רביעי 19:30 מול בית"ר
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
רביעי 19:30 מול בית"ר
המשחק שנדחה עקב המצב ישוחק ביום רביעי בשעה 19:30 באיצטדיון וסרמיל.
אותי אישית זה מאוד מרגיז שאנחנו מקבלים התרעה של יומיים בלבד לפני המשחק.
עכשיו אני צריך למצוא מחליף בעבודה ולא בטוח שאני אצליח בהתרעה קצרה כזאת
אותי אישית זה מאוד מרגיז שאנחנו מקבלים התרעה של יומיים בלבד לפני המשחק.
עכשיו אני צריך למצוא מחליף בעבודה ולא בטוח שאני אצליח בהתרעה קצרה כזאת
Re: רביעי 19:30 מול בית"ר
חבל לא רציתי שניהיה המשחק הראשון של יובל נעים ובית"ר.
לא נורא, מקווה שיהיה טוב....
לא נורא, מקווה שיהיה טוב....
בס״ד
הוזלה במחירי הכרטיסים:
מבוגר-65₪.
ילד/נוער/חיל/אשה-35₪.
אני מקווה לראות הרבה אדומים ביציע,למרות ההחלטה המפגרת של ההתאחדות.
הוזלה במחירי הכרטיסים:
מבוגר-65₪.
ילד/נוער/חיל/אשה-35₪.
אני מקווה לראות הרבה אדומים ביציע,למרות ההחלטה המפגרת של ההתאחדות.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 22 אוגוסט 2011, 17:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
- אורית מתוק
בס"דאורית מתוק כתב:האם יהיה שידור של המשחק?
אני מגיעה בכל מקרה ......שער 5 כולם לבוא ולעודד
יהיה שידור בספורט 1.
כמובן שמגיע.
חבר'ה - חובה לעודד הרבה את הזרים, לשפר להם את ההרגשה ולהראות להם שבעיר הזאת יש להם גם חתיכת מעמד ולא רק מרחבים מוגנים.
חבר'ה - חובה לעודד הרבה את הזרים, לשפר להם את ההרגשה ולהראות להם שבעיר הזאת יש להם גם חתיכת מעמד ולא רק מרחבים מוגנים.
בס״ד
קיום המשחק מוטל שוב בספק בעקבות ירי רקטות לעוטף עזה,הערכת מצב תתקיים מחר בבוקר.
ההתאחדות מתנהגת פשוט בצורה מפגרת,מה הבעיה לדחות לרביעי הבא ולהפסיק עם כל ההערכות והספקות שמשתנות בטווחי זמן קצר?
ההתאחדות מתנהגת פשוט בצורה מפגרת,מה הבעיה לדחות לרביעי הבא ולהפסיק עם כל ההערכות והספקות שמשתנות בטווחי זמן קצר?
ליום רביעי הבא לדחות את המשחק?? אם ביום שלישי הבא שוב המצב יהיה גרוע (חס וחלילה) מה לעשות?? שוב לדחות??yossi כתב:בס״ד
חשבת אולי שלוח הזמנים של כל העונה תוכנן בקפידה?? יכול להיות שאין יותר מדי "חורים" בלוח הזמנים הזה??
אני לא הסניגור של ההתאחדות לכדורגל , אני אפילו מתגעגע לתקופה של גברי לוי (זה מראה מה אני חושב על אבי לוזון)
אבל מה לעשות שהפיתרון לדחות מיליון פעמים את המשחק לא הכי הגיוני???
בינתיים ההתאחדות מנסה "ללכת בין הטיפות" כלומר לרצות את כולם כולל את עצמה כמובן , לכן היא דוחפת לקיים את המשחק עוד השבוע.
למרות שלאף אחד אין חשק לשחק השבוע (בגלל ההרוג מיום שבת) זה עדיין עדיף מאשר יתקעו לנו את המשחק באמצע השבוע של אחד המחזורים.
זה עלול ליצור עומס אדיר (3 משחקים בשבוע) שספק את הבחורים הצעירים שלנו מסוגלים לעמוד בו.
בס"דדורון כהן כתב:
ליום רביעי הבא לדחות את המשחק?? אם ביום שלישי הבא שוב המצב יהיה גרוע (חס וחלילה) מה לעשות?? שוב לדחות??
חשבת אולי שלוח הזמנים של כל העונה תוכנן בקפידה?? יכול להיות שאין יותר מדי "חורים" בלוח הזמנים הזה??
אני לא הסניגור של ההתאחדות לכדורגל , אני אפילו מתגעגע לתקופה של גברי לוי (זה מראה מה אני חושב על אבי לוזון)
אבל מה לעשות שהפיתרון לדחות מיליון פעמים את המשחק לא הכי הגיוני???
בינתיים ההתאחדות מנסה "ללכת בין הטיפות" כלומר לרצות את כולם כולל את עצמה כמובן , לכן היא דוחפת לקיים את המשחק עוד השבוע.
למרות שלאף אחד אין חשק לשחק השבוע (בגלל ההרוג מיום שבת) זה עדיין עדיף מאשר יתקעו לנו את המשחק באמצע השבוע של אחד המחזורים.
זה עלול ליצור עומס אדיר (3 משחקים בשבוע) שספק את הבחורים הצעירים שלנו מסוגלים לעמוד בו.
אני לא יודע אם אתה יודע,אבל בשבוע הבא יש פגרה, טענה של 3 משחקים בשבוע לא רלוונטית.
אני לא חושב שנכון לקיים משחק השבוע,כמו שאתה ציינת האווירה עדיין קשה מהימים שעברו עלינו,צריך לזכור שרק אתמול שמענו 3 אזעקות וקברנו את אחד מתושבי עירנו שהיה גם מאמן השוערים בנוער שלנו.
משחק הכדורגל נועד בשביל הקהל,גם אתה יודע שביום רביעי הבא תהיה כמות קהל גדולה יותר מאשר רביעי הנוכחי (כמובן בתנאי שהשקט בעירנו יישמר).
שיחליפו ביתיות. אין ברירה.
חבר יקרyossi כתב: בס"ד
אני לא יודע אם אתה יודע,אבל בשבוע הבא יש פגרה, טענה של 3 משחקים בשבוע לא רלוונטית.
אני לא חושב שנכון לקיים משחק השבוע,כמו שאתה ציינת האווירה עדיין קשה מהימים שעברו עלינו,צריך לזכור שרק אתמול שמענו 3 אזעקות וקברנו את אחד מתושבי עירנו שהיה גם מאמן השוערים בנוער שלנו.
משחק הכדורגל נועד בשביל הקהל,גם אתה יודע שביום רביעי הבא תהיה כמות קהל גדולה יותר מאשר רביעי הנוכחי (כמובן בתנאי שהשקט בעירנו יישמר).
אני לא יודע האם הפגרה היא בשבוע הבא או בשבת לאחר מכן (פגרת נבחרת) , אבל גם הדבר הזה לא רלוונטי.
אריאל הרוש (שוער ביתר) הוא אחד מחברי הסגל של הנבחרת (תקן אותי אם אני טועה), אתה חושב שזה פייר שהוא לא יוכל לשחק נגדנו במתכוון???
גם אני כמוך חושב שלשחק בעוד יומיים זה לא הכי טוב , תסתכל מה כתבתי בטופיק "המשחק נדחה".
אבל אתה ערב לכך שבעוד שבוע דרום הארץ תשקוט??? אם התשובה חיובית זה מצויין.
אם אתה עדיין לא אלוף פיקוד העורף אז נשאיר את ההחלטה בידי הההתאחדות/פיקוד העורף , יכול מאוד להיות שזה לא ימצא חן בעינינו , אני בכל אופן עד שלא עובר שבוע מיום ההלוויה לא מתקרב לוסרמיל , אבל כל אחד יעשה מה שהוא רוצה , החלטות צריך לכבד גם אם הם לא הכי צודקות.
בס"דדורון כהן כתב:
חבר יקר
אני לא יודע האם הפגרה היא בשבוע הבא או בשבת לאחר מכן (פגרת נבחרת) , אבל גם הדבר הזה לא רלוונטי.
אריאל הרוש (שוער ביתר) הוא אחד מחברי הסגל של הנבחרת (תקן אותי אם אני טועה), אתה חושב שזה פייר שהוא לא יוכל לשחק נגדנו במתכוון???
גם אני כמוך חושב שלשחק בעוד יומיים זה לא הכי טוב , תסתכל מה כתבתי בטופיק "המשחק נדחה".
אבל אתה ערב לכך שבעוד שבוע דרום הארץ תשקוט??? אם התשובה חיובית זה מצויין.
אם אתה עדיין לא אלוף פיקוד העורף אז נשאיר את ההחלטה בידי הההתאחדות/פיקוד העורף , יכול מאוד להיות שזה לא ימצא חן בעינינו , אני בכל אופן עד שלא עובר שבוע מיום ההלוויה לא מתקרב לוסרמיל , אבל כל אחד יעשה מה שהוא רוצה , החלטות צריך לכבד גם אם הם לא הכי צודקות.
אני באופן אישי אקבל בהבנה כל החלטה שלא תהיה,שלא תבין לא נכון.
אני פשוט חושב (ואני מבין שגם אתה) שקיום המשחק ביום רביעי הנוכחי יפגע בכמות הקהל ובקבוצה עצמה, ההכנה למשחק מבחינתנו הייתה רחוקה מלהיות אופטמילית.
חבר'ה אין מה להתווכח..זה לא תזמון כיפי למשחק,אבל חייב לבוא ולדחוף את הזרים שלנו,לתת ביטחון לקבוצה וגם בשבילנו זאת יציאה מעולה מהשגרה.
בואו בהמוניכם,ונקווה לנצח.
בואו בהמוניכם,ונקווה לנצח.
The Camels 05' Never Gives Up
מקווה שהשחקנים יתנו לנו סיבה לשמוח קצת - אנחנו מצידנו נעשה הכל כדי לדחוף אותם.
איך אומרים? "לשיר בשביל לשכוח..."
איך אומרים? "לשיר בשביל לשכוח..."
הפועל אני כבר משתגע
בס"ד
בהתייעצות עם פיקוד העורף הוחלט באופן סופי שהמשחק ייערך מחר כמתוכנן.
בנוסף,בקבוצה יחלקו עלונים עם הוראות כיצד לנהוג במקרה שתושמע אזעקה.
נגיע כדי לתמוך ולעודד את השחקנים,נקווה שינצחו וירוו קצת נחת לתושבי העיר.
בהתייעצות עם פיקוד העורף הוחלט באופן סופי שהמשחק ייערך מחר כמתוכנן.
בנוסף,בקבוצה יחלקו עלונים עם הוראות כיצד לנהוג במקרה שתושמע אזעקה.
נגיע כדי לתמוך ולעודד את השחקנים,נקווה שינצחו וירוו קצת נחת לתושבי העיר.