https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... 60&lang=HE" onclick="window.open(this.href);return false;
אלרואי כהן סובב את הקרסול והוא בספק למשחק. הקשר הניגרי, איגיבור לא ישחק.
צריך להיזהר מהכדורים הנייחים של טועמה. אם אני לא טועה בסיבוב הקודם הקרציה הזה עשה את 2 הבעיטות החופשיות שהביאו את ה 2-0 לת"א בבלומפילד.
לקראת הפועל ת"א בשבת
Re: לקראת הפועל ת"א בשבת
תוצאה טובה במשחק הזה תהיה בונוס גדול.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
כל היריבות שלנו על הירידה ניצחו לפחות אחת מהגדולות.
הגיע הזמן שגם אנחנו!!!
הגיע הזמן שגם אנחנו!!!
https://www.one.co.il/Article/193240.html" onclick="window.open(this.href);return false;
שבחון (לצערנו) לא בסגל, לא מצליח להתגבר על המתיחה.
הרוש חוזר לשחק לצד אופיר בשמאל, אביתר וראיין בימין כשנאסר כמו שזה נראה ישחק מתחת לדובב.
אצלם- כהן כשיר, ידין מחוץ לסגל.
הרוש חוזר לשחק לצד אופיר בשמאל, אביתר וראיין בימין כשנאסר כמו שזה נראה ישחק מתחת לדובב.

הרכב מעניין, אבל יותר מדי שינויים מקווה שלא ניפגע מזה.הילה חדד כתב:https://www.one.co.il/Article/193240.html
אני מבין שהתקרית של ועקנין ומלכה לא היתה כל כך חמורה...
כמה שפחות עבירות ב-30 מטר מהשער שלנו כשטועמה ואבוטבול משחקים!!!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ההרכב שפורסם הוא כניראה הההרכ הטוב ביותר שאנחנו יכולים להעלות מחר.
יש לי הרגשה שנאסר ישחק באגף ימין ודווקא אילוז ישחק יותר באמצע ויעזור לסוארס וועקנין.
החזרה של הרוש היא חשובה כי היא מפנה את אופיר לקישור.
ההחלטה היחידה שלא הבנתי היא ההחליטה לשלוח את אבו לאבן לקבוצת הנוער. אם נהיה בפיגור ונצטרך חלוץ מהיר שיעשה את השינוי, את מי נכניס? אקסברד מתאים לסגנון משחק מאוד ספציפי ומלכה נמצא במשבר עמוק מאוד ולא יכול לתרום לנו כרגע.
יש לי הרגשה שנאסר ישחק באגף ימין ודווקא אילוז ישחק יותר באמצע ויעזור לסוארס וועקנין.
ההחלטה היחידה שלא הבנתי היא ההחליטה לשלוח את אבו לאבן לקבוצת הנוער. אם נהיה בפיגור ונצטרך חלוץ מהיר שיעשה את השינוי, את מי נכניס? אקסברד מתאים לסגנון משחק מאוד ספציפי ומלכה נמצא במשבר עמוק מאוד ולא יכול לתרום לנו כרגע.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
נראה לי שיש קצת מעבר למה שאנחנו יודעים בגזרת אבולאבן.משה אוחיון כתב:ההרכב שפורסם הוא כניראה הההרכ הטוב ביותר שאנחנו יכולים להעלות מחר.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
כמה חבל לי עליו, הילד יחיד ששרד את כול המהפכות והירידות ליגה, והוא הפך להיות בעצם שחקן הבית האמיתי ולבסוף נראה שמשהו השתבש שם,izguy83 כתב:
נראה לי שיש קצת מעבר למה שאנחנו יודעים בגזרת אבולאבן.
עדיין הסיפור של מחנה האימונים בטרום העונה מהדהד.... כמה חבל לנו.
- אורית מתוק
היי שבת שלום לכולם!
דבר ראשון מכל הלב מאחלת בהצלחה הערב להפועל באר שבע
ויש לי שאלה האם ילד בן 4 או 5 חייב כרטיס או כניסה חינם?
בהצלחה הפועל באר שבע
דבר ראשון מכל הלב מאחלת בהצלחה הערב להפועל באר שבע
ויש לי שאלה האם ילד בן 4 או 5 חייב כרטיס או כניסה חינם?
בהצלחה הפועל באר שבע