אני היחיד שחושב על עתיד ורוד?
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אני היחיד שחושב על עתיד ורוד?
חזרתי מהמשחק, התקררתי קצת, ואחרי שקראתי בלי להגיב לכל נביאי הזעם והאימה ולכל התסריטים שעפים פה באויר החלטתי באמת לשאול.
אחרי 2 משחקים שאחד מהם אף אחד לא ראה חוץ מהשערים ושלפי הרדיו שלטנו בו בטירוף וגנבו לנו את הנקודות ואחרי היום שבעטו לשער שלנו פעמיים כל המשחק כשספגנו אחרי מתפרצת אחת אחרי שליטה די מלאה שלנו, מאיפה מגיעים כל הבכיות האלה.
לפי דעתי טורס מגן מצוין!!!
קינגסטון קשר אמצעי מעל לליגה שלנו!!
שינוי קטן פה וקטן שם והקבוצה תצעד קדימה.
כל זה לא יקרה אם כבר במחזור שלישי ראשים יתחילו לעוף באויר, מה זאת החוסר אמונה והכפיות טובה הזאת?! תתחילו להרגיע ותנו לקבוצה גב ואמונה כי אחרת יהיה יותר רע ממה שאתם חושבים...
אחרי 2 משחקים שאחד מהם אף אחד לא ראה חוץ מהשערים ושלפי הרדיו שלטנו בו בטירוף וגנבו לנו את הנקודות ואחרי היום שבעטו לשער שלנו פעמיים כל המשחק כשספגנו אחרי מתפרצת אחת אחרי שליטה די מלאה שלנו, מאיפה מגיעים כל הבכיות האלה.
לפי דעתי טורס מגן מצוין!!!
קינגסטון קשר אמצעי מעל לליגה שלנו!!
שינוי קטן פה וקטן שם והקבוצה תצעד קדימה.
כל זה לא יקרה אם כבר במחזור שלישי ראשים יתחילו לעוף באויר, מה זאת החוסר אמונה והכפיות טובה הזאת?! תתחילו להרגיע ותנו לקבוצה גב ואמונה כי אחרת יהיה יותר רע ממה שאתם חושבים...
Re: אני היחיד שחושב על עתיד ורוד?
אתה עובד על עצמך חביבי,לא עלינו.
אין פה שום שיטה ושום דרך,שום הסתכלות עכשווית ושום הסתכלות עתידית.
הכל פה בלוף מצוץ מהתחת.
על איזה שליטה אתה מדבר בדיוק במשחק אתמול? להניע את הכדור לרוחב דרך סולימאן וקינגסטון ולשחק בלי חלוץ זה ממש לא נקרא לשלוט במשחק.
יש לנו אגף ימין ביזיוני,אגף שמאל חצי נכה וחלוצים 0.
בקשר לכותרת שלך? איך אמרו חברינו מעספור (שהם אגב "אוהדי בית"ר ירושלים")? "עולם ורוד רואים דרך עיניים אדומות"
אין פה שום שיטה ושום דרך,שום הסתכלות עכשווית ושום הסתכלות עתידית.
הכל פה בלוף מצוץ מהתחת.
על איזה שליטה אתה מדבר בדיוק במשחק אתמול? להניע את הכדור לרוחב דרך סולימאן וקינגסטון ולשחק בלי חלוץ זה ממש לא נקרא לשלוט במשחק.
יש לנו אגף ימין ביזיוני,אגף שמאל חצי נכה וחלוצים 0.
בקשר לכותרת שלך? איך אמרו חברינו מעספור (שהם אגב "אוהדי בית"ר ירושלים")? "עולם ורוד רואים דרך עיניים אדומות"
אני חושב כמוך, נכון שיש בעיות אבל הקבוצה צעירה ואני מאמין שבהמשך הליגה נראה דברים יותר טובים.
יש בעיה אחת שקלינגר חייב לפתור. עם שחקן כמו אקסברד חייב להיות משחק אגפים, כל הגבהה לרחבה זה חצי גול.
לדעתי עם קשר נורמלי בצד ימין נראה הרבה יותר טוב.
יש בעיה אחת שקלינגר חייב לפתור. עם שחקן כמו אקסברד חייב להיות משחק אגפים, כל הגבהה לרחבה זה חצי גול.
לדעתי עם קשר נורמלי בצד ימין נראה הרבה יותר טוב.
רק שיש לנו עכשיו 2 משחקים יחסית קלים ואחרי זה יוצאים לכמה משחקים קשים מאוד ברצף ככה שאם לא ניקח נקודות ב2 משחקים הקרובים ניהיה בבעיה רצינית
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
קינגסטון הוא נק' האור היחידה. את טורס אמנם מוקדם להספיד, אבל מה ראית בו אתמול?! לא רק שלא התעלה מהחולשה הכללית, אלא גם בעל מניות נכבדות בשער שספגנו..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
לצטט משפט מסדרה על ערסים ירושלמים בשביל לצאת חכם, באמת?
בשער לפי דעתי יותר אשמים הם גביש שנמשך לכיוון טורס ויצר את החור באמצע והרוש שלא המשיך את התנועה למרכז כדי לסגור את בן שושן ולמנוע ממנו להגיע ראשון.
אני לא אומר שאין עבודה אבל עד שיש קבוצה צעירה ולא ״מחלקה גריאטרית״ או ״באו לעשות סיבוב על אלונה״ 99% מהנוכחים כאן ישר קוטלים כל סיכוי לשיפור עתידי.
בשער לפי דעתי יותר אשמים הם גביש שנמשך לכיוון טורס ויצר את החור באמצע והרוש שלא המשיך את התנועה למרכז כדי לסגור את בן שושן ולמנוע ממנו להגיע ראשון.
אני לא אומר שאין עבודה אבל עד שיש קבוצה צעירה ולא ״מחלקה גריאטרית״ או ״באו לעשות סיבוב על אלונה״ 99% מהנוכחים כאן ישר קוטלים כל סיכוי לשיפור עתידי.
אני חושב שעתיד ורוד זו הגזמה , אבל גם אני מסכים שלא הכל שחור כפי שמתואר.
יש לנו מחסור אמיתי ומעיק בחלוץ מהיר לצידו של אקסברד(רואים בבירור שחסר לו ביטחון וששיטת המשחק
לא מתאימה לו , חלוץ רחבה עם גוף וגובה לא יכול לשחק לבד) , ויש לנו צורך בעוד קשר מחזיק כדור עם ראיית משחק סבירה.
כמו כל דבר בחיים צריך סבלנות - זוכרים את בני יהודה עונה שעברה איך היא נראתה בתחילת העונה?
אני מאוכזב כמו כולם מהמשחק אתמול , אבל צריכים סבלנות ואורך רוח , הקבוצה עברה מהפכה בקיץ,ואני מקווה שנדע ימים טובים יותר.
יש לנו מחסור אמיתי ומעיק בחלוץ מהיר לצידו של אקסברד(רואים בבירור שחסר לו ביטחון וששיטת המשחק
לא מתאימה לו , חלוץ רחבה עם גוף וגובה לא יכול לשחק לבד) , ויש לנו צורך בעוד קשר מחזיק כדור עם ראיית משחק סבירה.
כמו כל דבר בחיים צריך סבלנות - זוכרים את בני יהודה עונה שעברה איך היא נראתה בתחילת העונה?
אני מאוכזב כמו כולם מהמשחק אתמול , אבל צריכים סבלנות ואורך רוח , הקבוצה עברה מהפכה בקיץ,ואני מקווה שנדע ימים טובים יותר.

בס"ד
ה"שליטה" שלנו במשחק היא לא יותר מאחיזת עיניים.
כל ה"שליטה" הזאת הייתה אופטית בלבד,מצב אחד מסוכן לא הצלחנו ליצור מהתקפה מסודרת וזה אומר הכל.
כמו שרונן ציין,יש לנו יותר מדי שחקנים שיודעים להניע אחורה או לרוחב,חסר לנו שחקנים שיודעים לשחק לעומק עם מסירות שיש בהם מחשבה וטכניקה.
זה עוד מוקדם לחרוץ גורלות עבור טורס אבל אתמול הוא היה רע מאוד,כל התקפה של בית"ר במחציתה השנייה הגיעה מהאגף שלו,גם מבחינה התקפית הוא לא סיפק את הסחורה ובקושי עבר את החצי.
ה"שליטה" שלנו במשחק היא לא יותר מאחיזת עיניים.
כל ה"שליטה" הזאת הייתה אופטית בלבד,מצב אחד מסוכן לא הצלחנו ליצור מהתקפה מסודרת וזה אומר הכל.
כמו שרונן ציין,יש לנו יותר מדי שחקנים שיודעים להניע אחורה או לרוחב,חסר לנו שחקנים שיודעים לשחק לעומק עם מסירות שיש בהם מחשבה וטכניקה.
זה עוד מוקדם לחרוץ גורלות עבור טורס אבל אתמול הוא היה רע מאוד,כל התקפה של בית"ר במחציתה השנייה הגיעה מהאגף שלו,גם מבחינה התקפית הוא לא סיפק את הסחורה ובקושי עבר את החצי.
עד שהילדים לא ישחקו הכל יהיה שחור,לדעתי אם אבוחצירא,אוזן ודוידזאדה היו פותחים אתמול היית נראה אחרת.
שחקן כמו אבוחצירא,ברגע שהוא פותח מול בית"ר אמנם רועדות לו הביצים..אבל במשחק הבא נגד עכו הוא היה מפרק להם ת'תחת.
החשיבה במועדון חרא.
סיראז' נאסר הבייתה !
שחקן כמו אבוחצירא,ברגע שהוא פותח מול בית"ר אמנם רועדות לו הביצים..אבל במשחק הבא נגד עכו הוא היה מפרק להם ת'תחת.
החשיבה במועדון חרא.
סיראז' נאסר הבייתה !
The Camels 05' Never Gives Up
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
עוד אחד שעושה פוזות...שיביא קבלות לפני שהוא שם על עצמו חולצה עם המס' 24.
אליק כתב:..שיביא קבלות לפני שהוא שם על עצמו חולצה עם המס' 24.
אהבתי למרות שאבוחצירה שחקן סבבה אבל דיי בשל בלקחת תחולצה של מאור עדיין חחחחחח
זה שי !

איך יביא קבלות אם נותנים לו להתייבש על הספסל?
הולכים על עונה פיננסית? תנו לילדים לשחק אולי הם יכניסו קצת נשמה לגוויה הזאת שקוראים לה הפעול ב"ש.
הולכים על עונה פיננסית? תנו לילדים לשחק אולי הם יכניסו קצת נשמה לגוויה הזאת שקוראים לה הפעול ב"ש.
הפועל אני כבר משתגע