הנוער עולה? קצת לצנן את ההתלהבות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
אהוד שמיר

הנוער עולה? קצת לצנן את ההתלהבות

שליחה על ידי אהוד שמיר »

מי שהקדים לבוא ראה את התמונה הביזארית הבאה רק התפקע מצחוק השיכמה שזו שכונה ברמת גן באו עם רכבים פרטיים זה בערך מספר את כל הסיפור על היריבה היום וזה בלי אף מילה על המתמודד החדש בלרדת בגדול שהיה להם בשער. כל זה 20 דקות לסיום צעקו מהספסל למגנים של הפועל לא לעלות ולסגור את המשחק כי השקמה היו חזק בעיניינים קצת מביך לראות את ליגת הנוער בטלוויזיה איזו רמה ואצלנו בנוער מספר 8 מעביר שחקנים בתוך הרחבה שלו עצמו. לא יודע שלא מעבירים בהגנה? סליחה זה מקסימום שחקן לליגה ב'

הסיפור הבא כבר עיצבן אותי ברמות ושמעתי אותו היום ביציע. מסתבר שכבר תקופה שיוני אוזן ולוטם זינו מתאמנים ומשולבים בבוגרים. שחקנים כמו אבו לאבן שהוא במקרה מלך השערים לעומת זאת לא מקבלים הזדמנות. מה מסתבר? שיוני אוזן ולוטם זינו רבו עם המועדון לפני שהגיעו והשיגו את זה כהתחייבות בחוזה. עכשיו על המספר מקומות המוגבל שיש לקלינגר בסגל עולים שני שחקנים בגלל פוליטיקה ולא בגלל יכולת. לעומת זאת שחקן כמו אבו לאבן שהיה שחקן נשמה ולא רב אלא רק שיחק מקבל בינתיים יריקה בפרצוף. מישהו בכלל יכול להשוות בין יוני אוזן לאבו לאבן? אין בעיה שמשלבים את יוני כי הוא הקפטן ואי אפשר להושיב אותו על הספסל בנוער אבל לפחות תעלו שחקנים טובים כמו אבולאבן ולא את הפוליטיקאים!

אני חושב שחייבים לעלות את אבו לאבן כבר למשחק בשבת! די לפחד תנו הזדמנות לצעירים
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד

סמל אישי של משתמש
The red one

Re: הנוער עולה? קצת לצנן את ההתלהבות

שליחה על ידי The red one »

גם אבו לאבן מתאמן פה ושם עם הבוגרים. על הסיפור שהיה אני לא יודע, אבל אני כן יודע שהניהול של אלונה לא כל כך מושלם ונהדר כמו שכולם חושבים, כי קורים דברים כאלה גם תחתייה, ולא רק בנוער.

בנוגע לאבו לאבן בשבוע הבא, ייתכן ולא ישחק, וזה בגלל בעיות חוזיות.

בנוגע למה שאמרת, אתה צודק מאוד. מתלהבים מאוד מהשחקנים למרות שבתכל'ס אין רמה שלא לדבר על זה שההגנה בכלל לא משהו וסופגת שערים מצחיקים ובכללי הרבה שערים העונה נגד קבוצות פח (27 שערים ספגה לעומת 14 בלבד שנס ציונה במקום השני ספגה) כמו השקמה וכד'. אבל עדיין, תן לכולם להתלהב. אנשים שבאו משחק אחד העונה לא יודעים בכלל מי השחקנים חוגגים כאילו הם ליוו את הקבוצה כל העונה והיו שותפים לעלייה הזו.
זה נחמד, זה שמח, זה מעולה לילדים בגיל שלהם, חלקם גם חגגו עלייה בעונה שעברה בנערים א' וכמו שאמרתי לחברים - נראה אותם גברים בעונה הבאה.

נ.ב - השוער של השקמה באמת מפחיד בחימום הייתי בטוח שזה מאמן השוערים לא ייאמן שהוא עוד לא קרוב לגיל 18 הבן אדם חייב בדק בית רציני :D

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

הכל ידוע שאף אחד שם בתוך המועדון יחשוב שלא הכול גלוי,אנחנו חשופים להכל ולא ניתן יד לדבר הזה
אם אבו לבן לא חותם מחר! החגיגה של ויקו תסתיים במועדון,
אנחנו לא נשתוק! זה יהיה אסון וחורבן ספורטיבי לעיר באר שבע,
ויהיה שם אשם אחד שיצטרך לשלם את המחיר.

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

אני אשתמש בדברים של מישהו חכם ממני:
זה בסדר שקבוצת הנוער לא תהיה הכי טובה, לא תזכה באליפויות ואפילו לא תהיה בליגה הראשונה. כל עוד אותה קבוצת נוער בדיוק מסוגלת לייצר שחקנים (אפילו ברמה של שחקן בשנה) לקבוצה הבוגרת.
צריכים לזכור שקבוצת הנוער היא כרגע אמצעי ולא מטרה, בעיקר כשאין ומעולם לא היו (וכנראה יהיו) תוכניות להפוך את קבוצת הנערים והנוער למשהו משמעותי יותר ממועדון כדורגל ("חוג" של אחרי הצהריים).
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

crazyred כתב:אני אשתמש בדברים של מישהו חכם ממני:
זה בסדר שקבוצת הנוער לא תהיה הכי טובה, לא תזכה באליפויות ואפילו לא תהיה בליגה הראשונה. כל עוד אותה קבוצת נוער בדיוק מסוגלת לייצר שחקנים (אפילו ברמה של שחקן בשנה) לקבוצה הבוגרת.
צריכים לזכור שקבוצת הנוער היא כרגע אמצעי ולא מטרה, בעיקר כשאין ומעולם לא היו (וכנראה יהיו) תוכניות להפוך את קבוצת הנערים והנוער למשהו משמעותי יותר ממועדון כדורגל ("חוג" של אחרי הצהריים).
מסכים איתך, אבל בשביל שתצליח לגדל ולהשאיר פה שחקנים מוכשרים שיכולים להגיע לגדולות, המועדון יהיה חייב להחזיק קבוצה בליגה הראשונה לפחות בנוער. שיהיה לילדים לאן לשאוף שזה להכי גבוה שאפשר.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

ועוד פרט שהגיע לאוזניי... אבו לאבן קיבל הצעת חוזה של 500 שקלים ל4 שנים לעומת לוטם ויוני שץיבלו הצעה של 2500 והם מסרבים לחתום כי הם רוצים 5000. איזה ביזיון, פשוט מעליב מה שעושים לאבולאבן

סמל אישי של משתמש
cr9

בושה

שליחה על ידי cr9 »

הילד כבש 28 שערים ב27 משחקים העונה ..!
הוא מחורר רשתות וסחב את הנוער שלנו לליגה הראשונה ולחצי גמר
אם הוא לא יהיה שחקן בוגרים משמעותי אצלנו כנראה שבאמת יש משו לא כשר בניהול

שלח תגובה