קבוצה מעצבנת-הנהלה מעצבנת
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
קבוצה מעצבנת-הנהלה מעצבנת
פשוט מעצבן, יש כל כך הרבה שחקנים ישראלים בשוק שפנוים, שוערים ישראלים מוכשרים שיכולים לבוא לפה (ניל אברבנל לדוגמא...) אבל כולם מחכים לאלישע לוי, האדון המעצבן שנמצא בחו"ל, מה נהיה אין אינטרנט-פלאפונים-וואטאבר בשביל לשאול אותו את מי הוא רוצה ולהתחיל להחתים, הפועל תל אביב מתפרקת, אשדוד בדרך לשם, ושאר הקבוצות חוץ מ4 (בני יהודה, מכבי חיפה, קריית שמונה ומכבי תל אביב) לא נמצאות במצב כלכלי כביר בשביל להחתים מכל הבא ליד, אז יאללה שיתחילו להזיז דברים, וכן אני יודע שזה רק ההתחלה של עונת המלפפונים, אבל באמת, לא באלי לראות את הקבוצה קונה שחקנים גרועים שוב ושכל משחק הלב שלי יתחיל לפעום כמו לא יודע מה, שנה אחת באלי לשמוח באמת והשנה אם המצב של הכדורגל הישראלי ימשיך להדרדר יש מצב שזה גם יקרה, אז יאללה!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
Re: קבוצה מעצבנת-הנהלה מעצבנת
תיהיה בטוח ששם גדול העונה לא יגיע ואף שחקן מהפועל תל אביב לא יגיע לכאן.
הפועל באר שבע גם השנה לצערנו תהייה קבוצת אמצע פחות או יותר.
אז אין צורך להתעצבן וכאלה....
הפועל באר שבע גם השנה לצערנו תהייה קבוצת אמצע פחות או יותר.
אז אין צורך להתעצבן וכאלה....
האדון המעצבן שנמצא בחו"ל ?
מה אסור לבן אדם להנות ולטייל בעולם בחופשת הקיץ ? הוא הרג מישהו ?
למי לעזעזל אכפת משמות גדולים העיקר שיבנה קבוצה מגובשת ומוכשרת שתשחק כדורגל שיביא גאווה לאוהדים.
צודק לגמרישמעון א כתב:האדון המעצבן שנמצא בחו"ל ?
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up1/zzdnixjwqizb.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
למה שייהנה בזמן ש-דר מתחרפן מזה שיש מלא ישראלים ברמה של מסי בשוק?שמעון א כתב:האדון המעצבן שנמצא בחו"ל ?
למה שיקח חופש?
למה להיות רגועים אם אפשר להיות טמפונים?
זהו, מחוק מר אלישע לוי. הוא נח יותר מדי...
הייתי מציע לרוב אוהדי ב"ש לעשן הרבה חומר טוב אם הוא רק היה חוקי...תהיו רפויים.
מספיק כבר תהיו רגועים עברנו הרבה העונה הזאתי מגיע לנו קצת שקט תנו לאלישע לעבוד הוא חזר כבר מחו"ל ולפי ספורט 5 אנחנו קרובים לסיכום עם תומר סוויסה שלפי מה ששמעתי הוא חלוץ טוב.
חבר'ה זה קיץ עכשיו אני מציע שבמקום להתעצבן על המצב (ובאמת שאין על מה להתעצבן) תשימו עליכם איזה בגד ים ותקפצו לחוף ים באשקלון אחלה דשא יש שם ואחלה ים
חבר'ה זה קיץ עכשיו אני מציע שבמקום להתעצבן על המצב (ובאמת שאין על מה להתעצבן) תשימו עליכם איזה בגד ים ותקפצו לחוף ים באשקלון אחלה דשא יש שם ואחלה ים

אין כמוך, אין!RedRock כתב:
למה שייהנה בזמן ש-דר מתחרפן מזה שיש מלא ישראלים ברמה של מסי בשוק?
למה שיקח חופש?
למה להיות רגועים אם אפשר להיות טמפונים?
זהו, מחוק מר אלישע לוי. הוא נח יותר מדי...
הייתי מציע לרוב אוהדי ב"ש לעשן הרבה חומר טוב אם הוא רק היה חוקי...תהיו רפויים.

אני מעדיף לקרוא על שחקנים שחתמו!! ולא שחקנים שמנוהל מו"מ איתם או שהסוכן שלהם מנסה לבנות להם חוזה משודרג על גבינו..
לחזור לימים הראשונים של אלונה..הכל בשושו ואז בבוקר אתה קורא שקדוסי חתם.. ואחרי שבוע מליקסון חתם..
לחזור לימים הראשונים של אלונה..הכל בשושו ואז בבוקר אתה קורא שקדוסי חתם.. ואחרי שבוע מליקסון חתם..
פשוט בושה זה ממשיך אפילו לאלה כבר לא יגיע הוא חתם בהפועל חיפה נראה כמה זמן ימשך ככה בקבוצה ומי יגיע לפה בסוף כמו תמיד ברירת מחדל יהיה רק
לפני שהקבוצה תסע למחנה אימונים אפשר יהיה להתחיל לסכם את עונת המלפפונים.. עד אז יש זמן ומוקדם לשפוט..
לך תדע, אולי בכלל אלישע לא רצה את לאלה.. ממה שההבנתי הוא רצה גם לחזור לשחק בצפון..
לך תדע, אולי בכלל אלישע לא רצה את לאלה.. ממה שההבנתי הוא רצה גם לחזור לשחק בצפון..