דוגמא לשיווק נכון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
izguy83

Re: דוגמא לשיווק נכון

שליחה על ידי izguy83 »

אני חושב שהניהול של הקבוצה לא טוב. יש המון ביקורת שנאמרת וצריכה להיאמר. הסיבה העיקרית היא חוסר מקצועיות של בעלי המקצוע הבכירים (בעלים, מנכ״ל) בתחום. אלו דברים נרכשים, לא כל אחד יכול להיכנס לנעליים כאלו בלי ניסיון. יחד עם זאת, יש גם הרבה דברים טובים שאנחנו לא רגילים אליהם ובסה״כ יש מגמת שיפור בניהול משנה לשנה. אתה התחלת להאשים את הדוברת בכל הבעיות שיש בקבוצה וטענת כי היא פועלת רק מתוך אינטרס לשווק את עצמה. אז אני אומר לך בפירוש שזה לא נכון ושבנוסף להכל היא עוד מטפלת בהמון דברים שלא קשורים לתפקיד שלה. שמע. אתה זה שהתחלת להכפיש את שמה ואומר לי לדבר לגופו של דיון...

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

אהבת חיי ומכבסת מילים.רוצה מתנה לחג.....מה נהיה ממך???תאמין לי מישל אתה מגזים לגמריי.אני מקווה שלא בא לך לריב איתי כמו עם חבריך הטובים.אם תרצה מנוי דבר איתי זה עולה 12000שקל.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

בסופו של דבר כולם בני אדם. וצריכים לדבר אחד עם השני, כי לא מעט מכל הדברים האלה נובעים מאי הבנה.
מניסיון אישי מר אני יכול להגיד שבכל מה שקשור פה לאוהדים-הנהלה הרבה פעמים אנשים משני הצדדים מקבלים רושם לא נכון, נפגעים מדברים שלא נאמרו ושומעים שמועות שאין בהם כלום.

בכל מקרה האישיו צריך להיות מקצועי ולא אישי. מישל לתת ביקורת על התפקוד של ציפורה/אסי/אלונה או כל אחד במערכת זה דבר אחד וזה לגיטימי, לרמוז על מעורבות בדברים כמו הדלפות זה משהו אחר וחבל לרדת לרמה הזאת, אלא אם אתה רוצה לחשוף מקורות.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

זה שי ! כתב:

נכון זה שמה שאמרתי גם לכמה אנשים 100 שקל זאת אומרת 50 שקל למשחק
הרבה יותר אפקטיבי וככה גם עם במקרה של מעידה מול סכנין עדיין אוהדים יבואו כי יש להם כרטיס כבר
זה שי !
י
עזוב אותך מי שהגיע רבע שעה לפני המשחק ואני מדבר על חייל סטודנט שילם 80 ש"ח, לפרטים אבירם טלמור אוהד שהגיע אחרי שלוש שנים למשחק,
והיום בטוח הוא לא יגיע,

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

אדומתוק כתב:אהבת חיי ומכבסת מילים.רוצה מתנה לחג.....מה נהיה ממך???תאמין לי מישל אתה מגזים לגמריי.אני מקווה שלא בא לך לריב איתי כמו עם חבריך הטובים.אם תרצה מנוי דבר איתי זה עולה 12000שקל.
אבי אביסדריס הכל כלכלי אצלך...זה בסדר אני מכבד אותך.. אתה מזהה את המנכ"ל הבא? אתה מכין את השטח להחליף את חביב בן דוד?
קונספירציה אה?
יום נפלא ידידי.

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

yedidel כתב:בסופו של דבר כולם בני אדם. וצריכים לדבר אחד עם השני, כי לא מעט מכל הדברים האלה נובעים מאי הבנה.
מניסיון אישי מר אני יכול להגיד שבכל מה שקשור פה לאוהדים-הנהלה הרבה פעמים אנשים משני הצדדים מקבלים רושם לא נכון, נפגעים מדברים שלא נאמרו ושומעים שמועות שאין בהם כלום.

בכל מקרה האישיו צריך להיות מקצועי ולא אישי. מישל לתת ביקורת על התפקוד של ציפורה/אסי/אלונה או כל אחד במערכת זה דבר אחד וזה לגיטימי, לרמוז על מעורבות בדברים כמו הדלפות זה משהו אחר וחבל לרדת לרמה הזאת, אלא אם אתה רוצה לחשוף מקורות.
התבלבלת אני לא פתחתי את זה,אולי חזקתי את זה, אבל אתה יודע כל עיוור ונכה ברגל שמאל היה מבין את זה.
viewtopic.php?f=2&t=9015" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
אדומתוק

שליחה על ידי אדומתוק »

לא הבנת מישל....???שמע גם הצעה קוסמת כמו החלפת חביב בן דוד לא ממש תעזור אחי.יותר מידי טוב לי בעסק.מנ"כל הבא??ספר לי עליו..לא הבנתי למה אמרו רכילאי עד היום.ביי חבר.

שלח תגובה