לקחת את כל שחקני עלק בית האלה ולזרוק.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Mazi

Re: לקחת את כל שחקני עלק בית האלה ולזרוק.

שליחה על ידי Mazi »

אולי כי רגע לפני שהעונה החלה היה מחנה אימונים שבו הוא ראה את כולם?
אם זאת באמת הסיבה לדעתך - אתה לא חושב שזה קצת בעייתי שהמאמן שלך מגלה מי השחקנים האלה רק במחנה האימונים? איפה הוא היה כל שנה שעברה? איפה המאמנים שלו שאמורים לעבור איתו תיאום ציפיות ולמלא חוו"דים הגיוניים?

מהדברים שנאמרו על ידיו ועל גורמים במועדון קיבלנו תחושה אחרת, אז או שדיברו מבלי לדעת ומבלי להכיר - בעייתי בפני עצמו, או שאכן במחנה האימונים דעתו של קלינגר השתנתה ב 180 מעלות לאור שאר ה"כשרונות" של הקבוצה (אלה שהצליחו להפסיד ב 3 מ3).
לא הגיוני שלא מעט מאיתנו ראו את הנוער וראו שיש פוטנציאל, שיש יכולת, ולפתע פתאום - אף לא אחד מהם מתאים, לא רק להרכב, אלא לסגל!
אתה באמת חושב שאף אחד מהם לא ברמה של שאר שחקני הספסל שלך?? או שאין אחד שם שלפחות ראוי להוכיח אחרת?

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב: אולי כי הוא קיבל רגליים קרות כשהיה צריך לעשות את הדברים בפועל.
הרבה מאוד מאמנים מדברים על שחקני הבית, מדברים על צעירים, מדברים על כדורגל התקפי ואטרקטיבי ואז מגיע רגע האמת וקלינגר מחליט ללכת על הצפוי, הידוע ובמקרה שלנו הבינוני. אפשר לראות את זה גם בחילופים של קלינגר השנה. בפיגור 2 שערים בסכניין הוא הכניס את סוארס וסולימאן, בפיגור של שער מול עכו הוא הוציא את טורס והכניס את יחיאל ההגנתי. אפילו במשחק מול בית"ר י"ם, למרות שלא היה לנו מחץ, כל עוד התוצאה הייתה 0-0 הוא חימם את אדלי ודוידזאדה. אבו לאבן אפילו לא התחמם באותם דקות ורק אחרי הגול של בית"ר אבו לאבן נכנס בלי חימום (כי קלינגר לא תיכנן להכניס אותו).
זה קלינגר של השנה. מאוד מאוד מאכזב ובעיקר לא עומד בדברים שהוא עצמו אמר...
אז הנה, הוכח שגם שמשדרים התקפה ואומץ ומכניסים חלוץ במקום קשר אחורי שאתה נמצא בעשרה שחקנים זה לא תמיד עוזר.
רק מראה כמה קל לדבר בדיעבד

סמל אישי של משתמש
הילה חדד

שליחה על ידי הילה חדד »

yedidel כתב:
אז הנה, הוכח שגם שמשדרים התקפה ואומץ ומכניסים חלוץ במקום קשר אחורי שאתה נמצא בעשרה שחקנים זה לא תמיד עוזר.
אתה יכול גם לציין שזה היה ל20 דקות בלבד שלאחריהם הוציא את נאסר, הכניס את זינו ואיזן את הקישור האחורי מול ההתקפה.

זה נכון שלדבר בדיעבד זה הכי קל, ודווקא אם להגיד את האמת אתמול יחסית קלינגר עשה את רוב הדברים בסדר ביחס למשחקים קודמים, הרי אם אתמול היינו מנצחים בסוף ולא מפסידים אנשים היו מדברים אחרת.
אני אמנם כבר לא מתומכיו הגדולים של קלינגר וגם אותי הוא אכזב לא מעט אבל לא רואה מי יכול לבוא ולעשות משהו טוב יותר בחומר הקיים.
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

yedidel כתב:
ידידאל, אני יודע שאתה מנסה לשמור על מערכתיות, אבל אני מניח שגם אתה מבין את ההבדל בין 0 הזדמנויות ב90 דקות במשחק מול בית"ר י"ם ו0 הזדמנויות ב90 דקות מול עכו למשחק שהיה מול רמת השרון. גם כשמפסידים יש דרך, וכן לפעמים גם מפסידים לא כי הקבוצה היריבה הייתה טובה יותר אלא כי אחרי שקבוצה כמו שלנו מחמיצה הזדמנויות לעלות ליתרון כשהיא בעשרה שחקנים היא גם תענש.
לפי מה שהבנתי (ושוב לא ראיתי את המשחק ואת המסקנות מהמשחק הסקתי מאלה שאיתם דיברתי ומהתקצירים השונים שראיתי) למרות החיסרון בשחקן היינו טובים יותר מרמת השרון ובניגוד למשחקים קודמים גם הייתה מלחמה, היה רצון והיו גם הזדמנויות (נאסר מ5 מטר, גבאי מול שוער, אבו לאבן עם הזדמנות נוספת).

המגמה של קלינגר אתמול הייתה חיובית. לצערי גם אם הרכב נכון ושיטה נכונה יש לנו בעיות בקבוצה שעליהם נענש. מתחילת העונה בכל משחק ההגנה שלנו מייצרת גול וודאי ליריבה (יחיאל וצ'באי בסכניין, סוארס בעכו, צ'באי אתמול) וככה קשה מאוד לצבור נקודות, גם אם משחקים נכון ותוקפים כשצריך. בניגוד לשני המשחקים הקודמים, הפעם היינו במשחק והיינו גם יכולים לרדת מנצחים. זה כל ההבדל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

משה אוחיון כתב: ידידאל, אני יודע שאתה מנסה לשמור על מערכתיות, אבל אני מניח שגם אתה מבין את ההבדל בין 0 הזדמנויות ב90 דקות במשחק מול בית"ר י"ם ו0 הזדמנויות ב90 דקות מול עכו למשחק שהיה מול רמת השרון. גם כשמפסידים יש דרך, וכן לפעמים גם מפסידים לא כי הקבוצה היריבה הייתה טובה יותר אלא כי אחרי שקבוצה כמו שלנו מחמיצה הזדמנויות לעלות ליתרון כשהיא בעשרה שחקנים היא גם תענש.
לפי מה שהבנתי (ושוב לא ראיתי את המשחק ואת המסקנות מהמשחק הסקתי מאלה שאיתם דיברתי ומהתקצירים השונים שראיתי) למרות החיסרון בשחקן היינו טובים יותר מרמת השרון ובניגוד למשחקים קודמים גם הייתה מלחמה, היה רצון והיו גם הזדמנויות (נאסר מ5 מטר, גבאי מול שוער, אבו לאבן עם הזדמנות נוספת).

המגמה של קלינגר אתמול הייתה חיובית. לצערי גם אם הרכב נכון ושיטה נכונה יש לנו בעיות בקבוצה שעליהם נענש. מתחילת העונה בכל משחק ההגנה שלנו מייצרת גול וודאי ליריבה (יחיאל וצ'באי בסכניין, סוארס בעכו, צ'באי אתמול) וככה קשה מאוד לצבור נקודות, גם אם משחקים נכון ותוקפים כשצריך. בניגוד לשני המשחקים הקודמים, הפעם היינו במשחק והיינו גם יכולים לרדת מנצחים. זה כל ההבדל.
אני מבין שפגשנו יריבה יותר חלשה. מה שאני בא להגיד שזה לא חוכמה לרדת על מאמן שהוא עושה חילוף "הגנתי" שלא עובד, כאילו שאם הוא היה עושה חילוף "התקפי" זה בטוח היה עובד.

שלח תגובה