תחזירו את הילד בינואר.
תחזירו את הילד בינואר.
הוא לא חייב לשחק בכל משחק.הוא לא יקח כלום בתקציב.הוא מוכשר והוא שחקן מצויין.יוסי אלקיים מתבזבז במכבי באר שבע.אז נכון שהוא נפצע הרבה ונכון שלא עליו הקבוצה צריכה להיבנות אך כשיש כל כך הרבה מוגבלים בסגל אני בטוח שאפשר למצוא לו מקום.אין אחד בסגל של היום שיכול להרים קרן מדויקת או בעיטת עונשין.וכל אלה שעלו מהנוער השנה לא מגיעים לחצי מהכישרון שיש אצלו.
Re: תחזירו את הילד בינואר.
מחזק.אדומתוק כתב:הוא לא חייב לשחק בכל משחק.הוא לא יקח כלום בתקציב.הוא מוכשר והוא שחקן מצויין.יוסי אלקיים מתבזבז במכבי באר שבע.אז נכון שהוא נפצע הרבה ונכון שלא עליו הקבוצה צריכה להיבנות אך כשיש כל כך הרבה מוגבלים בסגל אני בטוח שאפשר למצוא לו מקום.אין אחד בסגל של היום שיכול להרים קרן מדויקת או בעיטת עונשין.וכל אלה שעלו מהנוער השנה לא מגיעים לחצי מהכישרון שיש אצלו.
בדיוק רציתי לפתוח על זה טופיק היום.
מה גם שיש לבחור חיבור טוב מאוד עם גיא לוי.
אם לא חוסר המזל, היה היום שחקן הרכב בכיר היום בקבוצה.
כל מי שעוקב אחרי מכבי ב"ש יכול להבין שיש המון שחקנים מפוספסים שמסיבות כאלה ואחרות לא נמצאים בהפועל.
מלבד יוסי אלקיים יש עוד מספר שחקנים שעשו התקדמות ושיפור בלתי רגיל כמו פיראס עוואד (בן 19 דריבליסט אדיר ומטוס כמעט כמו גדיר)
מה גם שהוא היה צריך לעבור לקריית שמונה והמהלך טורפד
זוהר חוגג שמשתקם בצורה בלתי רגילה!!
והבלם תמיר עדי (בן 18) שמוכיח כל משחק מחדש שיש צעירים מוכשרים ומפוספסים בעיר (היה פותח וחלק בלתי נפרד מעליית נערים א' ליגה).
ועוד רבים וטובים שנפלו בין כיסאות הקומבינות!!
מלבד יוסי אלקיים יש עוד מספר שחקנים שעשו התקדמות ושיפור בלתי רגיל כמו פיראס עוואד (בן 19 דריבליסט אדיר ומטוס כמעט כמו גדיר)
מה גם שהוא היה צריך לעבור לקריית שמונה והמהלך טורפד
זוהר חוגג שמשתקם בצורה בלתי רגילה!!
והבלם תמיר עדי (בן 18) שמוכיח כל משחק מחדש שיש צעירים מוכשרים ומפוספסים בעיר (היה פותח וחלק בלתי נפרד מעליית נערים א' ליגה).
ועוד רבים וטובים שנפלו בין כיסאות הקומבינות!!
אני לא מבין..
כולכם שולחים שבחים על ימין ועל שמאל לחצי מהסגל של מכבי. הסתכלתם על הטבלה?!
מקום לפני אחרון עם ההגנה הכי חלשה בליגה!!
כולכם שולחים שבחים על ימין ועל שמאל לחצי מהסגל של מכבי. הסתכלתם על הטבלה?!
מקום לפני אחרון עם ההגנה הכי חלשה בליגה!!
מה הוא עושה היום בחיים שלו?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
מניחה שיש קשר בין התזמון של הטופיק לבין הגול של אתמול, אבל חייב לציין את הגול היפייפה שהוא כבש אתמול בסיבוב ז' של הגביע.

יש קשר בהחלט.תזכורת לכישרון גדול שיהיה חבל אם יתבזבז.כשאני רואה כל כך הרבה מוגבלים אני נזכר בו יותר מפעם.והחיסרון בבועט עונשין זועק לשמיים.