עבדו עלינו

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: עבדו עלינו

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

bs war כתב:לא יודע אם שמתם לב, אבל תורג'מן כבר לא בהרכב. אז כן, מי שלא טוב לא משחק.

אני מסכים עם הקו הכללי שלכם, אם כבר בינוניים אז שחקני בית, אבל לצאת בהצהרות כמו "עבדו עלינו" "קלינגר הביתה" וכד' אחרי משחק אחד שבו מתוכננים לעלות 3 שחקני בית בסגל- זו הגזמה. אם המגמה הצפויה למחר לא תשתנה (ואני מאמין ומקווה שהיא כן) אני אהיה הראשון שאחזק את טענותיכם.

אי אפשר לעלות למחזור השלישי בליגת העל עם 3 שחקנים בני 18, אין חיה כזאת! לא במכבי ת"א, לא בחיפה, לא בנתניה ולא בקריית שמונה.
מכבי נתניה - פיראס מוגרבי, מתן בלסטרה (בן 19), עדי נימני (בן 20), מוחמד כילבאת (21), עומרי בן הרוש (21).
עדי נמני, עומרי בן הרוש, פיראס מוגרבי ומוחמד כליבאת פתחו במחזור האחרון. מתן בלסטרה פתח מול קריית שמונה.
מכבי ת"א - דור מיכה (19), מושיקו לוגאסי (20), עומר ורד (21), אורי כהן (19).
מכבי חיפה - אייל גולסה (20), מוחמד גדיר (20), טאלב טואטחה (19), סרי פאלח (20), אלון תורג'מן (20).

שנמשיך? עכשיו תזכר באיזה גיל לראשונה קיבלו מוגרבי, גאדיר, גולסה, טואטחה, תורג'מן, מיכה, לוגאסי ואחרים את חולצת ההרכב לראשונה.
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 11 ספטמבר 2011, 23:20, נערך 2 פעמים בסך הכל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

גם הם התחילו כמחליפים...

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

bs war כתב:גם הם התחילו כמחליפים...
התחלת עם הסיסמא מי שטוב משחק, עכשיו החלפת אותה למי שטוב בעיני קלינגר והוא לא מתחת לגיל 24 משחק.
העובדות הם שאותם שחקנים שעלו לבוגרת הוכיחו את עצמם בשנה שעברה בקבוצת הנוער. אם להרוש מגיע צאנס נוסף אחרי שלפי הדיווחים הרשים בעכו (לא יודע, לא ראיתי אותו מספיק) אז לצעירים מגיעה הזדמנות ראשונה אחרי שהרשימו במסגרת ששיחקו בהן בשנה שעברה.
לא ציפתי שישחקו 8 שחקני הנוער בהרכב הראשון. אבל לפתוח את העונה כשאף אחד מהם לא מקבל צאנס בהרכב וכשאפילו דוידזאדה מוצא את עצמו בספסל, לא את זה הבטיחו לנו ולא ככה נצא מהבינוניות.
אני מקווה שקלינגר יפתיע ויפתח עם אחד מהצעירים בהרכב, אני מקווה שקלינגר, בניגוד להערכות, ירשום בטופס מחר עוד צעירים חוץ מאבו חצירא. אין דבר בעולם שאני רוצה יותר מזה. אבל ההרגשה היא שעבדו עלינו. ההרגשה היא שקלינגר מפחד ומתנהג ככה בהתאם מתחילת השנה. ככה לא משלבים צעירים ובונים אותם, ככה לא בונים קבוצה לעתיד, ככה מנסים לשמור על המשרה עם מינימום סיכון. נקווה שקלינגר יוכיח אחרת אבל בינתיים ההתנהגות שלו מצביעה לכיוון אחר.

נ.ב
בדקתי עכשיו. את הבכורה בהרכב הראשון של חיפה עשו גולסה וגאדיר בגיל 17. בגיל 18 הם היו כבר שחקני הרכב. להזכיר לך שהילדים שלנו קיבלו כבר דקות כמחליפים בשנה שעברה בפליאוף האמצע טבלה ובגביע הטוטו.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אולי תפסיקו בכל פעם שמישהו לטובת הקבוצה "להאשים" אותו שהוא מסנגר על ההנהלה והמאמן.
כל אחד בסך הכל מביע את דעתו.
זה לא אומר שהוא תומך בהחלטות המאמן או בהנהלה.
הרי זה ברור שכולם היו רוצים לראות קבוצה של ב"שים מחוזקת בכמה זרים שרצה בצמרת.
מכאן והלאה, כל אחד והדעה שלו לגבי שחקן כזה או אחר.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

משה אוחיון כתב: התחלת עם הסיסמא מי שטוב משחק, עכשיו החלפת אותה למי שטוב בעיני קלינגר והוא לא מתחת לגיל 24 משחק.
העובדות הם שאותם שחקנים שעלו לבוגרת הוכיחו את עצמם בשנה שעברה בקבוצת הנוער. אם להרוש מגיע צאנס נוסף אחרי שלפי הדיווחים הרשים בעכו (לא יודע, לא ראיתי אותו מספיק) אז לצעירים מגיעה הזדמנות ראשונה אחרי שהרשימו במסגרת ששיחקו בהן בשנה שעברה.
לא ציפתי שישחקו 8 שחקני הנוער בהרכב הראשון. אבל לפתוח את העונה כשאף אחד מהם לא מקבל צאנס בהרכב וכשאפילו דוידזאדה מוצא את עצמו בספסל, לא את זה הבטיחו לנו ולא ככה נצא מהבינוניות.
אני מקווה שקלינגר יפתיע ויפתח עם אחד מהצעירים בהרכב, אני מקווה שקלינגר, בניגוד להערכות, ירשום בטופס מחר עוד צעירים חוץ מאבו חצירא. אין דבר בעולם שאני רוצה יותר מזה. אבל ההרגשה היא שעבדו עלינו. ההרגשה היא שקלינגר מפחד ומתנהג ככה בהתאם מתחילת השנה. ככה לא משלבים צעירים ובונים אותם, ככה לא בונים קבוצה לעתיד, ככה מנסים לשמור על המשרה עם מינימום סיכון. נקווה שקלינגר יוכיח אחרת אבל בינתיים ההתנהגות שלו מצביעה לכיוון אחר.

נ.ב
בדקתי עכשיו. את הבכורה בהרכב הראשון של חיפה עשו גולסה וגאדיר בגיל 17. בגיל 18 הם היו כבר שחקני הרכב. להזכיר לך שהילדים שלנו קיבלו כבר דקות כמחליפים בשנה שעברה בפליאוף האמצע טבלה ובגביע הטוטו.
משה, אולי תירגע?
אבוחצירא ואבו לבן עדין לו גולסה, גדיר, לוגסי ומיכה.
להזכירך, הם שיחקו שנה שעברה בליגה השניה לנוער.
מי אמר שעוד 3-4 מחזורים לא יפתח בהרכב אחד מהם?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

izguy83 כתב: משה, אולי תירגע?
אבוחצירא ואבו לבן עדין לו גולסה, גדיר, לוגסי ומיכה.
להזכירך, הם שיחקו שנה שעברה בליגה השניה לנוער.
מי אמר שעוד 3-4 מחזורים לא יפתח בהרכב אחד מהם?
אתה צודק כמובן כי להילחם על המקום עם יניב קטן ובוקלי בזמנו זה בדיוק כמו להיאבק על המקום עם סולימאן ותורג'מן.
אני מציין עובדה פשוטה, יש לנו צעירים מוכשרים והם חייבים לשחק, בוודאי כשפימפמו את זה כל הקיץ, בוודאי כשהאלטרנטיבות הם בינוניות. אתה יודע מה, עזוב את האלטרנטיבות, כל דקה שאופיר ואבו לאבן לא משחקים בהרכב זה פשע. לא יתכן שגם כשמחלקת הנוער תייצר עבורנו שחקנים שיכולים לייצר זהות ואיכות הם ישבו על הספסל.
שחקן צעיר אחד בסגל מבין כל השמונה או התשעה? לבזבז עוד שנה? לסיים עוד שנה במקום השמיני ובלי להרוויח שחקנים צעירים? לא למדנו כלום מהשנתיים האחרונות?

גיא שחר

שליחה על ידי גיא שחר »

משה אנחנו במחזור השלישי בנאדם,אל תקטול עכשיו אף אחד..אם בסוף העונה יהיו 2-3 שחקני נוער בהרכב אתה תצא קטן.
אין לדעת איך העונה תתפתח,ואני אוהב את הקטע ששחקני הנוער נמצאים בחילופים הראשונים..כרגע הם צריכים לעבוד הרבה בחדר כושר,ולהסתגל לליגת העל בלי קשר.
The Camels 05' Never Gives Up

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

כפי שאמרתי לפני המשחק, יום שחור בהיסטוריה של הפועל באר שבע.
11 שחקני רכש שמשחקים ללא לב, נשמה או הקרבה. בלי באר שבעי אחד בהרכב או אחד מהצעירים שלנו שנוכל להרוויח לעתיד.
עוד מחזור עבר ועוד דקות בוזבזו על סולימאן, הרוש, יחיאל וחבריהם.
כל כך חבל...

עד שלא נעמוד על שלנו כקהל, עד שלא נדרוש שהצעירים יקבלו דקות, המצב לא ישתנה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

ובהמשך לטופיק שנפתח (החליפו בשלב מסוים שחקנים כמו תורג'מן וסולימאן בקיסו), אחת מההאכזבות הגדולות שלי בשנה שעברה הייתה שלא הצלחנו לקדם אפילו שחקן צעיר אחד מבין שחקני הבית שיצטרף לדוידזאדה בהרכב הראשון.
אני חושב שעיקר האכזבה שלי נוגעת ללוטם זינו שלדעתי בדקות ששיחק הראה שמגיעה לו הזדמנות ושהוא לא נופל מהשחקנים שהיו כאן כל השנה (תורג'מן וסולימאן בתחילת השנה, קיסו בסופה), ועדין לא קיבל את הצאנס בהרכב הראשון.
לאור היכולת של אקסברד, גבאי ומלכה יש בי גם אכזבה מסוימת שלא הלכנו עם אבו לאבן בהרכב לאורך זמן.

קשה לדעת כיצד תראה השנה הנוכחית כאשר מדברים על הגדלת התקציב, אבל אני חושב שהשילוב של שחקני הבית הצעירים הוא הכרחי.
באופן אישי, וכבר אמרתי את זה, אני חושב שגם מבחינת תקציבית וגם מבחינת הזדהות, עדיף בכל יום שאחד כמו אבו לאבן יהיה החלוץ הרביעי ברוטציה (במידה וחלוץ נוסף אכן יחתום) מאשר שאחד כמו אקסברד/גבאי יהיה החלוץ הרביעי. בדיוק אותו הדבר אני חושב לגבי עמדת המגן השמאלי המחליף (מעדיף את לוגסי על הרוש) הבלם המחליף (גל דהאן על אדלי) ועמדות אחרות בסגל.

אומנם הנוער שלנו התאפיין בחוסר יציבות בשנה שעברה (כפי שראינו בתוצאות בליגה לנוער), אבל אני עדין מאמין שהכישרון נמצא שם, ואני עדין מאמין שהספסל של הקבוצה הבוגרת חייב להתבסס על שחקני הבית ולא על שחקני רכש סוג ב'.

איזה שחקני בית צעירים אתם הייתם משתפים בקבוצה הבוגרת בשנה הבאה? מה העמדה שלכם לגבי שילוב שחקני הבית בקבוצה בעונה הבאה?

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

הנסיבות לא איפשרו בכלל מחשבות בכיוון הזה. היינו צריכים את השחקנים הכי טובים, מנוסים וחזקים מנטלית בשביל להישאר בליגה.
מקווה שהשנה תהיה קבוצה יותר חזקה, שלצעירים יהיה הרבה יותר קל להשתלב.

השחקן שהכי הרשים אותי הוא איציק וקנין. אין לי מושג מה קורה איתו, מקווה שיהיה בתכניות לשנה הבאה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

משה אוחיון כתב:ובהמשך לטופיק שנפתח (החליפו בשלב מסוים שחקנים כמו תורג'מן וסולימאן בקיסו), אחת מההאכזבות הגדולות שלי בשנה שעברה הייתה שלא הצלחנו לקדם אפילו שחקן צעיר אחד מבין שחקני הבית שיצטרף לדוידזאדה בהרכב הראשון.
אני חושב שעיקר האכזבה שלי נוגעת ללוטם זינו שלדעתי בדקות ששיחק הראה שמגיעה לו הזדמנות ושהוא לא נופל מהשחקנים שהיו כאן כל השנה (תורג'מן וסולימאן בתחילת השנה, קיסו בסופה), ועדין לא קיבל את הצאנס בהרכב הראשון.
לאור היכולת של אקסברד, גבאי ומלכה יש בי גם אכזבה מסוימת שלא הלכנו עם אבו לאבן בהרכב לאורך זמן.

קשה לדעת כיצד תראה השנה הנוכחית כאשר מדברים על הגדלת התקציב, אבל אני חושב שהשילוב של שחקני הבית הצעירים הוא הכרחי.
באופן אישי, וכבר אמרתי את זה, אני חושב שגם מבחינת תקציבית וגם מבחינת הזדהות, עדיף בכל יום שאחד כמו אבו לאבן יהיה החלוץ הרביעי ברוטציה (במידה וחלוץ נוסף אכן יחתום) מאשר שאחד כמו אקסברד/גבאי יהיה החלוץ הרביעי. בדיוק אותו הדבר אני חושב לגבי עמדת המגן השמאלי המחליף (מעדיף את לוגסי על הרוש) הבלם המחליף (גל דהאן על אדלי) ועמדות אחרות בסגל.

אומנם הנוער שלנו התאפיין בחוסר יציבות בשנה שעברה (כפי שראינו בתוצאות בליגה לנוער), אבל אני עדין מאמין שהכישרון נמצא שם, ואני עדין מאמין שהספסל של הקבוצה הבוגרת חייב להתבסס על שחקני הבית ולא על שחקני רכש סוג ב'.

איזה שחקני בית צעירים אתם הייתם משתפים בקבוצה הבוגרת בשנה הבאה? מה העמדה שלכם לגבי שילוב שחקני הבית בקבוצה בעונה הבאה?
אמרתי בסוף העונה שמבחינתי - צריך לבנות על לוטם ז'ינו בקישור האחורי. לא כשחקן רוטציה. אחרת הוא יסיים את העונה הבאה בדיוק כמו שהוא סיים את זאת.
לגבי השאר - לא ראינו אותם מספיק, חוץ מאבולאבן שאני מעריך שיהיה בסגל.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

ירדן אבוחצירא סיים גיל נוער ויצטרף לבוגרת ככל הנראה. ממה שראיתי ממנו לפני שנתיים, מדובר לטעמי בשחקן הכישרוני ביותר מהקבוצה של וקנין, דהן, אוזן, אבולאבן ושות'.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

bs war כתב:ירדן אבוחצירא סיים גיל נוער ויצטרף לבוגרת ככל הנראה. ממה שראיתי ממנו לפני שנתיים, מדובר לטעמי בשחקן הכישרוני ביותר מהקבוצה של וקנין, דהן, אוזן, אבולאבן ושות'.
הלוואי.
כ"כ חסר לנו שחקן בעמדה הזאת.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
אין שחקן בית ששווה לבנות עליו כרגע להרכב.
זינו, אבוחצירא, וקנין, לוגסי, אבו לאבן ושאר הצעירים צריכים להיות שחקני גיבוי להרכב.
העונה ארוכה ופציעות, השעיות או סתם תקופה חלשה, יהיו לא מעט כך שהזדמנויות הם יקבלו.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

דווקא לדעתי השחקנים הצעירים שלנו קיבלו לא מעט דקות משחק לעומת השנים הקודמות.

זינו שיחק די הרבה, אבו לאבן שיחק בתחילת העונה, איציק וקנין אם לא המקרה ההוא יכול להיות שהיה שחקן הרכב עד סוף העונה.

שלח תגובה