ושום מילה על הדברים הטובים מצד הכתבים!!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדומתוק

ושום מילה על הדברים הטובים מצד הכתבים!!!

שליחה על ידי אדומתוק »

יצרו עיניין הכתבים בשבוע האחרון.הם מחפשים את הרוע.השנאה שלהם תהומית.ביום שישי האחרון שער 3 היה עם 400 ילדים שנכנסו חינם את זה הכתבים שכחו.את היום הולדת של הבן של המנכ"ל הם לא שכחו.את היות הקבוצה במקום ממנו עולים ליגה הם הסתירו.את הקללות הם זכרו.את התרומה לקהילה בעזרה לילדים שכחו. את סימיוני הם זוכרים.את היות מליקסון רכש של גיא הם שכחו .את היות גיא מ10 בבוקר עד הלילה במועדון הם לא יזכירו.הם מחפשי רעתינו.הם לא ממש כתבים הם צידי דם מגעילים.אל תיגררו.תבקרו אל תעלילו.אתמול במעריב ביקרו את המנכ"ל וכתבו בכותרת ענקית "חגיגה בווסרמיל" בגלל שערך לילד יום הולדת במועדון.ביקשו ממנו להתפטר .החוצפה שלהם מגעילה שלא לדבר על רדיו הסעודי דרום ששם את דורון ממן כפרשן עדיף שהיו מבאים את טארק עזיז!!

סמל אישי של משתמש
8red

Re: ושום מילה על הדברים הטובים מצד הכתבים!!!

שליחה על ידי 8red »

לא יודע מה כתבו במעריב.. אשמח לקבל לינק או סריקה של הכתבה.
הם שכחו שהפועל ב"ש זה אמנם מועדון של ציבור מסויים, אבל בבעלות פרטית לגמרי ואם המנכ"ל רוצה לעשות דווקא במועדון יום הולדת לבן שלו- אני חושב שזה דווקא מחזק את הקשר שיש לנפשות הפועלות (שיש אנשים מהצד שחושבים שהן מנוכרות וקרות) למועדון ולסביבה.
אני אפילו אגזים ואומר שזה מחמיא שדווקא איש כזה חשוב החליט לחגוג לבן שלו יום הולדת דווקא במועדון ולא במקום אחר, בת"א למשל... זה מראה את החיבור שלו למועדון.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אדומתוק כתב:יצרו עיניין הכתבים בשבוע האחרון.הם מחפשים את הרוע.השנאה שלהם תהומית.ביום שישי האחרון שער 3 היה עם 400 ילדים שנכנסו חינם את זה הכתבים שכחו.את היום הולדת של הבן של המנכ"ל הם לא שכחו.את היות הקבוצה במקום ממנו עולים ליגה הם הסתירו.את הקללות הם זכרו.את התרומה לקהילה בעזרה לילדים שכחו. את סימיוני הם זוכרים.את היות מליקסון רכש של גיא הם שכחו .את היות גיא מ10 בבוקר עד הלילה במועדון הם לא יזכירו.הם מחפשי רעתינו.הם לא ממש כתבים הם צידי דם מגעילים.אל תיגררו.תבקרו אל תעלילו.אתמול במעריב ביקרו את המנכ"ל וכתבו בכותרת ענקית "חגיגה בווסרמיל" בגלל שערך לילד יום הולדת במועדון.ביקשו ממנו להתפטר .החוצפה שלהם מגעילה שלא לדבר על רדיו הסעודי דרום ששם את דורון ממן כפרשן עדיף שהיו מבאים את טארק עזיז!!
בשבוע האחרון?
הם מחפשים את אלונה מהרגע שהגיעה לפה ואת גיא לוי מהרגע שחתם כאן...

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אפילו אבי שכטר לא תיאר לעצמו כמה נמוך הם יכולים לרדת ולא היה לו מה להגיד חוץ
מזה שהוא לא חשב בכלל על המשמעות של קיום האירוע המצומצם.

סמל אישי של משתמש
orenmass1

שליחה על ידי orenmass1 »

העיתונאים תמיד יחפשו "דם".לא צריך להתרגש.ברגע שנעלה ליגה הם ירוצו אחרינו.בכדי להיות עיתונאי צריך בד"כ אופי חטטני ומגעיל,אז שישארו בשלהם.
:חמור: :חמור: :חמור: :חמור: :חמור: :חמור:

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

מי שקרא בסופ"ש האחרון את אדון נדב דייג ב'ידיעות הנגב', לבטח התקשה לשמור על רוגע :בוער מעצבים: :בוער מעצבים: :בוער מעצבים:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Haimcohen

שליחה על ידי Haimcohen »

ידוע שהם מתעסקים רק בחרא, ולא רק המקומיים, בכלל עיתונאים מחפשים דם תמיד, אבל צריך להבין שזה הלחם שלהם ... בלי זה אין להם עבודה, הרי כמה בשר כבר יש בידיעה בקשר לילדים שנכנסו חינם לשער 3 ? זה לא יעורר הד כמו דמעות של סמיוני ...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

הבעיה שיש כאלו אצלנו שנותנים להם את ליטרת הבשר הזו.
אני אומר - גם ככה הם כותבים מה שהם רוצים ולעולם ינסו להנציח את הסטראוטיפ עלינו - אז למה לעזאזל לשתף איתם פעולה?
למה צריך להתראיין לכל איזה איזה ערוץ ואתר נידח מקומי או ארצי?
מעבר לזה - יש כאלו שגם נותנים להם את זה גם בלי ממש להתראיין - בהתנהגות שלהם במגרש בזמן שידור ישיר לעיני כל האומה.
במקום לתת לפרשנים ולשדרנים להתעסק במה שהולך מקצועית על כר הדשא, הקהל שלנו מרכז את תשומת הלב בו על ידי מעשים שאחר כך יוצרים כותרות שליליות.
אז אל תבואו בטענות אחר כך למה אנחנו ניראים ככה.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Haimcohen כתב:ידוע שהם מתעסקים רק בחרא, ולא רק המקומיים, בכלל עיתונאים מחפשים דם תמיד, אבל צריך להבין שזה הלחם שלהם ... בלי זה אין להם עבודה, הרי כמה בשר כבר יש בידיעה בקשר לילדים שנכנסו חינם לשער 3 ? זה לא יעורר הד כמו דמעות של סמיוני ...

זהו חיים, שאצלנו זה כבר שובר שיאים וחוצה גבולות.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

אליק כתב:
בשבוע האחרון?
הם מחפשים את אלונה מהרגע שהגיעה לפה ואת גיא לוי מהרגע שחתם כאן...
וואוו

זה כבר פאניקה של ממש.
אך אחד לא חיפש את אלונה, עשו עליה כתבות ידידותיות כשהיא הגיעה, עדיין לא מחפשים אותה. מישהו מזכיר אותה בכלל? יצאו על המנכ"ל, יורדים על הקהל ובאים אליו בטענות. לא לאלונה שלא עושה שום דבר בעניין ולא לגיא שמשחק כמו הצרות שלי. ומי חיפש את גיא? הוא חפר לעצמו את הבור כהכריז על היום הראשון שהוא בא בשביל אלונה! תביא את המאמן הכי אטרקטיבי והתקפי בארץ, ברגע שמתבטאים ככה, ועוד בקבוצה כזו עם רגשי נחיתות אין לו סיכוי אצל האוהדים.
ממש לא מחפשים אותו, כולם מציגים אותו כקורבן מסכן שהאוהדים המירשעים נטפלים אליו.
הרי המשפט הכי פופולארי כרגע הוא "מה רוצים מגיא לוי"\"מה הקהל רוצה מהמאמן" וכדומה.

זה שהתקשורת מחפשת לכלוך ומראה רק אותו.... זה ידוע, במיוחד בבאר שבע (נחיתות כבר אמרנו?)

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אדומה דרומית כתב:
וואוו

זה כבר פאניקה של ממש.
אך אחד לא חיפש את אלונה, עשו עליה כתבות ידידותיות כשהיא הגיעה, עדיין לא מחפשים אותה. מישהו מזכיר אותה בכלל? יצאו על המנכ"ל, יורדים על הקהל ובאים אליו בטענות. לא לאלונה שלא עושה שום דבר בעניין ולא לגיא שמשחק כמו הצרות שלי. ומי חיפש את גיא? הוא חפר לעצמו את הבור כהכריז על היום הראשון שהוא בא בשביל אלונה! תביא את המאמן הכי אטרקטיבי והתקפי בארץ, ברגע שמתבטאים ככה, ועוד בקבוצה כזו עם רגשי נחיתות אין לו סיכוי אצל האוהדים.
ממש לא מחפשים אותו, כולם מציגים אותו כקורבן מסכן שהאוהדים המירשעים נטפלים אליו.
הרי המשפט הכי פופולארי כרגע הוא "מה רוצים מגיא לוי"\"מה הקהל רוצה מהמאמן" וכדומה.

זה שהתקשורת מחפשת לכלוך ומראה רק אותו.... זה ידוע, במיוחד בבאר שבע (נחיתות כבר אמרנו?)
אני מקווה שהסרט שלך לא יכיל בתוכו צילומים של בניינים עתיקים בשכונות מצוקה כמו שמתחיל כל
סרט שקשור בבאר שבע :קופץ:

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

חחח
ממש לא

אתה שוכח שאני לא בארשבעית
עם כל הכבוד, לא מעניינים אותי בניינים בעיר, מעניינת אותי קבוצת הכדורגל הפועל באר שבע ואוהדיה. תו לא :-)

למרות הדיעות ההפוכות כרגע, אתה יודע שאני מתה עליך נכון?

חבל שאני לא באה ביום שישי, הייתי משמיעה לגיא מה אני חושבת עליו כבר השבוע. חח

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אדומה דרומית כתב:חחח
ממש לא

אתה שוכח שאני לא בארשבעית
עם כל הכבוד, לא מעניינים אותי בניינים בעיר, מעניינת אותי קבוצת הכדורגל הפועל באר שבע ואוהדיה. תו לא :-)

למרות הדיעות ההפוכות כרגע, אתה יודע שאני מתה עליך נכון?

חבל שאני לא באה ביום שישי, הייתי משמיעה לגיא מה אני חושבת עליו כבר השבוע. חח
יש לך עוד שלושה שבועות עד משחק הבית הבא אני בטוח שתירגעי עד אז.
אם לא היו דיעות הפוכות היינו נהנים להתווכח? :)

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

אני פשוט לא רגילה להיות חלק מהאנטי שנלחמתי בו עד לפני כמה ימים.

תקשיב, נפקחו עיניי ואני לא יכולה לעצום אותן יותר.

אני אקלל את גיא, אם בגלל זה אלונה תלך, שתלך.
בעלים צריך חוסן קצת יותר רציני, בסך הכל זה רק מאמן.
ואם באר שבע שרדה את זינו היא תשרוד גם את זה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אדומה דרומית כתב:אני פשוט לא רגילה להיות חלק מהאנטי שנלחמתי בו עד לפני כמה ימים.

תקשיב, נפקחו עיניי ואני לא יכולה לעצום אותן יותר.

אני אקלל את גיא, אם בגלל זה אלונה תלך, שתלך.
בעלים צריך חוסן קצת יותר רציני, בסך הכל זה רק מאמן.
ואם באר שבע שרדה את זינו היא תשרוד גם את זה.
את בכלל קולטת את הניגוד בין החתימה שלך לדברים שאת אומרת?
בזכות מי שרדנו את אלי זינו? בזכות הקהל הבאר שבעי שגם האמידים שבו לא היו מוכנים לדחוף יד לכיס? או בזכות אלונה ברקת שבאה והצילה את הקבוצה?
להגיד שאם בגלל הקללות אלונה תלך אז שתלך זה להתנתק מהציאות. אלונה לא תלך בגלל הקללות אלא בגלל חוסר הסבלנות של האנשים וחוסר הערכה לאישה שבאה ותורמת המון מזמנה וכספה. אם אלונה תלך זה יהיה אסון ספורטיבי וסיכוים לא קטנים שהקבוצה גם תעלם מהמפה הספורטיבית בישראל.
אם את מוכנה לקחת את הסיכון בשביל שגיא לוי ילך, זכותך, אני לא מוכן.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שלח תגובה