץ לא תסכים לשלם להם מה שהפועל ב"ש רצתה לשלם...
הייתה להם הזדמנות לחתום במשך כל העונה עם אפשרות יציאה לחו"ל בסוף העונה.
חבל. גם להפועל ב"ש, וגם ללויטה. היה חיבור מצויין לדעתי.
בכל מקרה זה כנראה החלטה של אלישע לוי. אם אלישע היה רוצה את אוהד לוטיה היו מחתימים אותו.
מראיון של לויטה ברדיו דרום לפני זמן קצר מצטיירת תמונה לא ממש ברורה:
חוזר הרבה פעמים על כך שהמועדון יצר איתו קשר רק אחרי שכבר התקבלה ההחלטה לגבי אג'ידה, וזה מוזר כי הרי גם עכשיו עדיין אין שום הודעה רשמית מהמועדון על חתימתו.
לפי מה שהבנתי מהראיון הוזמן ע"י אסי לפגישה במועדון היום אחה"צ, אך לא הגיע כי הרגיש ש"אין טעם".
חבל שהעניינים נסגרים ככה, וחבל שכך לויטה וקצב מכבסים את הכל בחוץ. אם אכן הוזמן היום לפגישה וסירב להגיע, הוא לא יכול להאשים אף אחד שלא הודיע לו...
אוהב נאוד את אוהד וכבר אמרתי בעבר שהלוואי והיו לנו עוד שחקנים אינטילגנטיים כמוהו בקבוצה.
הכל מקרה, תודה רבה על מה שעשה.
צריך לקבל בהבנה את זה שאלישע מעדיף את אג'ידה. זו זכותו של מאמן.
בס"ד
לויטה וגלעד קצב צריכים להבין שאי אפשר לאכול את העודה ולהשאיר אותה שלמה.
פשוט אי אפשר לחכות, לחכות ולחכות עם פזילה לאירופה, הוא מתח את החבל יותר מדי.ואני לא קונה את הסיפורים על דחיית הצעות מאירופה.
עמדת השוער זו העמדה הקריטית במגרש, כל יום של עיכוב עלול להוריד את איכות האלטרנטיבה (מי מבטיח שנמצא שוער ברמתו של אג'ידה בעוד שבוע?) ולכן אין זמן לחכות.
אני מקווה שכאן גם עובר מסר לשאר השחקנים (אהמ ראדי אהמ), הפועל ב"ש זו לא ברירת מחדל ששמים בסוף הרשימה.
לכל האוהדים שפתחו את הפה על המועדון זה ציטוט של לויטה מספורט5
"הורתי לסוכנים שלי להתחיל לנהל מו"מ עם ב"ש והם אמרו לי לחכות, העניין הוא שציפיתי להתנהלות אחרת."
שיבוא בטענות לסוכנים שלו.. לא לאלונה ולא למועדון.
למרות שאני מאוד רציתי שהוא יהיה השוער שלנו.
1. אני אוהב את לויטה מאוד.
2. מסכים ב-100%. מניפולציות בגרוש מבחור אינטלגנט כמוהו בעיקר פוגעות בנו. הוא אמור לתת לנו יותר קרדיט...
3. חד משמעית - עושה רושם שמדובר בהחלטה של אלישע לוי. לטוב או לרע...
4. אג'ידה שוער שני בניגריה, לפני איינוגבה? אם כן - באמת מדובר בשוער לא רע בכלל.
RedRock כתב:1. אני אוהב את לויטה מאוד.
2. מסכים ב-100%. מניפולציות בגרוש מבחור אינטלגנט כמוהו בעיקר פוגעות בנו. הוא אמור לתת לנו יותר קרדיט...
3. חד משמעית - עושה רושם שמדובר בהחלטה של אלישע לוי. לטוב או לרע...
4. אג'ידה שוער שני בניגריה, לפני איינוגבה? אם כן - באמת מדובר בשוער לא רע בכלל.
איך יתן ? כל הקיר שלו בפייס מפוצץ בהודעות תמיכה כמה כואב להם שהוא ויתר בשבילנו על אירופה ואנחנו ככה עושים לו.......