גינוי זריקת הרימון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

Re: גינוי זריקת הרימון

שליחה על ידי clark kent »

אליק כתב:
אז היה רימון רסס! מסבירים לך שהוא לא ידע איזה רימון הוא מכניס ליציע. אז מה אתה רוצה ממנו?

במקום להיות חברים כל כך טובים ונחמדים עכשיו כשהוא כמעט הרג כמה אנשים, הייתם צריכים לדעת לרסן אותו לפני כמה שנים...
כשהוא תקף אוהדים של יריבות סתם, כשהוא בא שיכור גמור לכל משחק (בית וחוץ), כשהוא נעצר והורחק (זוכר למה?) ובכל זאת ניסה להגיע ולהסתבך, כשהוא עשה בלאגן באוטובוסים (גם כילד וגם כשזה רק קיא כבוגר), כשהוא גנב אלכוהול ועוד בכל תחנת דלק בארץ וכו'...
תפסיקו להיתמם ואל תיזכרו להיות חברים טובים עכשיו כי זאת הצביעות הכי גדולה.

נ.ב
לא יודע מה דעתו של הארגון שלכם על כל עניין הפירו' אבל לשים טור מתלהב של מישהו (אמממ..) על איזה מגניב היה לעשות את זה פעם לא יגרום לאנשים להפסיק עם זה ולא לאותו בן אדם להפסיק עם זה...נקודה למחשבה.

נ.ב 2
לא התלהבתי גם מהאבוקות, בטח לא אחרי שהורידו לחביב חצי רגל...
כל עוד זה לא מבוקר ע"י המשטרה (וזה לא יהיה) זה לא צריך להיות במגרשים.
הבינו את זה בארץ בשעה טובה לפני כמה שנים...עוד לפני שהעיפו גז מדמיע על כל היציע.

אבל עזוב, העיקר שהגוש המשיך לעודד דקה וחצי אחרי זה כי 'הסמל מעל הכל' ובלה בלה בלה...אז מה אם חצי יציע עיוור וחנוק והחצי השני עוד בחוץ מנסה להבין מה גרם לזה שהוא ואחרים נדרסו (ואני מדבר על ילדים!!!) ע"י אנשים שברחו כמה שיותר מהר מהאזור (מחוץ לאצטדיון!)
אתה בטוח שציטטתה את האדם הנכון?

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

פסולת אנושית! חלאה! טיפש!
ואלו המילים עדינות...
לא מעניין אותי מה חשב מה התכוון מה רצה מה מצבו האישי משפחתי...
*** שסיכן מאות אנשים ופגע גם פיזית!
כלא וקנס כספי שגם אם יעבוד עד גיל פנסיה לא יצליח לשלם!
תתביישו כל מגיניו! אתם טיפשים כמעט כמוהו
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

clark kent כתב: אתה בטוח שציטטתה את האדם הנכון?
ציטטתי אותך רק כדי להגיב בציניות בהתחלה.

יתר ההודעה כמובן שלא מכוונת אליך...

גיא שחר

שליחה על ידי גיא שחר »

אורי אל תדבר באוויר,הרי אתה לא יודע מי ניסה לעזור לו ומי לא ניסה בלי קשר למעשה החמור שעשה.
המון אנשים נרתמים למענו בימים אלה,תתפלא גם לא החברים ה'מזוייפים' שלו אלא אנשים שאתה מעריך מאוד ביציע.
אם זה היה אתה או אליק סתם לדוגמא,לא הייתי ממהר להכניס אתכם לכלא האמן לי שהייתי נרתם עבורכם ועבור כל אוהד ביציע שעשה טעות חמורה אין ספק,אבל שה'למען יראו וייראו' לא יהיה על חשבון החיים שלו.
זאת הדעה שלי בנושא,לשאר האנשים שרוצים לכתוב שאני דביל וטיפש כמו נפתלי..שזה יהיה בפרטי.
The Camels 05' Never Gives Up

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. כשהאבוקות ורימוני העשן רק נכנסו ליציע לפני מספר שנים, הדיבור העיקרי היה על הצבע והתפאורה שהם מוסיפים. התפתח גם דוח שיח על ניסיון להפוך אותם לחוקים בכך שהם יודלקו באיזור מסוים ביציע בצורה מבוקרת עם כבאי מוסמך שעומד ליד בזמן הדלקתם.
אבל ככל שהשימוש באותו אמל"ח הפך לקבוע, ככה גם התחלנו להכיר את המשמעות הקשה שיכולה להיות לאותם אמצעים. אני חושב שנקודת השינוי מבחינת האוהדים שלנו הגיעה במשחק בית מול הפועל ת"א לפני כמה שנים, שם נזרק רימון שעשה כמות עצומה של עשן וגרם לאנשים להפגע כתוצאה משאיפת עשן, בהם ילדים.
אני חושב שגם המקרה של אדהם שביטה שנפגע בדרבי תרמה לשינוי המחשבה כלפי האמל"ח.

חשוב לציין שגם בשבת, עוד לפני הרימון עם הגז המדמיע, נפצע אוהד הקבוצה חביב אלבז מאחת האבוקות שהודלקו.
לכן, אי אפשר לטעון שאוהדי באר שבע לא מחו נגד האמל"ח עוד לפני הרימון שכלל גז מדמיע. המזל הגדול של חביב היה שהאבוקה שנזרקה מלמעלה פגעה לו ברגל ולא בראש (כוויה דרגה 2 אגב).
הכנסת אמל"ח בצורה פיראטית, לא משנה מאיזה סוג, היא מסוכנת.

2. בנוגע למעצרו של נפתלי, קשה לי להתחבר לתגובות התמיכה שהוא זוכה להם ובעיקר לעובדה שהופכים אותו לקורבן.
מדובר באדם בוגר שעוד מגיל קטן עשה טעות אחרי טעות. הוא קיבל הזדמנות אחר הזדמנות לתקן את דרכיו ופעם אחר פעם הוא החליט לעבור על החוק.
כאשר נפתלי החליט שוב לעבור על החוק, כאשר נפתלי החליט על דעתו עצמו לסכן אלפי אנשים, מהם ילדים ונשים בהריון, הוא עבר את הגבול. המעשה של נפתלי נעשה בקפידה ולא בקלות דעת. לחשוב איך ומאיפה לקנות את הרימון בשוק השחור, לבצע את הקנייה, לאחר מכן לחשוב כיצד להכניס אותו למגרש, ואז כמובן אחרי שהכניס את הרימון למגרש גם להדליק אותו, הכל מלמד על מחשבה ותכנון מוקדם.
המחדל של נפתלי שלא בדק את הרימון לעומק היה עצום ויכל להוביל לאסון כשאלפי אנשים שאפו גז ורצו בפראות באיזור צפוף שמכיל ילדים ונשים. באותה מידה זה היה יכול להיות רימון רסס, ואז אני (ואולי גם לא מעט מהאנשים שכותבים כאן היום והיו בסמוך לרימון) לא היו נמצאים כאן היום או היו נמצאים בבית החולים.

נפתלי צריך לקבל הרחקה לכל החיים ממגרשי הכדורגל, נפתלי צריך לקבל עונש מאסר בפועל על המעשה שלו, נפתלי צריך להתבע על ידי הקבוצה על כל הנזקים הכלכלים שהוא גרם להם (היום אבות יחשבו פעמיים אם להביא את הילדים למשחק של באר שבע).

שחבריו ינסו לשקם אותו, זאת זכותם. אבל שלא ירצו לנו על צביעות ועל הפקרות, מי שנתן לנפתלי להגיע למצב שהוא עובר על החוק פעם אחרי פעם ולא הוציא אותו מעולם העבריינות, שלא יבוא בטענות כאשר יש דרישה שנפתלי ישלם על מעשיו בתור אדם בוגר. והוא צריך לשלם, ובצורה קשה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

משה,
ברור שהיו מי שהביעו הסתייגות מהשימוש באמצעי פירוטכניקה, אבל הרוב המכריע לא רק שלא הסתייג, אלא תמך ומחא כפיים. ככה שדי עם הצביעות. הרי אם היה מדובר סתם ברימון עשן רגיל ולא מזיק, כולם היו נפעמים מתצוגת העידוד המרשימה. אז שישבו בשקט שקורת "תאונת עבודה"!!
נערך לאחרונה על ידי אורי אדום בנשמה ב 24 אוקטובר 2011, 18:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

זה האדם שעליו רוצים להגן? זה האדם שאותו מציגים כ"קורבן"?

https://www.sport5.co.il/HTML/articles/ ... 08583.html" onclick="window.open(this.href);return false;

י', אוהד מכבי ת"א, טוען כי הותקף על ידי האוהד (נפתלי יצחק) שהשליך את הרימון בווסרמיל וכי התלונן עליו במשטרה. אך בינתיים לא קרה עם זה דבר. "בסוף המשחק מול באר שבע יצאנו לכיוון החניה והוא ואוהדים נוספים החלו להתגרות בי, באבי ובחברתי", סיפר י' לאתר ערוץ הספורט. "אני חטפתי אגרוף ועפו לי המשקפיים. אבא שלי, אדם בן 74, הופל בגסות על קרקע. קלטתי שמישהו שם פלט את השם (נפתלי) וגם חברתי, שהיא באר שבעית במקור, הכירה אותו. אחד האוהדים זרק עליי צעיף בוער וזה מתועד במיון, שם הייתי כל הלילה בטיפול".

עדיין לא נקבעה אשמתו או חלקו במקרה לעיל, אבל לאור ההכרות עם נפתלי (כל מי שליווה את הקבוצה בשנים האחרונות מכיר אותו), יודע שלא מדובר בפעם הראשונה שהוא עובר על החוק. אם אכן התרחש המקרה לפני שבועיים, הדרישה לעונש קשה צריכה להיות חזקה אף יותר.

נ.ב
הנה צילום של הקהל בזמן האבוקות, ולפני זריקת הרימון. ניתן לראות כיצד שורות שלמות מתרוקנות, וכיצד אלה שנשארו (אני למשל נתקעתי כששלוש האבוקות מקיפים אותי מכל הכיוונים ופשוט חיפשתי דרך לנשום) עושים הכל כדי לא להיחנק מהעשן. ככה שקשה לי להבין את הקביעות שהקהל תמך באבוקות. מדובר בקביעות שהתאימו לשנים עברו ובטח לא למצב היום:

תמונה

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

משה אוחיון כתב:נ.ב
הנה צילום של הקהל בזמן האבוקה, ולפני זריקת הרימון. ניתן לראות כיצד שורות שלמות מתרוקנות, וכיצד אלה שנשארו (אני למשל נתקעתי כששלוש האבוקות מקיפים אותי מכל הכיוונים ופשוט חיפשתי דרך לנשום) עושים הכל כדי לא להיחנק מהעשן. ככה שקשה לי להבין את הקביעות שהקהל תמך באבוקות. מדובר בקביעות שהתאימו לשנים עברו ובטח לא למצב היום:
תמונה

חד וחלק, הדמגוגיה אצלך היא כבר מזמן עניין כפייתי. לא מאמין שבמודע אתה מזלזל בכזו רמה באינטלגנציה של הגולשים!!

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

יתכן בהחלט ולמטבע יש שני צדדים. יתכן ואלה שהעשן חנק אותם (כמוני) הגיבו בצורה אחרת מאלה שראו את האבוקות מהצד או מיציע אחר ולא הרגישו את ההשפעה של האבוקות.
אני יודע שהיו אנשים בשורה שלי שאחרי שנחנקו מהאבוקות עזבו את הגוש המעודד והחליטו לשבת בצד.
לא יכול לדעת בוודאות מה הייתה דעתו של רוב הקהל כלפי אמל"ח לפני המשחק (אני מניח שהדעה היום לאחר הרימון היא ברורה), אני כן יודע שהדיון המהותי לא צריך להיות מה הייתה הדעה של הקהל כלפי האמל"ח הלא חוקי לפני המשחק.

הדיון המהותי זה האם יש לאוהד, כל אוהד, זכות לקחת אחריות על בריאות וחייהם של אלפים אחרים?
השאלה האמיתית היא מדוע אנחנו צריכים לגבות או לתמוך באדם שעבר על החוק בעברו יותר מפעם אחת וכמעט גרם לאסון בשבת?
עכשיו כשגם קיבלנו את העונש (משחק ביתי ללא קהל) נשאלת השאלה, לאור העובדה שיש אוהדים שמציינים שמדובר באוהד מסור שרק רצה להוסיף תפאורה ליציע, איזה אוהד מסור מדליק אבוקות ורימונים במשחק של קבוצתו כשהוא יודע שלקבוצה יש עונש על תנאי של משחק ללא קהל?

כל הסיבות, מהקלות ביותר עד הקשות ביותר, מלמדות שאנחנו צריכים להוקיע את נפתלי ולקוות שעונשו יהיה כבד.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

עונש ע"ת לא רלוונטי לעניין כי הוא לא על אותו סעיף (בניגוד לפרסומים).

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

אורי,
"שור מועד" מה דינו - מכיר?
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה

8red כתב:אורי,
"שור מועד" מה דינו - מכיר?

איפה היית עד היום? למה בכל הפעמים בהם היו שימוש בפירו לא דרשת את מיצוי הדין עם העבריינים?

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

האמת שאחת מהאבוקות פגעה לי בגב, לא שבשום צורה זה מה שמגדיר את דעתי בעיניין.
בכנות? תצוגת אבוקות זה יפה, זה, אם לא נזרק על אנשים וכיוב׳ אבל בסופו של דבר היום זה לא חוקי מה שגורם לכל הבלאגן, ובפועל לכל הפציעות שנתקלנו בהם עד היום מאבוקות. אגב, לדעתי רימון עשן זה לא אבל זה לא הויכוח פה.
כל עוד אבוקות זה לא חוקי אין להם מקום במגרש כדורגל. אין להם מקום כי הפחד מזה שיתפסו אותך גורם לך לזרוק אותה על אנשים ליד אנשים זה לא משנה. הדבר הראשון שחשבתי עליו כשהדליקו את האבוקות זה ׳רק שלא נקבל רדיוס׳.
בסופו של דבר, למדנו לקח חשוב על למה אסור. להדליק אבוקות, או רימון עשן או משהו. אבל האוהד המדובר? צריך לקבל את העונש שלו. כי הוא עשה מעשה מסוכן ולא חוקי. זהו.
אני חושבת שצריך להחליף חברת אבטחה או לתבוע אותם. ואם זו החברה שההתאחדות הגדירה אז גם את ההתאחדות צריך לתבוע. עונש קולקטיבי זה לא לגיטימי.

אגב, יש מצב שהיו 2 רימוני עשן? בודאות היה אחד במרכז הגוש המעודד והבנתי שהיה גם אחד על הדשא.. יכול להיות?

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

חייב לציין עובדה אחת חשובה
אי אפשר לא לדעת שזה לא היה רימון גז מדמיע!!!!
כל מי שזרק או נפגש בחייו עם רימון צהל"י וזה מה שנזרק יודע שחרוט עליו סוג הרימון (רסס\גז\מדמיע\הלם)
מאחר וזה כתוב בעברית וכל פיסח יודע מה ההשלכות של זריקת רימון גז מדמיע הוא לא יכול להשתמש בתירוץ "לא ידעתי"
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

שלח תגובה