שאט נפש! + ההמולה סביב נפתלי
Re: שאט נפש! + ההמולה סביב נפתלי
יאללה חבר'ה אתם סתם טוחנים מים וגורמים לריבים ביניכם..גם ככה המצב ביציע על הפנים,תתרכזו באיך לעודד יותר טוב.
בסופו של יום את גורלו של נפתלי יקבע רק השופט ולא ויכוחים סתמיים.
The Camels 05' Never Gives Up
סוף סוף כתבת דבר חכם אני מופתע !גיא שחר כתב:יאללה חבר'ה אתם סתם טוחנים מים וגורמים לריבים ביניכם..גם ככה המצב ביציע על הפנים,תתרכזו באיך לעודד יותר טוב.
זה שי !

- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
ואני מופתע ממך שי......
אין ספק שגיא צודק אבל בכל זאת אני מוסיף פה משהו אחרון ולא כדי להמשיך את הויכוח , אלא רק כי אני חושב שמן הראוי להזכיר את זה שהמשחק רדיוס לא רק בגלל נפתלי הוא גם בגלל מי שהכניס את הרימון הוא בגלל מי שהכניסו את האבוקות והוא בגלל אלו שהדליקו את האבוקות
לא נכון.בוריס כתב:אין ספק שגיא צודק אבל בכל זאת אני מוסיף פה משהו אחרון ולא כדי להמשיך את הויכוח , אלא רק כי אני חושב שמן הראוי להזכיר את זה שהמשחק רדיוס לא רק בגלל נפתלי הוא גם בגלל מי שהכניס את הרימון הוא בגלל מי שהכניסו את האבוקות והוא בגלל אלו שהדליקו את האבוקות
בגזר דין כתוב שהאירוע היה יכול להסתיים עם פגיעה בנפש והכוונה לרימון גז מדמיע.
חוץ מזה שגם באבוקות הוא הודה, ואם הוא מה על מישהו - יותר גרוע!!
אגב, אלונה חייבת לתבוע את חברת האבטחה..
ממקורב לאלי חכמון,עד הרימון גז לא נרשם שום דבר בפנקס על האבוקות וכו'..הרימון גז הביא את הרדיוס.
The Camels 05' Never Gives Up
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
crazyred כתב:אגב, אלונה חייבת לתבוע את חברת האבטחה..
שאני אבין - את רוצה שיפשיטו כל אוהד/אוהדת בכניסה כמו עצור ביטחוני?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
הם כמעט עושים את זה, אתה יודע.אורי אדום בנשמה כתב:
שאני אבין - את רוצה שיפשיטו כל אוהד/אוהדת בכניסה כמו עצור ביטחוני?
וברור שיש מקום לתבוע את חברת האבטחה, אורי.
הרי תפקיד הסדרנים בכניסה מעבר לכרטיס הוא לבדוק שלא מכניסים דברים לא רלוונטים/אסורים לתחומי האיצטדיון.
הקבוצה משלמת כ"כ הרבה כספים עבור חברת האבטחה, מאוד הגיוני שכשקורה פשלה הם הכתובת לתלונות/תביעה.
ואגב, גם טענה כמו "הוכנס עוד קודם במשחק הנוער" קצת מגוחכת. הרי לפני המשחק אותם סדרנים עושים סיור באיצטדיון.

- אורי אדום בנשמה
הילה חדד כתב:הם כמעט עושים את זה, אתה יודע.
וברור שיש מקום לתבוע את חברת האבטחה, אורי.
הרי תפקיד הסדרנים בכניסה מעבר לכרטיס הוא לבדוק שלא מכניסים דברים לא רלוונטים/אסורים לתחומי האיצטדיון.
הקבוצה משלמת כ"כ הרבה כספים עבור חברת האבטחה, מאוד הגיוני שכשקורה פשלה הם הכתובת לתלונות/תביעה.
ואגב, גם טענה כמו "הוכנס עוד קודם במשחק הנוער" קצת מגוחכת. הרי לפני המשחק אותם סדרנים עושים סיור באיצטדיון.
כמעט עושים את זה?! נראה לי שאנחנו לא באותה פלנטה..
ועל אותו משקל - אני מציע שנתבע גם את השב"כ וצה"ל שאמונים על הביטחון הלאומי על כל פיגוע שלא סוכל, ואת משטרת ישראל שאמונה על הסדר האזרחי על כל פשע פלילי שלא מנעה, מה אומרת?
אורי, בוודאות, הרימון לא נכנס במשחק הנוער.אורי אדום בנשמה כתב:
ועל אותו משקל - אני מציע שנתבע גם את השב"כ וצה"ל שאמונים על הביטחון הלאומי על כל פיגוע שלא סוכל, ואת משטרת ישראל שאמונה על הסדר האזרחי על כל פשע פלילי שלא מנעה, מה אומרת?
נפתלי הודה בשיחזור שהוא הכניס אותו באשכים, עטוף באיזה משהו שגם אם יהיה מגנומטר, עדין הוא יצליח לעבור.
יש משהו קצת מקומם בזה שקבוצת כדורגל צריכה לשלם מעל מיליון ש"ח בעונה לחברות האבטחה ומ"י וכשאלה עושות טעות, הקבוצה צריכה לשלם שוב ולהיענש.
מה רצו בהתאחדות? שאלונה ואסי יבדקו את האנשים בכניסה?
לא מבין למה אנשים מחזיקים קבוצת כדורגל, מה שלא תעשה, אתה יוצא קירח מכאן ומכאן.
שטויות!אורי אדום בנשמה כתב:
הצבא והשבכ הם לא גופים עסקיים שמרוויחים כסף כשהם עושים את העבודה שלהם.
חברות אבטחה בכדורגל הם כן. גופים פרטיים עסקיים. לא איזה מישהו שמתנדב לשמור עליך. והם, אגב, נכשלו כשלון חרוץ. 3 אבוקות ו- 2 רימוני עשן זה המון ובכלל לא קל להכניס את זה.. נפתלי הוא אוהד מוכר כבעייתי. אפשר היה לבדוק אותו ואם צריך לא איכפת לי מה יעשו.
הצבא מקבל תקציב בשביל לעשות את העבודה שלו, הוא לא מקבל כסף ומנסה לראות איך הוא עוקץ מזה כמה שיותר כסף בשביל הרווחיות. של מי בדיוק? של גנץ?!
- אורי אדום בנשמה
crazyred כתב:
שטויות!
הצבא והשבכ הם לא גופים עסקיים שמרוויחים כסף כשהם עושים את העבודה שלהם.
חברות אבטחה בכדורגל הם כן. גופים פרטיים עסקיים. לא איזה מישהו שמתנדב לשמור עליך. והם, אגב, נכשלו כשלון חרוץ. 3 אבוקות ו- 2 רימוני עשן זה המון ובכלל לא קל להכניס את זה.. נפתלי הוא אוהד מוכר כבעייתי. אפשר היה לבדוק אותו ואם צריך לא איכפת לי מה יעשו.
הצבא מקבל תקציב בשביל לעשות את העבודה שלו, הוא לא מקבל כסף ומנסה לראות איך הוא עוקץ מזה כמה שיותר כסף בשביל הרווחיות. של מי בדיוק? של גנץ?!
ברור ששטויות, הם הרי נאמרו על אותו משקל של השטויות קודם..
וזה מה שעושה בעינייך את ההבדל לגבי העילה לתביעה, האם זה גוף למטרות רווח או לא? ובחיאת - צה"ל, השב"כ והמשטרה הם גופיים התנדבותיים?..
להגיד שחברת האבטחה מעלה/כשלה בתפקידה זה נכון רק בתיאוריה, לא בפרקטיקה. כי למנוע לחלוטין החדרות חפצים אסורים, צריך פי 3 כמות מאבטחים, וכאמור - להפשיט כל אוהד בכניסה כביום היוולדו. ויודעת מה? גם אז אם יהיה מישהו נחוש דיו - הוא יצליח להחדיר מה שהוא רוצה..
אתם מבלבלים את השכלללללללללללללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!
אם לא היה את הרימון אז השופט היה מוסיף גם את האבוקות בפנקס והיינו מקבלים רדיוס כי היה לנו על תנאי!
אם לא היה את הרימון אז השופט היה מוסיף גם את האבוקות בפנקס והיינו מקבלים רדיוס כי היה לנו על תנאי!
אני אגיד שוב שגם באבוקות החבר שלך הודהבוריס כתב:אתם מבלבלים את השכלללללללללללללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ושוב חשוב להודות ברגעים האלה לנתפלי שבזכותו כולנו שומעים את המשחק היום ברדיו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!