ראיתי את איציק ועקנין לא מעט במדי קבוצת הנוער. המון כישרון, המון תכונות שיכולות להפוך אותו למגן איכותי בעתיד, אבל עדיין מאוד בוסר. כמעט בכל משחק שראיתי אותו הוא ביצע טעויות (בלשון רבים) שנובעת מחוסר הניסיון שלו, ובדרך כלל מדובר בטעויות קשות מאוד. לא יודע אם בקבוצה כמו שלנו צריכים/יכולים לקבל טעויות של חוסר ניסיון בעמדה כל כך קריטית.bs war כתב:ONE מפרסם שאיציק וקנין מרשים באימונים ועשוי להילקח בחשבון לקראת שבת..
צפו להפתעות?
מתארחים באשדוד, שבת (26.11) ב19:00
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: מתארחים באשדוד, שבת (26.11) ב19:00
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בס"דמשה אוחיון כתב: אדלי בעמדת המגן הימני? הוא כבד, לא תומך בהתקפה וגם הגנתית הוא לא מתאים לשמור על שחקנים שמשחקים באגף. גם 2 ההתקפות המסוכנות של מכבי פ"ת הגיעו בגללו, אחת כשהוא השאיר את הקיצוני שלהם להרים כדור כשהוא לבד ובשני כשהוא שמר בצורה לקויה שחקן באחד מהמצבים הנייחים.
אילוז הוא לא עילוי אבל הוא עדיף על אדלי.
אני דווקא הייתה חושב להחליף את שבחון (ואפילו את גבאי) באבו לאבן שנראה כרגע כשחקן היחידי בקבוצה שמסוגל לייצר לעצמו הזדמנויות (קריטי לקבוצה כמו שלנו שבה הקשרים לא מייצרים יותר מידי מצבים לחלוצים).
אדלי שמר במשך דקות ארוכות יפה מאוד על טל בן חיים שהוא אחד משחקני הקו הטובים בארץ, עשה כמה טעויות? אפשר לחשוב שאילוז הוא חומה בצורה, כל משחק חוגגים לו על האגף.
מבחינה התקפית, חוץ מהבעיטה של אילוז למשקוף נגד הפועל פ"ת לא זכור לי שהוא הצליח ליצור מצב או חצי מצב מסוכן מתחילת העונה, כך שהתרומה ההתקפית שלו היא בדיוק כמו של אדלי-אפסית.
אני מסכים שאדלי הוא לא שחקן חכם במיוחד אבל שוב, גם אילוז לא כזה.
אם כבר אנחנו מדברים על מגנים, הרוש היה חלש מול פ"ת, עשה המון חורים וגרם ליחיאל יותר מדי פעמים לזנוח את האמצע כדי לחפות על הטעויות שלו.
אולי זו הפציעה שהוא לא התאושש ממנה לחלוטין, בכל מקרה חייב להראות שיפור כבר באשדוד.
גם לדעתי אבו לאבן צריך להיות בהרכב, אני הייתי מוציא את מלכה שלטעמי מקבל קרדיט גדול מדי בהרכב.
- אורית מתוק
מתי היה חינם ופספסתי?...אורית מתוק כתב:שאלה האם כמו תמיד גם המשחק בשבת יהיה כניסה לבנות חינם?
מאמינה שכמו ילד/חייל- 20 ש"ח.

מציע לכולם להגיע מוכנים ל 40/80
ג׳קי הנוכל ידוע בתרגילים בטח נגד ב״ש...
יגידו שנגמר או שהמבצע תקף רק לאוהדי אשדוד
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
אני בטוח שאחרי רבע שעה "יגמרו" כרטיסי נוער\חייל\סטודנט.OMERREMO כתב:מציע לכולם להגיע מוכנים ל 40/80
כל שנה זה ככה אצלם.
- אורית מתוק
- אורית מתוק
היה מתוקההילה חדד כתב:
מתי היה חינם ופספסתי?...
מאמינה שכמו ילד/חייל- 20 ש"ח.
שום תרגילים..OMERREMO כתב:מציע לכולם להגיע מוכנים ל 40/80
קונים ליציע של אשדוד
לא שזה מעניין כ"כ אחרי ההפסד, אבל שוב פעם "נגמרו" כרטיסי הנוער\חייל\סטודנט.izguy83 כתב: אני בטוח שאחרי רבע שעה "יגמרו" כרטיסי נוער\חייל\סטודנט.
כל שנה זה ככה אצלם.
אפילו בקופות של אוהדי אשדוד אזלו כרטיסי החייל \ ילד\ נוער \ סטודנט כחצי שעה לפני פתיחת המשחק - אם בכלל היו כאלו.
אבל זה היה דיי צפוי שבן זקן ינסה לעשות קופה גם על האשדודים כשהצפי שיבוא קהל שיא של אשדוד למשחק.
אבל זה היה דיי צפוי שבן זקן ינסה לעשות קופה גם על האשדודים כשהצפי שיבוא קהל שיא של אשדוד למשחק.
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
הכתובת לתלונות צריכה להיות ההתאחדות לכדורגל ולא בעלי הקבוצות. כל עוד לא ישונה תקנון חוק הסדום לפיו מחוייבים רק ל-20% כרטיסי ילד/חייל, נמשיך לסבול ולהתלונן לנצח. במציאות הנוכחית, כדי לזכות לרכוש כרטיס נוער/חייל, צריך להגיע לפחות שעה וחצי לפני המשחק או לרכוש במכירה מוקדמת.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
טוב למזלנו אתמול מחירי הבוגר היו 40 ש"ח - להזכירכם - בדיוק כמו מחירי נוער \ חייל אצלנו - ככה שלהתלונן הרבה אין לנו על מה...
הפועל אני כבר משתגע