אני כבר כתבתי את זה בעבר, אבל כנראה ששום דבר לא ניקלט אצלך עדיין, אבל בכל זאת נשאר בי התקווה שאולי עכשיו תקלטי ...
את פה כבר קרוב ל-4 שנים ובכל התקופה הזאת אם לומר את האמת, לא היתה שום הצלחה במועדון (אלה אם את קוראת לעלייה ממקום רביעי בליגה השנייה הצלחה, אם תקציב הרבה יותר גדול מכל שאר הקבוצות באותו עונה), ובנוסף קבוצת הנוער ירדה ליגה (בתקווה גדולה שהשנה היא תעלה).
למרות כל הכישלונות של הקבוצה שלך, לא זכור לי אפילו פעם אחת בכל התקופה שלך שהחלטת לקנוס את השחקנים וגם המאמנים.
ופה אני מגיע לנקודה שכבר אמרתי בעבר, אלונה : כדורגל זה לא היי-טק.
רוב "שחקני" הכדורגל בארץ (על אחת כמה וכמה בהפועל באר שבע ..) הם פשוט *** אנושי מהלך על שניים.
מרווחים סכומי כסף מטורפים שבשום עבודה אחרת בחיים שלהם הם לא ירויחו אפילו לא מחצית מהסכום שהם מרויחים בתור "כדורגלנים", וכל זאת תמורת רבע שעה ריצה/הליכה ביום + שעה (במקרה הטוב ..) של משחקון פנימי מצחיק.
אלונה לצומת ליבך: אל תיתני לכמה עיתונאים/ילדים מצחיקים שרושמים פה באתר/מקורבים של המאמן לבלבל אותך.
ניר קלינגר נכשל העונה בגדול (אפילו יותר מגיא עזורי !).
החתים שוער זקן ומגוכח שבכל קבוצה ששיחק בשנים האחרונות נזרק בבושת פנים, שעלה לנו בלפחות 8-10 נקודות העונה.
מגן ימני (פחח ...)/בלם בשם אבי יחיאל, גם כן זקן, גם כן שום תועלת, גם כן בזבוז כסף שאפשר למצוא ברחבי הנגב בטונות וברמות הרבה יותר גבוהות מהליצן הזה.
קשר אחורי כמו ליאור זאן, שבסך הכל הובא לפה רק בגלל שלניר קלינגר לאה הרגיש בנו איתו בעקבות מה שקרה בינהם בתקופתם יחד במכבי תל אביב, ולכן ניר הרגיש צורך לפצות אותו.
וכמובן שיש עוד הרבה כישלונות מקצועיים רבים כמו הזרים שנבחרו וכולה וכולה ...
וגם אם בסוף יקרה הנס ובאמת נסיים בין 6 הראשונות, זה לא ישנה הרבה, כי איבדנו את המטרה האמיתית של המשחק עצמו שלשמו הוא נועד, וזה חווית משחק והרגשת הגאווה המקצועית מהקבוצה, וזה דבר שפשוט לא ניתן למצוא בתקופת ניר קלינגר.
כמעט בכל משחק נגד קבוצות "גדולות" באנו במטרה ברורה להתבנקר ולנסות לגנוב נקודה, שברוב הפעמים הסתיימו במפחי נפש שהשיא היה בשבוע שעבר נגד הפועל תל אביב, גם נגד שאר הקבוצות בליגה כמעט ולא ניסנו ליזום כלום והסתפקנו בדרך כלל באיזה גול פוקסי מבעיטה חופשית שלאחריו כמובן מיד התבנקרנו (פרט למשחק נגד אשדוד).
בסך הכל קלינגר "בנה" פה קבוצה שגילמה אותו מאוד בתור שחקן: אפורה ומשעממת.
אלונה לא לחשוב הרבה : קלינגר הביתה וכמה שיותר מהר, ככה יותר טוב לבריאות.
לגברת אלונה ברקת
Re: לגברת אלונה ברקת
הבנו...קלינגר הביתה,עזורי הביתה,בלבול הביתה,לנדאו הביתה,גיא לוי הביתה
זה לא קשור למאמן זה בטוח,תנו למאמן לעבוד בשקט,פעם אחת שיתנו למאמן להמשיך שנתיים בתפקיד,קלינגר הוא לא מאמן טיפש,הוא מאמן שהביא אליפות למכבי,וגם השתתף בליגת האלופות עם מכבי,אני בטוח שקלינגר ישנה דברים פה,לא בהכרח העונה הזאת עם כל הכבוד אנחנו לא מהאריות הכדורגל,תקציב אולי קצת מעל הממוצע,אבל זה לא אומר שאנחנו מוכרחים לסיים בפליאוף עליון.
אני בטוח שעם הסגל הנוכחי ישאר,בתוספת מגן ימני,וקשר ימני אנחנו נתקדם שנה הבאה,ככל שהקבוצה תרוץ עם סגל מגובש לאורך זמן היא תגיע יותר למעלה..מי שרוצה לעלות מהר למעלה שישקיע כמו מכבי ת"א ובטוח הוא יהיה בין 3 הראשונות,ועדיין האליפות לא תהיה מובטחת.
דוודיזדה,גביש,יחיאל,לוי,גבאי,אסולין,סוארס,ראזק,נאסר...ותוסיף מגן ימני,קשר ימני מהיר ושוער וקיבלת קבוצה טובה ומגובשת לעונה הבאה שלא צריכה זמן התאקלמות
זה לא קשור למאמן זה בטוח,תנו למאמן לעבוד בשקט,פעם אחת שיתנו למאמן להמשיך שנתיים בתפקיד,קלינגר הוא לא מאמן טיפש,הוא מאמן שהביא אליפות למכבי,וגם השתתף בליגת האלופות עם מכבי,אני בטוח שקלינגר ישנה דברים פה,לא בהכרח העונה הזאת עם כל הכבוד אנחנו לא מהאריות הכדורגל,תקציב אולי קצת מעל הממוצע,אבל זה לא אומר שאנחנו מוכרחים לסיים בפליאוף עליון.
אני בטוח שעם הסגל הנוכחי ישאר,בתוספת מגן ימני,וקשר ימני אנחנו נתקדם שנה הבאה,ככל שהקבוצה תרוץ עם סגל מגובש לאורך זמן היא תגיע יותר למעלה..מי שרוצה לעלות מהר למעלה שישקיע כמו מכבי ת"א ובטוח הוא יהיה בין 3 הראשונות,ועדיין האליפות לא תהיה מובטחת.
דוודיזדה,גביש,יחיאל,לוי,גבאי,אסולין,סוארס,ראזק,נאסר...ותוסיף מגן ימני,קשר ימני מהיר ושוער וקיבלת קבוצה טובה ומגובשת לעונה הבאה שלא צריכה זמן התאקלמות
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
[quote="oshri26"]הבנו...קלינגר הביתה,עזורי הביתה,בלבול הביתה,לנדאו הביתה,גיא לוי הביתה
דוודיזדה,גביש,יחיאל,לוי,גבאי,אסולין,סוארס,ראזק,נאסר...ותוסיף מגן ימני,קשר ימני מהיר ושוער וקיבלת קבוצה טובה ומגובשת לעונה הבאה שלא צריכה זמן התאקלמות[/quote ]
:השתחוו
ת:

דוודיזדה,גביש,יחיאל,לוי,גבאי,אסולין,סוארס,ראזק,נאסר...ותוסיף מגן ימני,קשר ימני מהיר ושוער וקיבלת קבוצה טובה ומגובשת לעונה הבאה שלא צריכה זמן התאקלמות[/quote ]
:השתחוו

קלינגר חוץ מלזיין תשכל לא עושה כלום. שנה שעברה שהיינו במצב יותר טוב 90% מהאוהדים אם לא יותר רצו שעזורי יעזוב.. מה קרה פתאום הזיוני שכל שלו עובדים עליכם?! ועוד העונה יש לו סגל הרבה יותר טוב ממה שהיה לעזורי
מאיר, ניב וכל הממהרים לחתוך/לפטר/לקטול/ ולהעביר ביקורת השכם וערב.
ידידיי, העונה אכן לא נראית כאחת שתרשם בתולדות המועדון כאחת הגדולות, אך מה עדיף? להמשיך לייצר חוסר יציבות בעמדת המאמן? האם לא עדיף שמאמן שטעה (והוא טעה) יהיה זה שיידע לתקן? מה עדיף? להביא מאמן חדש עם עד 10 שחקנים חדשים ששוב יטעה ולא נראה שום יציבות?
מאיר תעזוב את אלונה בשקט וכתוב דברים מכובדים גם אם הם ביקורתיים.
אתה לא בשוק ואתה לא מוכר עגבניות, וגם אם היית כזה תשתמש בשפה סבילה ומכובדת, דעתך חשובה ואני בטוח שהיא נשמעת היכן שצריך, אך יש גבול למה שאתה יכול להוציא מהפה ברמת הביטוי. וצא מהעניין הזה של הייטק נראה לי אתה בקטע של פרוספר אזגי התקדמנו מאז- אולי תתקדם גם?
ידידיי, העונה אכן לא נראית כאחת שתרשם בתולדות המועדון כאחת הגדולות, אך מה עדיף? להמשיך לייצר חוסר יציבות בעמדת המאמן? האם לא עדיף שמאמן שטעה (והוא טעה) יהיה זה שיידע לתקן? מה עדיף? להביא מאמן חדש עם עד 10 שחקנים חדשים ששוב יטעה ולא נראה שום יציבות?
מאיר תעזוב את אלונה בשקט וכתוב דברים מכובדים גם אם הם ביקורתיים.
אתה לא בשוק ואתה לא מוכר עגבניות, וגם אם היית כזה תשתמש בשפה סבילה ומכובדת, דעתך חשובה ואני בטוח שהיא נשמעת היכן שצריך, אך יש גבול למה שאתה יכול להוציא מהפה ברמת הביטוי. וצא מהעניין הזה של הייטק נראה לי אתה בקטע של פרוספר אזגי התקדמנו מאז- אולי תתקדם גם?
ידידי היקר , לפני שאכתוב מה שעולה בפי על דבריך , אני חייב לציין את העובדה שלא כתבתי שנים באתר הזה , היו לי המון פעמים שרציתי להגיב אך שום נושא לא העלה בי עניין רב כל כך , הנושא שלך גרם לי לכתוב שוב את שם משתמש והססמא.
אני מסכם איתך ברוב הדברים אבל אני חולק על חלקם , להגדיר את התקופה של אלונה בהפועל באר שבע בכישלון ?
ראה , אמנם הקבוצה לא הביאה תארים , אך , אופן ההתנהלות בהפועל באר שבע חצוי לשתיים - כל מה שהיה לפני אלונה וכל מה שאחרי .
1.אמנם מחלקת הנוער ירדה ליגה אבל המון המון כסף מושקע שם מה שמפתח תקווה וציפיות לעתיד.
2.מבנה הארגוני של הקבוצה שופר ושודרג.
3.יחסים טובים בין הנהלה לאוהדים + תמיכה פיננסית.
4.יחסים טובים עם שאר המועדונים וההתאחדות לכדורגל.
5.מקליסון נמכר לאירופה ולא לעוד קבוצה בארץ , אם תסתכל על זה בראיה של כדורגלן ישראלי ישנו תמריץ להגיע לבאר שבע- אפשר להגיע לאירופה.
לגביי ניר קלינגר , הייתי מגדיר זאת ככישלון עם טעם של עוד , כלומר הייתי רוצה לתת לו צ'אנס שני , אני באמת מאמין שהמאמן הזה הוא ווינר בנשמה , מבין את האוהדים ואת השחקנים , אני סולח לו על הבאת השחקנים החלשים : אוהד כהן , אבי יחיאל , ליאור ז'אן , ו2 הזרים , מהסיבה שאני באמת מאמין בו ובאמת מאמין שאיתו הקבוצה יכולה לרוץ למעלה גבוה בשנים הבאות .
אני יציין את העובדה שהשחקנים האלה גמרו לי על הנשמה , הקול והבריאות בשנה האחרונה ובפורום הזה קצת לא נעים לי לומר מה אני חושב עליהם , בקצרה אני חושב שיש גם דברים טובים בהפועל , אם כמה שזה קשה לראות , צריך לשמר אותם ולתקן את הדברים הפחות טובים .
אז שיהיה לנו בהצלחה היום...ושניראה ימים טובים יותר...יאאלה הפועל
אני מסכם איתך ברוב הדברים אבל אני חולק על חלקם , להגדיר את התקופה של אלונה בהפועל באר שבע בכישלון ?
ראה , אמנם הקבוצה לא הביאה תארים , אך , אופן ההתנהלות בהפועל באר שבע חצוי לשתיים - כל מה שהיה לפני אלונה וכל מה שאחרי .
1.אמנם מחלקת הנוער ירדה ליגה אבל המון המון כסף מושקע שם מה שמפתח תקווה וציפיות לעתיד.
2.מבנה הארגוני של הקבוצה שופר ושודרג.
3.יחסים טובים בין הנהלה לאוהדים + תמיכה פיננסית.
4.יחסים טובים עם שאר המועדונים וההתאחדות לכדורגל.
5.מקליסון נמכר לאירופה ולא לעוד קבוצה בארץ , אם תסתכל על זה בראיה של כדורגלן ישראלי ישנו תמריץ להגיע לבאר שבע- אפשר להגיע לאירופה.
לגביי ניר קלינגר , הייתי מגדיר זאת ככישלון עם טעם של עוד , כלומר הייתי רוצה לתת לו צ'אנס שני , אני באמת מאמין שהמאמן הזה הוא ווינר בנשמה , מבין את האוהדים ואת השחקנים , אני סולח לו על הבאת השחקנים החלשים : אוהד כהן , אבי יחיאל , ליאור ז'אן , ו2 הזרים , מהסיבה שאני באמת מאמין בו ובאמת מאמין שאיתו הקבוצה יכולה לרוץ למעלה גבוה בשנים הבאות .
אני יציין את העובדה שהשחקנים האלה גמרו לי על הנשמה , הקול והבריאות בשנה האחרונה ובפורום הזה קצת לא נעים לי לומר מה אני חושב עליהם , בקצרה אני חושב שיש גם דברים טובים בהפועל , אם כמה שזה קשה לראות , צריך לשמר אותם ולתקן את הדברים הפחות טובים .
אז שיהיה לנו בהצלחה היום...ושניראה ימים טובים יותר...יאאלה הפועל
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יש דברים רעים ויש דברים טובים, ויש גם דברים באמצע, לא הכל שחור ולבן, גם אני הייתי רוצה לראות את באר שבע אוכלת יריבות אבל לצערי הרב זה לא קורה, וזה לא בגלל אלונה כי היא עושה את הכל על מנת שהקבוצה תצליח, וזה לא בגלל ניר שגם הואעושה מעל ומעבר, זה פשוט בגל שאין שחקנים מספיק ווינרים בקבוצה ומספיק שחקני בית שיהיו מזוהים עם המועדון ויילחמו עד טיפת הדם האחרונה, ברגע שיעלו השחקנים שגדלו בתקופה של אלונה אני בטוח שאנחנו נהנה מאוד מהפרות שייקצרו פה, העיקר לא לרדת לשחק כדורגל סביר ובעתיד אולי-אולי נראה משהו נחמד ואף נהדר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!