תעזבו את גיא לוי בשקט
תעזבו את גיא לוי בשקט
שמעתי ככה קצת ביקורות ביציע.
רק מזכיר שמשחק היה בשליטה מוחלטת שלנו.
שחקנים החמיצו בלי סוף ועדיין הובלנו.
נאסר הורחק בצורה מטומטמת בשני צהובים מפגרים, ועדיין הגענו ליותר מצבים לנצח מאשר הפועל פ"ת.
לוטם ז'ינו נכנס לעמדת החלוץ וישר הגיע למצב לגמור את המשחק והחמיץ ברשלנות.
אז יש גבול כמה מאמן יכול להיות אשם בהפסד.
אה - ולמי שרצה הסבר למה הביקורת על יוסי שבחון עם כל ה"טכניקה" וה"נסיון" שלו, שיסתכל על גיא צרפתי, היותר "אנונימי", איך באמת עושים את ההבדל.
רק מזכיר שמשחק היה בשליטה מוחלטת שלנו.
שחקנים החמיצו בלי סוף ועדיין הובלנו.
נאסר הורחק בצורה מטומטמת בשני צהובים מפגרים, ועדיין הגענו ליותר מצבים לנצח מאשר הפועל פ"ת.
לוטם ז'ינו נכנס לעמדת החלוץ וישר הגיע למצב לגמור את המשחק והחמיץ ברשלנות.
אז יש גבול כמה מאמן יכול להיות אשם בהפסד.
אה - ולמי שרצה הסבר למה הביקורת על יוסי שבחון עם כל ה"טכניקה" וה"נסיון" שלו, שיסתכל על גיא צרפתי, היותר "אנונימי", איך באמת עושים את ההבדל.
Re: תעזבו את גיא לוי בשקט
גיא לוי יש אשמה ענקית!
ואל תנסה לחסוך את האמת!
עם הוא נותן לגמל שלמה (אקסברד) לשחק, הוא מטומטם.
עם הוא נותן לבלרינה (שיבחון) לשחק, הוא מטומטם.
עם הוא לא מסוגל להכניס טיפת גרם מישכל לשחקן שידוע כמטומטם (רמז קל: מתחיל ב-נ וקיבל היום אדום), אז הוא מטומטם לא פחות מהשחקן.
ואל תנסה לחסוך את האמת!
עם הוא נותן לגמל שלמה (אקסברד) לשחק, הוא מטומטם.
עם הוא נותן לבלרינה (שיבחון) לשחק, הוא מטומטם.
עם הוא לא מסוגל להכניס טיפת גרם מישכל לשחקן שידוע כמטומטם (רמז קל: מתחיל ב-נ וקיבל היום אדום), אז הוא מטומטם לא פחות מהשחקן.
ברור שלא כל האשמה על המאמן, אבל אתה קצת מגן עליו יותר מידי, ידידי.
1. אחרי ההרחקה כבר ראינו שהשחקנים הולכים אחורה. קצת מאוחר מידי הוא נזכר עם החילוף.
2. אקסברד מחמיץ בלי סוף, גבאי פצוע. אין חלוצים על הספסל. ועדיין אבו לאבן עם הנוער.
3. על האדום שלוטם זינו חטף באשדוד, הוא מחק אותו חודשיים. בוא נראה כמה זמן נאסר ישב בחוץ על הטמטום.
4. לוטם נכנס בדקה 90(!) , סוג החילופים שאני לעולם לא אבין.
5. שחקנים זה גם הרבה עניין של מומנטום. אין ויכוח על העובדה ששבחון לא מצליח לבטא את מה שיש בו, אבל מצחיק כי כשהיו שמועות על זה שצרפתי יבוא כולם הסתכלו בבדיחה.
1. אחרי ההרחקה כבר ראינו שהשחקנים הולכים אחורה. קצת מאוחר מידי הוא נזכר עם החילוף.
2. אקסברד מחמיץ בלי סוף, גבאי פצוע. אין חלוצים על הספסל. ועדיין אבו לאבן עם הנוער.
3. על האדום שלוטם זינו חטף באשדוד, הוא מחק אותו חודשיים. בוא נראה כמה זמן נאסר ישב בחוץ על הטמטום.
5. שחקנים זה גם הרבה עניין של מומנטום. אין ויכוח על העובדה ששבחון לא מצליח לבטא את מה שיש בו, אבל מצחיק כי כשהיו שמועות על זה שצרפתי יבוא כולם הסתכלו בבדיחה.

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אז את מי גיא לוי יעלה כחלוץ, אין לו חלוץ 9 נוסף, והחלוץ היחידי שכן טוב מאקברד פצוע, מה אתה רוצה שגיא לוי יעשה לעזאזל?
שבחון למרות ההחטאות הוא שחקן טוב והראה את זה בכמה וכמה משחקים.
ומה גיא אשם בזה שנסאר עשה עבירה מטופשת?
לפעמים המאמן לא יכול לשלוט בנעשה במגרש, אם זה היה תלוי בגיא לוי היינו כבר באזור הפלייאוף העליון, אז דיי כבר לרדת עליו הוא האחרון שאשם בהרבה מאוד משחקים, נכון היו לו כמה וכמה טעויות אבל למה אקסברד מחטיא כל כך הרבה פעמים גם בזה גיא לוי אשם?
למה אם הוא היה עולה עם שחקן אחר בחוד השחקן הזה היה כובש?
שבחון למרות ההחטאות הוא שחקן טוב והראה את זה בכמה וכמה משחקים.
ומה גיא אשם בזה שנסאר עשה עבירה מטופשת?
לפעמים המאמן לא יכול לשלוט בנעשה במגרש, אם זה היה תלוי בגיא לוי היינו כבר באזור הפלייאוף העליון, אז דיי כבר לרדת עליו הוא האחרון שאשם בהרבה מאוד משחקים, נכון היו לו כמה וכמה טעויות אבל למה אקסברד מחטיא כל כך הרבה פעמים גם בזה גיא לוי אשם?
למה אם הוא היה עולה עם שחקן אחר בחוד השחקן הזה היה כובש?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
1. איזה חילוף הוא היה אמור לעשות? השחקנים הלכו אחורה 7 דקות ואז חזרו ללחוץ.הילה חדד כתב:ברור שלא כל האשמה על המאמן, אבל אתה קצת מגן עליו יותר מידי, ידידי.
2. אף אחד מאיתנו לא יודע איך אבו-לאבן, חוץ מזה שהוא היה פרווה בתחילת עונה. די כל פעם לזרוק את השם שלו, אם הוא יוכיח את עצמו באימונים הוא ישחק.
3. זה לא ממש מדוייק, פשוט אחר כך איציק ועקנין נכנס להרכב ונשאר בזכות ואז הגיע קיסו. ז'ינו לא נענש או משהו. מה שכן צריך לשקול קנס לנאסר על שני צהובים מטומטמים.
4. הקבוצה שיחקה לא רע בעשרה שחקנים והגיעה למצבים.
5. מודה באשמה. אבל היום (ומסתבר שלא רק היום לפי מה שהאוהדים שלהם אומרים עליו), הוא ניצח משחק ממצב וחצי ששבחון (ולא רק היום, כפי שאנחנו אומרים כל העונה) לא עשה מחמישה מצבים.
קבוצה מקבלת אדום והמאמן בהלם.למה לא להגיב מהר עם חילוף???למה לא להכניס את מוטי מלכה כחלוץ??האם לוטם חלוץ טוב יותר???
בס"ד
אם אקסברד יורד רק בדקה ה-90 אז זו בהחלט אשמה של מאמן.
מה קשור לוטם לעמד החלוץ? למה לא להכניס את מלכה?
גרביץ' ומלכה היו חייבים להיכנס מיד אחרי האדום של נאסר במקום שבחון ואקסברד.
במקום זה קיבלנו את החילוף הראשון רק בדקה ה-80 והשני בדקה ה-90.
במקום שמלכה יקבל את הכדור בדקה ה-92 (כשהוא נמצא במצב של לוטם) שהוא חם אחרי 20 דקות של משחק, קיבלנו קשר אחורי קר שנכנס רק לפני דקה במצב שמכריע משחק.
לא האשם הבלעדי, אבל בהחלט יש חלק.
אם אקסברד יורד רק בדקה ה-90 אז זו בהחלט אשמה של מאמן.
מה קשור לוטם לעמד החלוץ? למה לא להכניס את מלכה?
גרביץ' ומלכה היו חייבים להיכנס מיד אחרי האדום של נאסר במקום שבחון ואקסברד.
במקום זה קיבלנו את החילוף הראשון רק בדקה ה-80 והשני בדקה ה-90.
במקום שמלכה יקבל את הכדור בדקה ה-92 (כשהוא נמצא במצב של לוטם) שהוא חם אחרי 20 דקות של משחק, קיבלנו קשר אחורי קר שנכנס רק לפני דקה במצב שמכריע משחק.
לא האשם הבלעדי, אבל בהחלט יש חלק.
1. להוציא את שבחון ולהכניס את גרביץ. בדיוק כמו שעשה, רק הרבה קודם.yedidel כתב:
1. איזה חילוף הוא היה אמור לעשות? השחקנים הלכו אחורה 7 דקות ואז חזרו ללחוץ.
2. אף אחד מאיתנו לא יודע איך אבו-לאבן, חוץ מזה שהוא היה פרווה בתחילת עונה. די כל פעם לזרוק את השם שלו, אם הוא יוכיח את עצמו באימונים הוא ישחק.
3. זה לא ממש מדוייק, פשוט אחר כך איציק ועקנין נכנס להרכב ונשאר בזכות ואז הגיע קיסו. ז'ינו לא נענש או משהו. מה שכן צריך לשקול קנס לנאסר על שני צהובים מטומטמים.
4. הקבוצה שיחקה לא רע בעשרה שחקנים והגיעה למצבים.
5. מודה באשמה. אבל היום (ומסתבר שלא רק היום לפי מה שהאוהדים שלהם אומרים עליו), הוא ניצח משחק ממצב וחצי ששבחון (ולא רק היום, כפי שאנחנו אומרים כל העונה) לא עשה מחמישה מצבים.
2. וכאילו שאקסברד לא פרווה, דובב לא פרווה. בטח נזרוק, כשהשיקולים יהיו מקצועיים נטו ולא כי הם רכש והוא מהנוער יהיה סיכוי לראות משהו.
3. אתה רק מרים לי לוולה. קיסו אפור ברמות מטורפות. מעניין שאין ביקורת על זה. כי הוא זר.
4. שיחקה לא רע, לא אמרתי אחרת. מה העניין של חילוף בדקה 90, זה אני ממש לא מבינה. ועוד במזג אוויר שמי שמשחק משחק שלם לא מתחמם מספיק. ומילא חימום, להכניס קשר אחורי ולהוציא חלוץ, ממש הזוי(ולא אכפת לי שלוטם תופקד כחלוץ).
5. אחלה, כל הכבוד לצרפתי. ועדיין בחומר שחקנים שיש לנו, שבחון טוב יותר מחצי קבוצה. (אבל נפסיק עם הויכוח הזה, מיצינו אותו בטופיק ההוא).

- A Chosen One
משחק ענק שלנו ושאף אחד לא יגיד לי אחרת. לפעמים הכדורגל אכזרי, אין מה לעשות. מה שבטוח, זה שהתגובות שרואים פה רק יחזירו אותנו לצורת משחק הקודמת
נצמצם את הסעיפיםהילה חדד כתב:
1. להוציא את שבחון ולהכניס את גרביץ. בדיוק כמו שעשה, רק הרבה קודם.
2. וכאילו שאקסברד לא פרווה, דובב לא פרווה. בטח נזרוק, כשהשיקולים יהיו מקצועיים נטו ולא כי הם רכש והוא מהנוער יהיה סיכוי לראות משהו.
3. אתה רק מרים לי לוולה. קיסו אפור ברמות מטורפות. מעניין שאין ביקורת על זה. כי הוא זר.
4. שיחקה לא רע, לא אמרתי אחרת. מה העניין של חילוף בדקה 90, זה אני ממש לא מבינה. ועוד במזג אוויר שמי שמשחק משחק שלם לא מתחמם מספיק. ומילא חימום, להכניס קשר אחורי ולהוציא חלוץ, ממש הזוי(ולא אכפת לי שלוטם תופקד כחלוץ).
5. אחלה, כל הכבוד לצרפתי. ועדיין בחומר שחקנים שיש לנו, שבחון טוב יותר מחצי קבוצה. (אבל נפסיק עם הויכוח הזה, מיצינו אותו בטופיק ההוא).

דובב לא פרווה, דובב נפצע הרבה. יחסית למתי שהוא כן משחק הוא נותן אחלה תפוקה.
כמו שאמרתי למשה, אם רוצים להאשים מאמן שיש לי מניות בכרטיסי שחקן של הרכש תגידו בפה מלא. אחרת אני סומך עליו שהוא בוחר את השחקנים הטובים.
קיסו עם אחלה משחק היום. ואני גם חושב שאיציק ועקנין צריך לחזור להרכב. אבל מה הקשר לז'ינו? ועקנין לפניו ברוטציה.
דובב בלי השלושער, עם שני שערים בלבד. חלוץ כן.yedidel כתב:
נצמצם את הסעיפים
כמו שאמרתי למשה, אם רוצים להאשים מאמן שיש לי מניות בכרטיסי שחקן של הרכש תגידו בפה מלא. אחרת אני סומך עליו שהוא בוחר את השחקנים הטובים.
קיסו עם אחלה משחק היום. ואני גם חושב שאיציק ועקנין צריך לחזור להרכב. אבל מה הקשר לז'ינו? ועקנין לפניו ברוטציה.
אז תמשיך לסמוך, לבריאות.
ואיך אתה יכול להגיד שאיציק לפני לוטם ברוטציה כשאיציק כבר שלושה שבועות לא בסגל של הבוגרים. זה התהפך מזמן.

נו. ואבו לאבן עם שניים, ומספר הדקות לא רחוק. מה זה בלי השלושער? זה מתנה השלושער?הילה חדד כתב:
דובב בלי השלושער, עם שני שערים בלבד. חלוץ כן.
אז תמשיך לסמוך, לבריאות.
ואיך אתה יכול להגיד שאיציק לפני לוטם ברוטציה כשאיציק כבר שלושה שבועות לא בסגל של הבוגרים. זה התהפך מזמן.
איציק ועקנין נכנס לשחק בקרית שמונה, אז לא נראה לי שהוא היה מחוץ לסגל.
ושבוע לפני כן לא היה בסגל, כמו גם היום. לוטם בניגוד אליו, יותר מחודש בערך באופן רציף בסגל הבוגרת. אבל זה באמת לא האישיו.yedidel כתב:
נו. ואבו לאבן עם שניים, ומספר הדקות לא רחוק. מה זה בלי השלושער? זה מתנה השלושער?
איציק ועקנין נכנס לשחק בקרית שמונה, אז לא נראה לי שהוא היה מחוץ לסגל.
דובב עם יותר מ 1000 דקות בליגה, אבולאבן עם 700. אם 300 דקות בשבילך זה לא רחוק. אז אחלה.

עזבו אותכם שטויות, אם היינו מנצלים שליש מהמצבים כולם היו מדברים על המאמן הגדול.
החמצות מזעזעות של שבחון ואקסברד (שניים כ"א) היו שולחים את פ"ת ללאומית והמשחק היה
יכול להיגמר בארבע וחמש אפס. אם הקבוצה תמשיך לשחק ככה היא תישאר בליגה.
החמצות מזעזעות של שבחון ואקסברד (שניים כ"א) היו שולחים את פ"ת ללאומית והמשחק היה
יכול להיגמר בארבע וחמש אפס. אם הקבוצה תמשיך לשחק ככה היא תישאר בליגה.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
המשה בהודעה שלך זה אני? כי אני לא טענתי מעולם שגיא לוי גזר קופון, כן טענתי שהיתרון שלנו על יתר הקבוצות בינואר היה אמור להיות העובדה שלנו יש את היכולת להביא שחקני רכש איכותים. במקום זה החתימו כאן שלושה שחקנים צעירים, לא מוכחים, שאחד מהם בכלל לא משחק, השני הוא פרווה והשלישי לא יכול לשחק 90 דקות. איפה הסקואטינג? איפה הניצול של היתרון הכלכלי? הפיתרונות לגיא לוי ואלונה ברקת.yedidel כתב:
נצמצם את הסעיפים
אני אגב כאן כדי לחזק את הדברים של הילה. שיחקנו אתמול טוב ולכן קשה לי להאשים את גיא לוי בהפסד, אבל בטח שיש לו חלק. הוא לא יכול למנוע את ההחמצות אבל איך אבו לאבן גם היום כשגבאי פצוע לא בסגל? איך יכול להיות שלאחר האדום של נאסר לא התבצע חילוף? אלה טעויות של מאמן ששילמנו עליהם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!